Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky maminky. Jsem 2 týdny po po porodu. Už týden, když si zajdu na WC na malou stranu tak mně to pálí a když se „vyprazdňuji“tak mně to pobolívá jako kdyby mně tak někdo tlačil (nevím jak bych to jinak vysvětlila) myslela jsem si že to přestane a nic
všimla jsem si dnes že mám i krev v moči nepatrnou. Jelikož jsem prvorodička tak nevím zda je to normální nebo se může jednat o zánět močových cest? Měla jste s tím někdo zkušenost? Předem děkuji za odpověď
![]()
Možná tě uklidním, ale když jsem já rodila poprvé, při močení jsem celé šestinedělí brečela jak to pálilo a štípalo a to i v době, kdy jsem už ani nekrvácela (krvácela jsem asi tři týdny). Bylo to strašný. Nakonec jsem to řešila tak, že jsem hodila čůrat do vany a vaginu si přitom sprchovala vlažnou vodou, pak se to dalo snést. Těšila jsem se, až mi šestinedělí skončí, abych s tím mohla zajít k doktorovi, ale ze dne na den s koncem šestinedělí to přestalo. A krev v moči je při šestinedělí normální, dokud krvácíš.
Příspěvek upraven 28.03.13 v 21:45
Nám v porodnici při odchodu říkali, že kdyby se dělo v šestinedělí něco divného, tak máme dojet na kontrolu (do té porodnice, do konce 6n že jsme „jejich“)
Takže pokud jsi nerodila daleko od domova, tak bych tam zavolala a zkusila zajet. Přes net ti nikdo diagnózu neudělá ![]()
A já to teda využila s daleko nicotnějšími příznaky než týden pálení a tlaku při močení.