Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, na korscice jsme byli autem (kvuli psovi
), bylo to super, jsou tam dve spolecnosti (franc. a italska) co prepravujou, my jeli tou italskou protoze to vychazelo levneji, pro vsechny tj. 2 dosp+pes a auto to bylo neco okolo 260 euro zpet pres noc s kabinkou jeste + 30 e pro kazdeho, jestli muzu doporucit tak to radsi naplanovat pres tu noc tam i zpet protoze se jede asi 6h a nic se po tu dobu nedeje
No kabinka na trajektu kde se da pres noc spat…nebo nevim jak se jinak chcete dostat s autem na korsiku
zavisi na jak dlouho, my teda nejeli z CR, takze to bylo trochu jiny takze ti poplatky v italii rict nemuzu
ale seznamili jsme se tam s nejakyma nemcema a ti pres italii jeli, takze to asi nejak pujde, cestu tam byl trajekt z nice a zpatky jsme dojeli myslim do tolouse nebo jak se to jmenuje
byli jsme tam dva tydny (tyden more a tyden hory), na min se to tam podle me ani nevyplati a vyslo to asi na nejakych 25 odhadem a to vcetne tech poplatku na trajektu, bez jidla
Já Krosicu můžu vřele doporučit, autem je to tam nejlepší, protože se dá objet celý ostrov a poznat tak spoustu zajímavých míst. Trajekt je vždycky super zážitek, doporučuju objednat kabinku. My vždycky jezdíme s Corsica ferries! ![]()
třeba Ti pomůže aspoň trochu tohle
http://www.corsica.net/…move/mer.htm
jinak na Korsice jsem autem nebyla, já jsem spíš milovník severní Francie, ale i tak tiše závidí