Womenzone - pomoc s grafem?

11245
27.8.11 08:46

womenzone - graf pomooc ??

Dobre ranko,
prave jsem si zkusila na womenzone zapsat kalendar, zadala sem do nej teploty a sex ale vubec mne tam nevyjela ovulace a napr.predpokladana menses. Nevite, co jsem udelala spatne??
zde preposilam odkaz na ten kalendar:
 http://www.womenzone.cz/…alendar.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
27.8.11 08:57
aakaficko píše:
Dobre ranko,
prave jsem si zkusila na womenzone zapsat kalendar, zadala sem do nej teploty a sex ale vubec mne tam nevyjela ovulace a napr.predpokladana menses. Nevite, co jsem udelala spatne??
zde preposilam odkaz na ten kalendar:
http://www.womenzone.cz/…alendar.aspx

jen pro prihlášené. graf nnevidím

• Citovat
  • Upravit
11245
27.8.11 09:00

:cry:
nevim co jsem udelala spatne .. jsem tam prihlasena pod:
http://www.womenzone.cz/…kaficko.aspx
zadala jsem dny menstruace, bt, ale zadnej graf nikde, proste musim rozklikavat dny.. jak se mam dostat k tomu grafu kdyz vyplnim kalendar?? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
27.8.11 09:05

Nejdřív si vyznačíš dny MS do kalendáře, takže rozklikneš záložku kalendář

No a pak tam máš záložku teplota, tak tu rozklikneš, teď nevím, když ty tam budeš mít jen jedne MS cyklus, jestli ti hned najede nebo ne. No popř. na pravé straně jsou zobrazené cykly např. 1.6.2011-31.6.2011… tak rozklikneš ten současný a tam pak zadáváš teploty ke každému dni a dáváš uložit. snad jsem to vysvětlila srozumitelně. Ale klidně napiš holkám tam, oni ti to rády vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.8.11 09:11

ja jsem do zalozky kalendar vyplnila menses, teploty - za cervenec a srpen,ale kdyz rozkliknu zalozku teplota tak je tam nejakej predvyplnenej graf a to je vsechno.. a na prave strane mam jen rok 2011 a zadny cykly.. fakt uz nevim, jak docilit toho abych graf videla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
27.8.11 09:20

ty jo, tak já nevím, já to tam mám už zaběhnutý, takže tam mám hodně MS cyklů, proto teď už nevím, jak to bylo úplně na začátku. Tak zkus napsat dotaz k nim na poradnu, tam ti určitě rychleji poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.8.11 09:23

sem tam zkusila napsat.. snad se nekdo ozve, uz sem uplne bezradna, uz sem to zkousela i vymazat a zase napsat a porad nic .. :-( kdyz dam ten graf po tom co mam vypleneni ten kalendar tak pod rokem 2011 mam - Nemáte vyplněn žádný cyklus v kalendáři. Pro zobrazení grafu je nutné vyplnit alespoň jednu menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.8.11 09:23
aakaficko píše:
sem tam zkusila napsat.. snad se nekdo ozve, uz sem uplne bezradna, uz sem to zkousela i vymazat a zase napsat a porad nic .. :-( kdyz dam ten graf po tom co mam vypleneni ten kalendar tak pod rokem 2011 mam - Nemáte vyplněn žádný cyklus v kalendáři. Pro zobrazení grafu je nutné vyplnit alespoň jednu menstruaci.

Si to zadej na wunschkinder nebo fertility

• Citovat
  • Upravit
11245
27.8.11 09:26

neumim anglicky ani nemecky.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.8.11 09:27
aakaficko píše:
neumim anglicky ani nemecky.. :-(

Tak mi hod do sz ty teploty a dny,které byly naměření a já ti to nahážu

• Citovat
  • Upravit
kofola3
27.8.11 09:33

Schválně jsem se registrovala zadala tepltoy a graf mám hned na pravé straně

• Citovat
  • Upravit
11245
27.8.11 09:33

to bys pro me udelala?? co je sz??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.8.11 09:37

a mohla bys mne to zkusit upravit na tom womenzone?? jen aby to tam bylo spravne a ja bych si tam uz pak vsechno dopsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.8.11 09:39
aakaficko píše:
a mohla bys mne to zkusit upravit na tom womenzone?? jen aby to tam bylo spravne a ja bych si tam uz pak vsechno dopsala

mohla,ale musím být přihlášená pod tebou

• Citovat
  • Upravit
11245
27.8.11 09:41

neni problem k tomu potrebujes jen moje heslo nebo jeste neco jineho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí