Slunečník do Chorvatska

rsisa
29.6.12 22:37

Prosím radu ohledně slunečníku do Chorvatska..

Prosím o radu - jedeme do Chorvatska, často tady maminky píšou, že s sebou berou slunečník. Mám možná hloupý dotaz…berete s sebou i ten stojan a to ho každý den nosíte s sebou na pláž nebo ten slunečník nějak „zapíchnete“ na pláži do oblázků ev. písku..? Fakt si to neumím představit :,( a dá se koupit event. slunečník tam? jedeme na Krk..díky moc a moc za případné rady…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
474
29.6.12 22:40

Ahoj,

slunecnik se da koupit treba ve Splitu na trzisti..ja vzdy vzalajen slunecnik a zapichnula, dopisku to jde dobre, jen ho zavrtej radeji hloubeji, aby vam nespadl :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
29.6.12 22:44

My taky meli jen slunecnik a zapichli jde to dobre, tahat jeste stojan ot by bylo neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
29.6.12 22:46

Jestli mohu doporučit, tak zkuste místo slunečníku plážový stan. Koupila jsem v Rossmanovi za cca 250 Kč, je široký cca 270cm, vysoký cca 110 cm a hloubka taky cca 110 cm. Když se složí tak vznikne cca 60 cm válec o průlměru 10 cm a o váze do 2 kilo, takže lehounký a skladný pro přepravu. Jsou přibaleny kotvící kolíky, ale pokud extrémně nefučí a dají se dovnitř tašky a věci s sebou na pláž, tak není problém s „odletením“..jinak to jistí ty kolíky ;). A velkou výhodou je troška soukromí…člověk není tolik na očích.

Používali jsme i slunečník a vždy jistily kameny…ale někdy se stalo, že jsme museli dlouho hledat správné místo a něco se ten slunečník pronesl, zvlášť když jsme bydleli dál od pláže…ono se může hůře hledat i místo pro ten stan…díky tomu, že je dost široký…ale na netu je jich spousta a dá se najít i o chlup menší
Stačí si zadat do vyhledávače plážový stan a dá se najít o délce 220 cm od 199 Kč. Nejlepší jsou samorozkládací, ale to už je jiná cenová kategorie…jsou podstatně dražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
29.6.12 22:56

Ahoj :mavam:. Já se z Krku vrátila minulý týden a doporučuji ten stan. Pro děti parádička. Jinak slunečník jsem měla takový ošoupaný, tak jsem ho jen roztáhla a položila a taky to šlo. Jinak stojany na pláži i půjčovali (cca 20 kun na den).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
29.6.12 22:56

No právě..

• Citovat
  • Upravit
rsisa
29.6.12 22:59

:lol: Chtěla jsem napsat „no právě“ jako odpověď k příspěvku Ajly.., jakože tahat ještě stojan, že :(. Jinak dík holky za rady!!!

• Citovat
  • Upravit
2028
29.6.12 23:01
@rsisa píše:
No právě..

Myslíš těch 20 kun? Taky mi to přišlo zbytečný :mrgreen:, proto jsem ho pokládala a do stínu se mi vešel bazének (naše malá měla z moře malinko paniku - i když vodu zbožňuje 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
29.6.12 23:01

Aha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
29.6.12 23:29

Kdysi nekde na dovoleny jsem z more bezmocne a s hruzou sledovala, jak mi slunecnik nabral vitr a ten ostry konec tam kosi lidi na plazi :zed:
Takze bacha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
30.6.12 07:14

Na Krk jezdíme každoročně a slunečníky tam půjčují, to je zbytečně drahé. Je pravda, ze dat jenom do oblasku, tak uz menší vítr a honis ho po cele plazi. Je to i nebezpečné k okolí. Ty stany jsou celkem dobry. A nebo tam u každého stánku prodávají takový „držák“, který ma ostrý konec a celkem drží v těch kamenech a do toho ďas ten slunecnik. Ale při větru taky žádná jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
2.7.12 08:47

Jo to je fakt loni tam meli lidi stan a ot byla super vecicka ma i PF 50 nekterej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
3.7.12 19:29

My byli na Rabu, chtěla jsem plážový stan z Ikey, ale už není. Až poslední den dovolené jsme si všimla, že se tam dá koupit slunečník za 70 kuna - zapichovací do písku. Slunečník se stojanem jsem viděla jen u lidí, kteří si ho přes zákaz přinesli z karavanu. Ten by se do písku blbě zapichoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
5.5.25 20:13
@Raduš.ka44 píše: Více

tm je zákaz nosit si vlastní slunečník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.5.25 20:31