Pobyty pro dva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2377
6.7.12 19:14

Pobyty pro dva

Zdravím, potřebovala bych poradit zda máte někdo zkušenosti s nabídkami pobytů pro dva, jak nabízejí třeba na 2 noci se slevou. Docela bychom někam vyrazili, ale bojíme se aby to nebyl podvod, nemáme s tím žádné zkušenosti. Tak jestli byste mi nedoporučili nějakou solidní stránku či pobyt. Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Imane
6.7.12 19:19

Já jsem si vždy objednávala hotely na booking. com, mají tam slevy, ale nejsou to pobyty, jen se zarezervuje hotel a vyjde to levněji.

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
6.7.12 19:32

My byli teď v Broumově na 2 noci za nějakých 1500 i s polopenzí. Je to na slevových servrech pořád. Ubytování pěkné, milá obsluha jídlo ušlo…hlavně se dalo v okolí kde vyrazit, takže jsme si to fakt užili :-) Já doporučuju slevomat. cz ten by měl být nejsolidnější. Jestli teda myslíš tohle ;)

• Citovat
  • Upravit
2377
6.7.12 19:37

slevoma, skrz. cz, pepa.cz…atd je toho vsude hafo, zalezi co chcete, jestli pohodu a masaz nebo neco akcnejsiho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
6.7.12 19:54

My jsme byli jednou v hotelu Černá hora v Jánských lázních (akce ze slevomatu). Nebyl to žádný luxus, ale úplně špatné to taky nebylo. Plnou cenu bych za to ale asi nedala, za tu to určitě nestálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
6.7.12 20:04

Ahoj, my už byli na pobytech několikrát - balíčky ze slevových serverů a je to super, doporučuji stránky slevomat a zapakatel, ty máme ověřené i z nákupu jiného zboží a vždy bylo vše v pohodě. Firmy tam nechají publikovat jen ověřené a v případě problému vrací peníze. My teda ještě problém neměli ;) jiných bych se asi bála, jelikož nejsou tak známé a občas krachují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
6.7.12 20:05

Jo a ještě vykupto je dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
6.7.12 20:20

My jsme ted byli v dětenicích, mají různý typy balíčků (pobytů) pro 2 osoby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
6.7.12 21:19

My jedeme do Orlických hor http://www.albahotel.cz/…php/aktualne, myslím, že ta nabídka je více než slušná! Tak jsem na to zvědavá a už se moc těšíme! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.7.12 21:55

Ahoj, my se zrovna včera vrátili z Pece pod Sněžkou. Koupili jsme si dva vouchery a zůstali tam 4 noci. Vyšlo nás to na 2 800,– s polopenzí. Starší chata, milí lidi, celý den jsme byli pryč a užili si to. Bylo to po 5 ti letech, co jsme jeli sami, babička nám týden hlídala. Takže jestli nehledáte luxus, doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí