Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky,
potrebovala bzch poradit ohledně nejakých vitamínů na únavu a aby obsahovali železo. Po porodu jsem měla brát akiferin (dostala jsem velké balení 100 tabletek) braa jsem ho chviličku a „přestalo mne to bavit“ teď je to asi 2 měsíce jsem hrozně unavená tak jsem „dobrala“ ten Aktiferin a byla jsem jak vyměněná únava byla tatam takže si budu muset dojít na krev jestli je tento lék pro mne vhodny atd atd takže než si dojdu k dr. tak bych chtěla brát nějaké vitamíny proti únavě z obsahem železa. Máte z nějakma konkrétníma zkušenost???
Děkuji
Lenca
@Lenca88 tohle řešila nedávno známá. Skoro spala ve stoje a ta únava byla šílená. šla na odběry a zjistily jí nedostatek železa a něco s krvinkama. u ní to je prý tím, že je vegetarián. Dostala vitamíny a říkala, že se to zlepšilo ![]()
Já si ted kupovala v lekarne superželezo, je to železo s kyselinou listovou. je to normálně volně prodejný
Mám stejný problém a beru toto:
http://www.femibion.cz/…zo-ferrochel
a k tomu bych přidala ještě kyselinu listovou a vitamín C
železo je také v železitém víně Maltoferrochin.
Centrum energi, je prodejny v lekarne, magnesko, prej super je vyvar z korene zensenu, budu ho take objednavat, zeleny caj, treba na zdravi.cz je toho plno na energii.
Slyšela jsem o sirupech Ferrogreen a Betavital, ale nemám s nimi zkušenost. Na anémii beru Superželezo, nezpůsobuje trávicí potíže jako klasické lékárenské preparáty.
@Lenca88 píše:
@IvčaL: a pomáhá ti to?
Zatím to jím jen týden a nejsem alespoň tak bledá, ale únava mě ještě neopustila, ale to bude spíš tím, že mě syn nenechá pořádně vyspat ![]()
@Herminka: a tobě to superželezo pomohlo??? Zaujal mne ten Femibion t superželezo tak přemýšlíc co koupit…
![]()
Femibion je narozdíl od různých doplňků stravy registrován jako léčivo, takže musí mít prokázaný účinek
. Nejsem prodejce Femibionu, ale doporučila mi to kamarádka magistra ![]()
@IvčaL: tak to ja mam dobrý to mne dcerka vyspat necha tak do tech 9 - 9:30 ale problem je v tom že i když spím třeba 10 hodin v kuse tak jsem za 2 hodiny po probuzení ospalá a můžu jít spát znovu. A další problém který mám je že se „sama“ vzbudím až tak po 12 hodinách spánku mne chybí nějakej signál kterej by tělo vydalo (vstávej už jsem odpočatý) ![]()