Pobyt v lázních Klimkovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5993
23.11.11 13:28

Pobyt v lázních Klimkovice

Ahoj holky, jsem teď v lázních Klimkovice a hledám touto cestou nějakou spřízněnou duši na prochajdy a pokec. Nechci aby to vyznělo špatně:D Jen se tak trochu nudím a šla bych večer na vínko nebo pivo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
23.11.11 21:24

Susan a žádná holka tam poblíž není? Já když jsem tam byla,tak jsem měla fajn holku na pokoji a další dvě hned vedle, chodili jsme do kina, na přednášku, do Klimkovic na bowling a tak. Na procedurách jsem kolikrát taky potkala i zajímavé lidi, byť byli třeba starší. Třeba takové společné zpívání a inhalace bylo boží :mrgreen: . Tak hodně štěstí, ať někoho najdeš a hlavně, ať to má smysl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.12.11 14:55

ahoj Susan, prosím tě, chci se jen zeptat, v lednu jedu do Klimkovic.
Nevíš jestli je na každém pokoji možnost připojení k internetu, že bych si
vzala svůj notebook? ..a popř. kolik se za to doplácí? díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
31.12.11 15:36

Ahoj Freed, ano je možnost internetu na každém pokoji. Je sice velice pomalý, ale s tím nic moc neuděláš. Platila jsem 20,– za den a 60,– za první připojení. Jinak mi lázně pomohly. Už z nich jsem přijela těhotná:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.12.11 16:03

díky za rychlou odpověď a samozřejmě blahopřeji k těhotenství :) doufám, že i nám se zadaří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
13.7.16 21:58

Je moje vlastni stara diskuze, opet po 5-ti letech mam v planu jet do lazni. A chci se zeptat, jake jsou podminky nyni? Kolik se doplaci? Kolik je za jednoluzkovy pokoj příplatek? Popripade chystate se nekdo někdy v zari ci rijnu do Klimkovic? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
13.7.16 22:23
@Susan23 píše:
Je moje vlastni stara diskuze, opet po 5-ti letech mam v planu jet do lazni. A chci se zeptat, jake jsou podminky nyni? Kolik se doplaci? Kolik je za jednoluzkovy pokoj příplatek? Popripade chystate se nekdo někdy v zari ci rijnu do Klimkovic? :mrgreen:

To asi vsechno najdes na stránkách od lázní. Co kolik stojí? Jedeš jako samoplatce, ci doprovod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
14.7.16 08:04

@Zujabuja chci jet normalne na pojistovnu, neplodnost muzu 2× za zivot, ne? Co kolik stoji jsem nenasla.Ale zkusim to jeste na notasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
14.7.16 22:04

@Susan23
Netuším ja jezdim jen se synem jako doprovod do dětských lázní. Právě jsem se vratila z Janek, nicméně pokud mas na lázně doporučení od gynekologa, tak asi podej a cekej ani nevim jak to funguje u takových problémů…Ale cenik jsem vzdy nasla u laznich a nebo jsem volala do prijmaci kanceláře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí