Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
uz mne tam vyskakuji i ovulace, takze asi jsem v poradku.. potrebovala sem vedet jestli to neni anovulace
vypada prosimte ten graf v poradku - kdy byla ovulace??
www.womenzone.cz/…l/grafy.aspx?…
diky
aakaficko píše:
vypada prosimte ten graf v poradku - kdy byla ovulace??
www.womenzone.cz/…l/grafy.aspx?…diky
joo super. Řekla bych,že byla 23. Tam jak je nejnižší teplota a pak vyskočily.
23 jo? na tom kalendari je nejzelenejsi 21, tak prave nevim.. sexik byl 19,20.,21., a 23., takze snad akorat .. ted uz to diky tobe muzu krasne pozorovat
uz dloouho me nikdo nepotesil tak jako ty, sem ani nevedela, ze takhle ochotni lidi jeste jsou ![]()
aakaficko píše:
23 jo? na tom kalendari je nejzelenejsi 21, tak prave nevim.. sexik byl 19,20.,21., a 23., takze snad akorat .. ted uz to diky tobe muzu krasne pozorovatuz dloouho me nikdo nepotesil tak jako ty, sem ani nevedela, ze takhle ochotni lidi jeste jsou
Já to tady v tom graafu nepoznam.
Chodím na wunschkinder. Tam ten graf je přehlednější.
Obecně je ovu považována v den nejnižších teplot a pak aspon tri dny nesmí klesnout pod ty předovulacní
tak to se tema 3 dnama jsem splnila.. tak treba to vyjde, ale i kdyz ne, tak treba jindy.. ale z toho zadavani mam radost
uz budu muset koncit - sedim u pocitace uz od 7 hod a musim jit delat obed.. tak krasnou sobotu a jeste jednou diky
aakaficko píše:
tak to se tema 3 dnama jsem splnila.. tak treba to vyjde, ale i kdyz ne, tak treba jindy.. ale z toho zadavani mam radostuz budu muset koncit - sedim u pocitace uz od 7 hod a musim jit delat obed.. tak krasnou sobotu a jeste jednou diky
Nemáš za co. ![]()
Ahoj holky ![]()
Jdu si pro radu
Graf na WZ už používám několik měsíců a najednou se začátkem nového roku mi nefunguje odkaz, nemám tam totiž rok období na rok 2012. U sebe ano, když si zadávám teploty, všechno mi funguje, ale když kliknu v podpisu na odkaz a zadám rok 2012 tak mi tam nic nevyskočí a já nevím co s tím. Už jsem zkusila v nastavení vše, co mě napadlo, ale bez úspěchu. Poradí mi někdo?? Děkujííí ![]()
Ahoj holky jak je to s registrací na womenzone? je to nějak placené?
@Anonymní píše:
není
@Anonymní píše:
ne je to zdarma..jsem tam taky
@Anonymní píše:
A můžu tam zadávat údaje zpětně nebo jen ten den?
i zpětně..teda já používám kalendář a tam to jde i zpětně..najedeš na den jaký chceš, zadáš co chceš a je
Tak hlavně, že jsme to upravily a jde to.
Přeju hodně zdaru