20tt žadné pohyby

131
27.8.11 10:03

20tt žadny pohyby

Ahoj holky prosim vas o radu jsem ve 20tt a porad necitim zadny pohyby jen takovi simrani a to jen malo kdy. Od kdy jste vy citili pohyby? Jsem s toho hrozne nervozni dekuji za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1469
27.8.11 10:11

Ahoj Jani :mavam: já jsem ve 20tt toho taky moc necítila jen takové šimrání a bubláni :-) ale od toho 22tt se to pěkně rozjelo :mrgreen: ,každá to máme jinak,ale určitě je všechno v pořádku neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5577
27.8.11 10:11

ahoj,já je začala malinko cítit až v 21tt tak neboj přijde to :hug: a znám holky které je začaly cítit i později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
27.8.11 10:13

Ahoj Janinko, nelam si s tím hlavu. jestli jsi prvorodička, je to normální. Důležité je, že cítíš šimrání. určitě půjdeš v brzké době na velký ultrazvuk, tak se přeptej.
Jinak vnímání pohybů záleží na citlivosti dělohy, tělesné konstituci a především na uložení placenty. POkud máš placentu na přední stěně, můžeš pohyby cítit opravdu podstatně slaběji. Tak neboj, určitě je všechno v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
27.8.11 10:17

Já u prvního také dlouho nic necítila až možná po tom 22tt a to ještě jenom když jsem si lehla na břicho, měla jsem ho malé a ještě to šlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
27.8.11 10:20

Taky jsem asi od 21.tt cítila takové lehké šimrání a za pár týdnů už pohyby. Jak to mimi roste, tak se ta intenzita zvětšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
27.8.11 10:39

Ahoj.Ve 20tt jsem mela taky jen takovy simrani,pak to zacne byt citelnejsi.Neboj,mimi muze byt taky otoceny tak,ze kope nekam,kde to necitis.Me nejvic uklidnil 3D utz,kdyz jsem videla jak sebou mele a ja nic necitim,ze citim jen kdyz kopne nozkama :-) a pri tom sermoval rucickama jak miniboxer :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.8.11 10:42

Holky strasne moc vam dekuji jsem rada,ze tu jste :hug: Jsem prvorodicka,ale ten strach je hrozny uz abych držela miminko v naruci :-D Doufam,ze co nejdrive ucitim miminecko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
27.8.11 10:56

ono zalezi jak jsi vnimava,jakou mas postavu,pokud mas brisko,tak muzes citit pozdeji,to same pokud mas placentu na predni stene nizko,tak to je takovy polstarek,ktery tlumi,takze univerzalne kdy citit pohyby nejde…

ale zacina to presne tim motylkovanim,obcas nejaka bublinka…tak bud rada i za to,brzo ucitis tuknuti,kopanecek a bude to cim dal casteji,intenzivneji a pak ke konci ti kolikrat vytrysknou slyzy do oci jak to i boli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
27.8.11 11:16

Já čekám třetí, dneska začínám 20.TT a pohyby taky nic. Tak říkám, že tento týden už snad něco ucítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
27.8.11 11:44

já poprvé něco ucítila ve 20 týdnu přesně. Ale byla to jen taková bublina. Jak píšou holky, záleží to na spoustě okolnostech! Hlavně žádnej stres! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
27.8.11 13:59

Ahojky, já jsem pohyby zřetejně zaznamenala až tak ve 21tt - ke konci, teď je cítím už hezky, začínám 23tt. Před tím to bylo přesně jak říkáš Ty,jen takový bublání, tak buď v klídku a přeju bezstarostné těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
27.8.11 16:03

neboj já je cítila až někdy skoro ve 23 týdnu.. zato ale pořádné kopance, záleží kde máš placentu.. já ji mám třeba na přední stěně.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.12.14 10:48

Ahoj mam stejny problem uz jsem z toho docela nervozni, jsem 19+6 tt a porad nic ani prsa se mi nejak nezmenily jsou to nerviky.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
1.12.14 20:20

Já první opravdu rozeznatelné pohyby cítila ve 20tt. Lehni si na záda, dej ruce na břicho a čekej. :mrgreen: Třeba před spaním. A uvidíš. Ale každá to máme jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí