Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No můžou to být, jak hormony tak těhotenství. A nebo sis prostě příznaky vsugerovala, jak čteš, co vše může být příznak těhotenství.
Zkus udělat test v den očekávané MS, ale počítej s tím, že to může být totálně rozhozené.
Myslím, že ti to nikdo nepoví. Skoro každý měsíc jsem měla podobné příznaky (hlavně ty prsa a nevolnost) a nic… pak mi jednou bylo dobře a světe div se, byla jsem v tom ![]()
Po vysazeni HA jsem měla příznaky, které popisujete také. A ten měsíc, co jsem zjistila, ze jsem v tom, mi nic nebylo
zkuste ještě další test ob den. Muže to být to i to ![]()
Nevím, jak to chodí, jsem tu opravdu nová
tedy, nově sem píšu, čtu si příspěvky už dlouho, najdu tu vždy odpověď na všechno. Každopádně mi to anonymně jde ![]()
Děkuju za odpovědi
nejspíš to budou jen zblázněné hormony. Počkám pár dní, až přijde MS a budu v klidu. Miminko bych teď uplně neplánovala, není nejvhodnější situace, takže by to byla lepší varianta. Jen mě to vyděsilo, jak jsem tu celý den četla všechny možný příběhy
![]()
Přerušovaný styk není antikonce. Takže to může být těhotenství í poblaznene hormony po ha
Zdravím ☺️ Jsem tu nová a potřebuji poradit. Nejspíš jen zbytečně blázním, ale raději bych nějaké rady od zkušených.
Asi před měsícem jsem začala mít zdravotní problémy, díky kterým jsem byla donucena po pár letech (asi 6) vysadit HA. Když jsem ji vysadila, tak jsem dostala MS tak, jak jsem měla, vše proběhlo v pořádku a od té doby v tomhle ohledu vše okey, ale měli jsme během toho měsíce párkrát přerušovaný sex, snažili jsme se to hlídat, takže to snad bude v pořádku, ale bohužel nevím, kdy jsem měla ovulaci, nikdy dřív jsem nebyla bez prášků a tohle nehlídala.. asi týden během toho měsíce mě strašně bolely bradavky, jen ty, jako kdyby mi je celé dny někdo kousal ???? ale prsa nic. Mám snad všechny možný příznaky: jsem naprosto vyčerpaná, vyjdu 2 schody a musím prospat 10 hodin ????, motá se mi pořád hlava, je mi střídavě zle, jdu zvracet a najednou je mi dobře, mám na něco hroznou chuť a nejednou už ne, pořád brečím a jakože fakt brečím ???? mám asi 10ti násobný čich ???? a hlavně mi smrdí hrozně jídla, který jsem vždycky milovala ????. Asi čtvrtý den mě bolí břicho, jako když to mám dostat, ale pořád nic, mám 2. den zpoždění.. testy jsou negativní. Myslíte, že to může být jen poblázněné tělo z vysazení hormonů po tak dlouhé době? Jsem z toho vyčerpaná, jak je mi pořád špatně, ten měsíc je fakt náročný i z těch zdravotních důvodů.. omlouvám se za anonymitu, ale pro jistotu.. předem děkuji za nějaké názory ☺️☺️