Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, potřebovala bych poradit zda máte někdo zkušenosti s nabídkami pobytů pro dva, jak nabízejí třeba na 2 noci se slevou. Docela bychom někam vyrazili, ale bojíme se aby to nebyl podvod, nemáme s tím žádné zkušenosti. Tak jestli byste mi nedoporučili nějakou solidní stránku či pobyt. Předem díky.
Já jsem si vždy objednávala hotely na booking. com, mají tam slevy, ale nejsou to pobyty, jen se zarezervuje hotel a vyjde to levněji.
My byli teď v Broumově na 2 noci za nějakých 1500 i s polopenzí. Je to na slevových servrech pořád. Ubytování pěkné, milá obsluha jídlo ušlo…hlavně se dalo v okolí kde vyrazit, takže jsme si to fakt užili
Já doporučuju slevomat. cz ten by měl být nejsolidnější. Jestli teda myslíš tohle ![]()
slevoma, skrz. cz, pepa.cz…atd je toho vsude hafo, zalezi co chcete, jestli pohodu a masaz nebo neco akcnejsiho ![]()
My jsme byli jednou v hotelu Černá hora v Jánských lázních (akce ze slevomatu). Nebyl to žádný luxus, ale úplně špatné to taky nebylo. Plnou cenu bych za to ale asi nedala, za tu to určitě nestálo.
Ahoj, my už byli na pobytech několikrát - balíčky ze slevových serverů a je to super, doporučuji stránky slevomat a zapakatel, ty máme ověřené i z nákupu jiného zboží a vždy bylo vše v pohodě. Firmy tam nechají publikovat jen ověřené a v případě problému vrací peníze. My teda ještě problém neměli
jiných bych se asi bála, jelikož nejsou tak známé a občas krachují ![]()
My jsme ted byli v dětenicích, mají různý typy balíčků (pobytů) pro 2 osoby…
My jedeme do Orlických hor http://www.albahotel.cz/…php/aktualne, myslím, že ta nabídka je více než slušná! Tak jsem na to zvědavá a už se moc těšíme! ![]()
Ahoj, my se zrovna včera vrátili z Pece pod Sněžkou. Koupili jsme si dva vouchery a zůstali tam 4 noci. Vyšlo nás to na 2 800,– s polopenzí. Starší chata, milí lidi, celý den jsme byli pryč a užili si to. Bylo to po 5 ti letech, co jsme jeli sami, babička nám týden hlídala. Takže jestli nehledáte luxus, doporučuji.