Rakovina tlustého střeva - zkušenosti, kombinace s jinou léčbou

Anonymní
28.3.13 19:13

Rakovina tlustého střeva

Dobrý den,
omlouvám se za anonym, ale je to pro nás citlivé téma. Mému tatínkovi zjistili rakovinu tlustého střeva. Zaráží mě, že už to bude skoro měsíc a pořád se neoperuje..čekáme na další konzultaci, tentokrát na onkologii. Máte někdo zkušenost s touto hnusnou nemocí? kombinovali jste léčbu s nějakou alternativní medicínou? homeo, léčitelé, či podpůrné přípravky ImunoBran, atd? Budu vděčná za jakoukoliv zkušenost. Předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
190
28.3.13 19:20

Ahoj, to je mi líto, moje mamka se léči s rakovinou prsu a taky trvalo mesic, nez mohla jit na operaci, je to hruza, myslim, ze by lidi s touhle diagnozou meli operovat okamzite. Nechci Te strasit, ale mamce se ten nador za mesic zvetsil o cel y centimetr. Nastesti uz ho v sobe nema. No, ale ver, ze ted kdyz uz vite, co mu je je to lepsi, nez ta nejistota, protoze s tim konecne muzete neco delat, no a doktori snad vi, co delaji, preju hodne stesti, abyste to zvladli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
28.3.13 19:20

Ahoj,
u nás je to bohužel také aktuální téma a shodou okolností taky u otce.Jsme teprve na začátku, stejně jako i vy. Zjistili mu rakovinu prostaty. Také nám hned nedali žádný konkrétní termín zahájení léčby. Cca měsíc jsme čekali na další vyšetření, kde mu ke vší smůle bohužel zjistili i rakovinu ledviny :,( :,(
Jsme z toho doma strašně špatní. Nebyli jsme spokojeni s tím zdrav. zařízením, protože všechno jim tam strašně dlouho trvalo. Teď budeme zkoušet jinou nemocnici. Tak se to snad trochu pohne. To čekání je strašný. Chápu tě, jak ti asi je :hug:, rodiče má člověk jenom jedny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
28.3.13 19:21

A jaka ma za sebou vysetreni? Pred event. operaci je potreba clovek vysetrit celeho ne jen strevo… aby pak pri event. operaci nedoslo k necekanym prekvapenim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.13 19:41

Všechna vyšetření už má snad za sebou, byl na kolostomii, ultrazvuku, sonu a rentgenu. Nejhorší je, že se člověk ani v těch papírech moc nevyzná..je to tam psané tak, že vůbec nevíme, která bije. Nikde jsem ale nenašla žádný popis, že by někde byly metastázy…to by tam snad uvedeno bylo, kdyby tam byly že?
Už jsem úplně na nervy, tátovi není ani 60. Nedokážu si představit, že bych o něj a my všichni měli přijít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.13 19:43
@eviku-miluna píše:
Ahoj,
u nás je to bohužel také aktuální téma a shodou okolností taky u otce.Jsme teprve na začátku, stejně jako i vy. Zjistili mu rakovinu prostaty. Také nám hned nedali žádný konkrétní termín zahájení léčby. Cca měsíc jsme čekali na další vyšetření, kde mu ke vší smůle bohužel zjistili i rakovinu ledviny :,( :,(
Jsme z toho doma strašně špatní. Nebyli jsme spokojeni s tím zdrav. zařízením, protože všechno jim tam strašně dlouho trvalo. Teď budeme zkoušet jinou nemocnici. Tak se to snad trochu pohne. To čekání je strašný. Chápu tě, jak ti asi je :hug:, rodiče má člověk jenom jedny

To je hrozné, proč takové nemoci vůbec jsou. Snad bude nová nemocnice lepší, my také doufáme, že už se to začne hýbat, ničí nás už jen to čekání.
Uvažujete i o nějaké „léčbě“ navíc?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.13 19:47

Ahoj holky, moc mě mrzí, čím procházíte, máme to samé, proto anonymě. Ztrávila jsem na internetu spoustu času a hledala co by mohlo pomoci…rakovina je prý autoimunitní onemocnění, je to následek dosavadního života a nádor je jakýsi indikátor, že není něco dobře. Tělo je překyselené, zanesené škodlivinami. U toho bych začala, odkyselit tělo, zkuste si o tom něco přečíst…také třeba o jedlé sodě a javorovém sirupu, betaglukan, b 17, čerstvé štávy, vynechání cukrů, mouky, masa…začínáme s tím bojovat, ale věřím, že to zvládneme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.13 19:49

Jinak metastázy se značí M, pokud je M0 tak nejsou, MX nejsou prokázány, pak už záleží na číslech

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.13 19:54
  • Citovat
  • Upravit
7735
28.3.13 20:05
@Anonymní píše:
To je hrozné, proč takové nemoci vůbec jsou. Snad bude nová nemocnice lepší, my také doufáme, že už se to začne hýbat, ničí nás už jen to čekání.
Uvažujete i o nějaké „léčbě“ navíc?
@Anonymní píše:
Uvažujete i o nějaké „léčbě“ navíc?

Zatím uvažujeme o operaci, hlavně to co nejdříve pokuď možno radikálně odstranit a potom se uvidí. Alternativní léčba je určitě fajn, ale myslím, že až po té operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.13 20:12

A kde by to mělo být uvedeno? v žádně zprávě které máme, cca 4, není M nikde uvedeno.
Výsledek hist. - invazivní adenoca intest. typu středně dif. - neví někdo co to znamená?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.13 20:23
@Anonymní píše:
A kde by to mělo být uvedeno? v žádně zprávě které máme, cca 4, není M nikde uvedeno.
Výsledek hist. - invazivní adenoca intest. typu středně dif. - neví někdo co to znamená?

to znamená ohraničený, máme to též :kytka: myslím, že Mt nejsou
no a nemá jít ještě na další vyšetření?

• Citovat
  • Upravit
3400
28.3.13 20:28

Pokud si nejste jisti jakoukoliv léčbou.. sama jsem byla nemocná.. mohu jen a jen doporučit masarykův onkologický ústav v Brně..tam mě vyléčili..poprvé když mi bylo 22 mi to vzali a nechali růst metastázi v jiné nemocnici… ve 24 letech jsem ležela v Brně..a vyléčili mě..letos mi bude 30 a jsem braná za zcela zdravou všem přeji štěstíčko.. a nikam jinam už bych nešla.. i když jsem to měla téměř 160 km..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
28.3.13 20:31

@Peťula 83 souhlasím..maminka se tam taky vylečila…přistup perfektní profesionalové..samozřejmě je to připad od připadu..táta před dvouma rokama bohužel…přišel pozdě..to stejné co u Vašeho tatinka…ale nechtěl do tohohle onkologického ustavu…nevime proč..

Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
28.3.13 20:35

@Ivu-Sara ano.. myslím si, že tam je péče bezkonkurenční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí