Pobolívání bříška

186
28.8.11 16:44

pobolívání bříška

Ahojte, tak dnes jsem 26DC (3měs.closil). Asi týden mám několikrát za den bolení břicha,jako bych to měla dostat a k tomu od včera bílý vodový výtok. O ovu se nejspíš nejedná,je to opravdu, jako bych to měla dostat a proto pořád tak divně čekám, že se mi opravdu spustí červená.. :-? jinak žádné jinačí těhu příznaky asi nemám..to bolení jsem fakt ještě neměla.myslíte, že by se mohlo jednat o těhu? měla jste to některá? občas jsou to i malé křeče, takové bublání,stahování, které přejde do stavu,že to právě mám dostat.. :zed: nevím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2451
28.8.11 17:49

ahoj, a píchá ti doktor pregnyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.8.11 20:30

nepíchá, ale to s tím nemá nic společného…ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.8.11 21:37

společného to má to, že pokud bereš clostilbegyt, má Dr. sledovat růst folikulů a při dostatečné velikosti píchnout pregnyl, na spuštění vajíček, tak mi to bylo vysvětleno. Já clostilbegyt brala, proto se tě na to ptám, a můj tehdejší Dr to tak trochu posral (teď už mám jiného). První 2 měsíce mě sledoval a pregnyl píchal, a pak mi psal clostilbegyt už bez kontrol. Ty první 2 cykly při píchání pregnylu byla ovulace u mě 14DC, a krásně se mi srovnala menstruace, pak jak se na to už vykašlal mi Ms přišla opět pozdě. Jinak jsem otěhotněla 4. měsíc braní a to 26.DC, takže pokud vlastně netušíš kdy tu ovulaci máš, tak podle toho co popisuješ, může být kdykoliv, třeba i teď. Každopádně nejlepší by bylo udělat si těhotenský test. doporučuju mamatest 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
29.8.11 16:46

s clostíkem mám ovu 14-16 dc..tohle určitě ovu není, kor,když mám to bolení od min.týdne, prostě několikrát děnně, s pauzama..proto jsem ovu už jednoznačně vyloučila. cystu jsem už zažila, sice menší,která se mi po lécích zahojila, a ta bolest byla jinačí, pichlavější..u tohoto pořád čekám, kdy to dostanu..jenže ms mám mít zhruba v sobotu…? :nevim: snad to není nic vážného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
31.8.11 19:25

ahojte děvčata, dnes jsem si dělala těhot.testy (pořád pobolívá břicho) no a dělala jsem na dvou druzích testů a vyšli pozitivní, o něco slaběji, než kontrolní, ale to ještě není ani termín MS, která měla dojít až za dva dny…takže ještě to není 100% ale ani se to nevylučuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí