Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte,
chtěli bychom vyrazit na last minute s cestovkou a nemam vubec tušení, kde hledat.
vzhledem k tomu, že bychom preferovali i letadlo, 2 dospělí a 2 děti do 12 let a jsem schopni odletět kdykoliv v červenci, tak by se zdálo, že je to pohoda. Jasně, že je rozhodující cena, hodně lidí doporučuje německé cestovky, ale nerada bych se spalila. holky písněte mi tipy, přes které cestovky si last minute vzít.
díky.
pet
cenově nejvýhodněji vycházelo bulharsko, ale jestli máte jiný tip, budu vděčná.
www.Neckermann-reisen.de nebo www.reisen.de nebo www.its.de
Nemeckych cestovek bych se vubec neobavala, vrele doporucuji, pokud jste nedaleko Nemecka.
Příspěvek upraven 01.07.12 v 20:50
no a kde má člověk hledat - ve vyhledávačích jako www.invia.cz nebo přímo u nějakých cestovek, a pokud jo, tak kde hledáte vy? exim, čedok - určitě máte své oblíbené. díky pet
u hranic s Německem bohužel nebydlím, ale prý některé cestovky lítají i z Ostravy (třeba ten Neckermann)
pet
Já loni hledala na invia.cz…ve středu jsme se domluvila s kamarádkou a v pátek jsme letěli…
věděla jsem,kterou chceme zemi a pak už jsme to řešili přes telefon přímo s paní na té jejich infolince
@pet14 to bylo na mě???jestli jo tak naprostá spokojenost…
paní na infolince byla moc ochotná a hledala a posílala nabídky, měla jsme to těžší, že co mi zavolala nebo poslala jsme já musela volat kamarádce do Prahy
bydlíme od sebe daleko…
ale našli jsme, letěli jsme a paráda ![]()
My si zakoupili loni zájezd od německé CK do Řecka a služby byly mnohem lepší než od českých cestovek. Mrkni na www.nacesty.cz, prodávají zájezdy od něm. cestovek. Vřele doporučuji ![]()
@Hello Kitty75 píše:
My si zakoupili loni zájezd od německé CK do Řecka a služby byly mnohem lepší než od českých cestovek. Mrkni na www.nacesty.cz, prodávají zájezdy od něm. cestovek. Vřele doporučuji
Muzu se vetrit s dotazem, v cem konkretne byly ty sluzby lepsi? Co navic muzu ocekavat oproti zajezdu od Fishera, Cedoku apod?
Na odkaz se podivam, ale zajima me zkusenost
Diky
Ahojte, my sháníme zájezdy přes www.zajezdy.cz a byli jsme spokojení. Předloni se nám stalo, že opravdu byl velký rozdíl mezi českou cestovkou a německou, ale nakonec nám to bylo jedno. Měli jsme to dál k moři než ti co byli přes němce. A v ničem nám to nevadilo. Jinak teda spokojenost s cestovkou Alexandria je opravdu veliká ![]()
Tak já last minuty kupuju přes Invii. Vyhovuje mi, že je tam vše od všech možných cestovek a ušetřím si tak plno času. Třeba loni jsme byli na Rhodosu, letos jedeme do Itálie. Cenově zajímavé mi přijde Egypt, Tunisko, Bulharsko, Španělsko, Černá Hora. Ale do Egypta a Tunisu bych letos asi nejela kvůli tamní politické situaci a v Bulharsku se mi moc nelíbilo.
@nepřihlášená pet píše:
Ted brouzdám po eximu a s ním jste byly spokojeny?
S Eximem jsme jezdili dlouhá léta a spokojenost.
Ahoj, cestovka VTT maji u nekterych zajezdu deti zdarma, tak na to mrkni.