Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobre ranko,
prave jsem si zkusila na womenzone zapsat kalendar, zadala sem do nej teploty a sex ale vubec mne tam nevyjela ovulace a napr.predpokladana menses. Nevite, co jsem udelala spatne??
zde preposilam odkaz na ten kalendar:
http://www.womenzone.cz/…alendar.aspx
aakaficko píše:
Dobre ranko,
prave jsem si zkusila na womenzone zapsat kalendar, zadala sem do nej teploty a sex ale vubec mne tam nevyjela ovulace a napr.predpokladana menses. Nevite, co jsem udelala spatne??
zde preposilam odkaz na ten kalendar:
http://www.womenzone.cz/…alendar.aspx
jen pro prihlášené. graf nnevidím
![]()
nevim co jsem udelala spatne .. jsem tam prihlasena pod:
http://www.womenzone.cz/…kaficko.aspx
zadala jsem dny menstruace, bt, ale zadnej graf nikde, proste musim rozklikavat dny.. jak se mam dostat k tomu grafu kdyz vyplnim kalendar?? ![]()
Nejdřív si vyznačíš dny MS do kalendáře, takže rozklikneš záložku kalendář
No a pak tam máš záložku teplota, tak tu rozklikneš, teď nevím, když ty tam budeš mít jen jedne MS cyklus, jestli ti hned najede nebo ne. No popř. na pravé straně jsou zobrazené cykly např. 1.6.2011-31.6.2011… tak rozklikneš ten současný a tam pak zadáváš teploty ke každému dni a dáváš uložit. snad jsem to vysvětlila srozumitelně. Ale klidně napiš holkám tam, oni ti to rády vysvětlí.
ja jsem do zalozky kalendar vyplnila menses, teploty - za cervenec a srpen,ale kdyz rozkliknu zalozku teplota tak je tam nejakej predvyplnenej graf a to je vsechno.. a na prave strane mam jen rok 2011 a zadny cykly.. fakt uz nevim, jak docilit toho abych graf videla ![]()
ty jo, tak já nevím, já to tam mám už zaběhnutý, takže tam mám hodně MS cyklů, proto teď už nevím, jak to bylo úplně na začátku. Tak zkus napsat dotaz k nim na poradnu, tam ti určitě rychleji poradí…
sem tam zkusila napsat.. snad se nekdo ozve, uz sem uplne bezradna, uz sem to zkousela i vymazat a zase napsat a porad nic ..
kdyz dam ten graf po tom co mam vypleneni ten kalendar tak pod rokem 2011 mam - Nemáte vyplněn žádný cyklus v kalendáři. Pro zobrazení grafu je nutné vyplnit alespoň jednu menstruaci.
aakaficko píše:
sem tam zkusila napsat.. snad se nekdo ozve, uz sem uplne bezradna, uz sem to zkousela i vymazat a zase napsat a porad nic ..kdyz dam ten graf po tom co mam vypleneni ten kalendar tak pod rokem 2011 mam - Nemáte vyplněn žádný cyklus v kalendáři. Pro zobrazení grafu je nutné vyplnit alespoň jednu menstruaci.
Si to zadej na wunschkinder nebo fertility
aakaficko píše:
neumim anglicky ani nemecky..
Tak mi hod do sz ty teploty a dny,které byly naměření a já ti to nahážu
Schválně jsem se registrovala zadala tepltoy a graf mám hned na pravé straně
a mohla bys mne to zkusit upravit na tom womenzone?? jen aby to tam bylo spravne a ja bych si tam uz pak vsechno dopsala
aakaficko píše:
a mohla bys mne to zkusit upravit na tom womenzone?? jen aby to tam bylo spravne a ja bych si tam uz pak vsechno dopsala
mohla,ale musím být přihlášená pod tebou
neni problem k tomu potrebujes jen moje heslo nebo jeste neco jineho??