Pobolívání - malá strana

91
28.3.13 21:38

Pobolívání "Malá strana"

Ahojky maminky. Jsem 2 týdny po po porodu. Už týden, když si zajdu na WC na malou stranu tak mně to pálí a když se „vyprazdňuji“tak mně to pobolívá jako kdyby mně tak někdo tlačil (nevím jak bych to jinak vysvětlila) myslela jsem si že to přestane a nic :think: :think: :think: všimla jsem si dnes že mám i krev v moči nepatrnou. Jelikož jsem prvorodička tak nevím zda je to normální nebo se může jednat o zánět močových cest? Měla jste s tím někdo zkušenost? Předem děkuji za odpověď :nevim: :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
28.3.13 21:39

A po porodu jsem byla šitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.13 21:42

Možná tě uklidním, ale když jsem já rodila poprvé, při močení jsem celé šestinedělí brečela jak to pálilo a štípalo a to i v době, kdy jsem už ani nekrvácela (krvácela jsem asi tři týdny). Bylo to strašný. Nakonec jsem to řešila tak, že jsem hodila čůrat do vany a vaginu si přitom sprchovala vlažnou vodou, pak se to dalo snést. Těšila jsem se, až mi šestinedělí skončí, abych s tím mohla zajít k doktorovi, ale ze dne na den s koncem šestinedělí to přestalo. A krev v moči je při šestinedělí normální, dokud krvácíš.

Příspěvek upraven 28.03.13 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.3.13 21:43

@blackulka určitě s močí k doktorovi, asi to bude močák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
28.3.13 21:51

2 týdny je ještě brzo, to přejde, je to normální :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10905
28.3.13 21:54

Nám v porodnici při odchodu říkali, že kdyby se dělo v šestinedělí něco divného, tak máme dojet na kontrolu (do té porodnice, do konce 6n že jsme „jejich“)
Takže pokud jsi nerodila daleko od domova, tak bych tam zavolala a zkusila zajet. Přes net ti nikdo diagnózu neudělá :)
A já to teda využila s daleko nicotnějšími příznaky než týden pálení a tlaku při močení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí