Po X letech k prarodičům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.7.15 11:46

Po X letech k prarodičům

Ahoj, dala jsem to do kategorie dovolených, ale nevím.
Jdu se k Vám poradit. Na víkend se chystáme k mým prarodičům, dceři prababičce s dědou tedy, 70, 68 let. Jsem mladá mamka :)
Jsou od nás vzdáleni nějakých 300km, takže i za mého dětství jsme se vídali max. dvakrát ročně vždy na víkend, ale píšeme si, voláme si, víme o sobě :)
Mají chalupu a pejsky. Oba v důchodu. Děda hodně kouřil celý život, už nesmí, babička stále kouří. Vedle bydlí i má teta, mého otce sestra s mými sestřenicemi tedy - 12 a 9 let.
Potřebuji nápady… co jim přivézt.. jelikož nemám absolutně tušení co jim dovézt.. :(
Napadají mě samé ptákoviny. Teta psala, že tu starší baví hezky se oblékat a učení :) a ta mladší..tak nějak taky hadříky :) ale sama mám čtyřletou, takže nevím co frčí u dvanáctiletých :D

Jakýkoli nápad nebo tip uvítám :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
12.7.15 11:57

Hadříky je docela těžké koupit, nemusí se líbit, padnout a tak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.15 12:09

Prááááávě :(

• Citovat
  • Upravit
8959
12.7.15 12:27

Myslím, že obě by mohlo potěšit něco hezkého do vlasů a nějaká mňamka..:) Myslím, že maličkost stačí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
12.7.15 12:27

Ja vim, ze to neni originalni a vychovny atd, ale co sladkost s nejaky korunky do kasicky. Az pujdou s mamkou vyberou si sami :nevim: velke uz jsou na to dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22478
12.7.15 12:30

Zeptala bych se tety, jak jsou na tom zdravotně, jestli musí dodržovat zdravétní dietu. A koupila bych jim jídlo (pochoutky, pamlsky, sladkosti, trvanlivé). Z čerstvého - pokud to jedí a mohou - bych koupila kvalitní sýry. U mých rodičů jsem zjistila, že jim nemá cenu kupovat oblečení, ani noční košili jsem mamince nedokázala koupit, aby jí vyhovoval, amy měla správnou délku, správný límeček a správně široké a dlouhé rukávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
12.7.15 12:32

Pokud se chceš držet jejich přání, tedy hadříky, koupila bych dárkový poukaz do obchodu s oblečením, který mají někde blízko. Určitě si samy vyberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
12.7.15 12:43

Spis doplnky k obleceni…vlet nekam do HM, podobne se budou oblekat-holky v tomhle veku maji dost jednotny styl, pokud nejsou alternativne zalozene. (neznas je treba z fotek, tam bys obleceni mohla odhadnout) a v tom HM bych koupila kabelcicku, nejake sponky, celenky a ozdoby do vlasu, na leto tam maji ruzne kravinky jako laky na nehty atd.,tak bych udelal neco takoveho. Paradnicim by nemusela vadit ani nejaka pekna vonavka-guess se da koupit za par korun a rozhodne tehle vekove kategorii udela sakra radost.Nebo nejaky stribrny prstynek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.15 12:50
@lupto píše:
Spis doplnky k obleceni…vlet nekam do HM, podobne se budou oblekat-holky v tomhle veku maji dost jednotny styl, pokud nejsou alternativne zalozene. (neznas je treba z fotek, tam bys obleceni mohla odhadnout) a v tom HM bych koupila kabelcicku, nejake sponky, celenky a ozdoby do vlasu, na leto tam maji ruzne kravinky jako laky na nehty atd.,tak bych udelal neco takoveho. Paradnicim by nemusela vadit ani nejaka pekna vonavka-guess se da koupit za par korun a rozhodne tehle vekove kategorii udela sakra radost.Nebo nejaky stribrny prstynek…

Tohle se mi líbí asi nejvíc :)
Právě vůbec netuším, peníze nevím, a ony se nikam moc nedostanou, je to samota u lesa, bývalá německá vesnice u hranic, západní čechy. Nic moc tam není.
A nemám tucha co babičce s dědou… myslíte nějakou flašku?

• Citovat
  • Upravit
4631
12.7.15 13:08

Můžeš napsat název vesnice? bydlím na západě, třeba poradím jaký krám je v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
12.7.15 13:23
@Anonymní píše:
Tohle se mi líbí asi nejvíc :)
Právě vůbec netuším, peníze nevím, a ony se nikam moc nedostanou, je to samota u lesa, bývalá německá vesnice u hranic, západní čechy. Nic moc tam není.
A nemám tucha co babičce s dědou… myslíte nějakou flašku?

víš ty co, mně se ty rady holek zdají zbytečně opatrný - dostala jsi informaci, že se ráda hezky oblíká. tak jí prsotě kup v obchodě to co právě letí. přesně jak ti píše jedna z radících - holky v tomhle věku se rády oblékají stejně jako všichni ostatní (kdyby měly úplně jiný vkus, asi by tě teta varovala).
dostalas typ na oblečení - tak kup oblečení - zajdi do obchodu, které jsou všude - hm CaA… a kup jim to, co právě prodávají- trička, letní sukně!!. nějaký top na podzim do školy. doplňky klidně, těch není nikdy dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
12.7.15 13:33

@harpyje No,pokud nevi velikost, moc bych do toho nesla…ale prave ty doplnky, blbinky, co jsou na tom obleceni nejlepsi, kombinovatelne…to je super.Maji tam k tomu i sperky, blbinky, to udela urcite radost. Pamatuju na sebe :-D Panize bych nedavala urcite - 9 a 12 neni zase tak moc, a darek po tom, co se dlouho nevideli, je to divny…

A babicce a dedovi? Klidne tu flasku, nejaky mlsek, kytku v kofliku (hortenzie jsou naadherne)…tam je horsi to odhadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.15 15:05

Hlavně… jsou dvě a abych zase nakoupila každé za tisíc korun, se mi moc nechce teda :(
Dáme nějaké dva tisíce jen za benzín atd. takže taky vzhledem k tomu.
Nějaké doplňky myslím, koupím jim dárkové taštičky a něčím naplním, to neurazí :)
Bab s dědou nejspíš nějakou flašku.. ale nemám ani tucha co pijí :( a kytku v květináčku.

• Citovat
  • Upravit
8959
12.7.15 16:30

Já myslím, že kvalitní červené vínko a hezká kytka v květináču pro babi neurazí nikoho..:)
Těm holkám bych fakt koupila něco hezkého do vlasů a něco na zub:) Však je to jen pozornost a ne dárek k narozeninámn či Vánocům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
12.7.15 17:27
@Anonymní píše:
Hlavně… jsou dvě a abych zase nakoupila každé za tisíc korun, se mi moc nechce teda :(
Dáme nějaké dva tisíce jen za benzín atd. takže taky vzhledem k tomu.
Nějaké doplňky myslím, koupím jim dárkové taštičky a něčím naplním, to neurazí :)
Bab s dědou nejspíš nějakou flašku.. ale nemám ani tucha co pijí :( a kytku v květináčku.

V tom pripade bych za sebe poridila nejake sponky, celenku, lak na nehty (v HM maji takovou sadu tri, myslim, loni jsem fo male sestrence porizovala) a v DM nejakou vonavku-nejakou Christinu Aguileru/Victorii Beckham/Guess..vse okolo tri, ctyr stovek…tohle porizuju ja mladsim holkam v rodine a uspech je zaruceny.Jsem ta teta/sestrenka, co vozi cool darky :-D :-D :-D Vzdycky me to pobavi, jak jsou natesene na tyhle ptakoviny. Posledne jswm k patnactinam predala mimo vetsi darek jeste Playboy vonavku a i osmnactileta sestra oslavenkyne byla hotova prave z ni :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí