Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, znáte některá nějaký vitamíny pro těhulky, které neobsahují jód?Mám nemocnou štítnou žlázu a jód mám zakázaný..vím, že dřív byl Elevit,ale ten přestali vyrábět..jiný multivitamíny nemůžu najít..díky ![]()
Aandrejka píše:
Ahojky holky, znáte některá nějaký vitamíny pro těhulky, které neobsahují jód?Mám nemocnou štítnou žlázu a jód mám zakázaný..vím, že dřív byl Elevit,ale ten přestali vyrábět..jiný multivitamíny nemůžu najít..díky
já si myslím že těhotenské vitamíny jsou velkej podvod. žádný vitanmíny neber a jez rozumně vyváženou stravu. já žádný vitamíny neberu a oba jsme s Matýskem naprosto zdravý. nevyhazuj peníze za chemii a radší si dej ovoce a zeleninu
Taky mám nemocnou štítnou žlázu a beru jen listovku, ta jediná má prokázanej přínos. Jinak v týhle krásný letní a podzimní době je všude kolem tolik zdrojů přírodních vitamínů, že mi přijde hřích to do sebe cpát v práškách.
ugluk píše:
Taky mám nemocnou štítnou žlázu a beru jen listovku, ta jediná má prokázanej přínos. Jinak v týhle krásný letní a podzimní době je všude kolem tolik zdrojů přírodních vitamínů, že mi přijde hřích to do sebe cpát v práškách.
jo máš pravdu listovka je jediný doplněk který jsem brala. ale jen do konce 3. měsíce pak už to pro miminko nemá význam.
bez jodu je snad jen elevit, ale to by tě měl doktor poradit. Já brala femibion le tam jod je ![]()
taky mam nemocnou stit.zlazu, respektive uz ji vubec nemam, v 16ti mi ji komplet vyoperovali…cely tehu sem pila gravimilk, protoze muj doktor mi striktne zadny prasky nedoporucoval prave kvuli tomu jodu a ze se jim stejne ani neda moc verit..rekl mi ze kdyz neco tak aspon teda ten gravimilk
a piju ho i tedka kdyz kojim… ![]()