Vitamíny pro těhulky - bez jódu

9805
28.8.11 14:52

Vitamíny pro těhulky - bez jódu

Ahojky holky, znáte některá nějaký vitamíny pro těhulky, které neobsahují jód?Mám nemocnou štítnou žlázu a jód mám zakázaný..vím, že dřív byl Elevit,ale ten přestali vyrábět..jiný multivitamíny nemůžu najít..díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
28.8.11 14:59
Aandrejka píše:
Ahojky holky, znáte některá nějaký vitamíny pro těhulky, které neobsahují jód?Mám nemocnou štítnou žlázu a jód mám zakázaný..vím, že dřív byl Elevit,ale ten přestali vyrábět..jiný multivitamíny nemůžu najít..díky :lol:

já si myslím že těhotenské vitamíny jsou velkej podvod. žádný vitanmíny neber a jez rozumně vyváženou stravu. já žádný vitamíny neberu a oba jsme s Matýskem naprosto zdravý. nevyhazuj peníze za chemii a radší si dej ovoce a zeleninu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69028
28.8.11 16:19

Taky mám nemocnou štítnou žlázu a beru jen listovku, ta jediná má prokázanej přínos. Jinak v týhle krásný letní a podzimní době je všude kolem tolik zdrojů přírodních vitamínů, že mi přijde hřích to do sebe cpát v práškách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.8.11 16:24
ugluk píše:
Taky mám nemocnou štítnou žlázu a beru jen listovku, ta jediná má prokázanej přínos. Jinak v týhle krásný letní a podzimní době je všude kolem tolik zdrojů přírodních vitamínů, že mi přijde hřích to do sebe cpát v práškách.

jo máš pravdu listovka je jediný doplněk který jsem brala. ale jen do konce 3. měsíce pak už to pro miminko nemá význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
28.8.11 17:16

bez jodu je snad jen elevit, ale to by tě měl doktor poradit. Já brala femibion le tam jod je :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.8.11 17:51

taky mam nemocnou stit.zlazu, respektive uz ji vubec nemam, v 16ti mi ji komplet vyoperovali…cely tehu sem pila gravimilk, protoze muj doktor mi striktne zadny prasky nedoporucoval prave kvuli tomu jodu a ze se jim stejne ani neda moc verit..rekl mi ze kdyz neco tak aspon teda ten gravimilk :) a piju ho i tedka kdyz kojim… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí