Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, máte někdo zkušenost s touto oblastí pro dovolenou?
Předem děkuju ![]()
@Kateřina33
Jé to je paráda, my letíme 24.8. Mohla bys napsat tvé dojmy? Já jsem na netu našla dost ošklivé kritiky, samozřejmě až když jsme to zaplatili… Jedeme s Neckermanem, pokoj s balkónem s výhledem na bazén, all inclusive…
Ahoj maminky, rozmýšlíme se zda letět na konci srpna se 3mi dětmi 2, 7 a 9 let. Na internetu dost ošklivé recenze. ![]()
Máte, prosím, někdo zkušenost s tímto hotelem?
Děkuji ![]()
Ahoj, byli jsme tam loni, taky na konci srpna. Tuším že od 23.8. do 5.9. už bych tam na konci sezóny nejela. Foukal dost vítr a vlny byly obrovské. Celkově to špatné nebylo, zpětně si vzpomínám, že mi vadil hlavně personál, byl neochotný a dost protivný. No a taky kafe co nemohlo být kafe, ředěné mléko, animace které jako by nebyly. Zábava žádná… Ale mi jsme si to užili i tak. Nicméně vracet se tam asi už nebudeme, za ty peníze už se dá sehnat i tunis a ram je teda rozhodně líp.
@mishka2 děkuji za info
hledám i něco jiného, problém je v tom, že jsme velká rodina, teda podle kritérií a není snadné sehnat tak velký rodinný pokoj ![]()
Díky ![]()
To chápu, bylo tam hodně lidí již po několikáté, ale já osobn bych tam už nejela. Hotel je pěkný, bazén taky, ale chtělo by to ze strany majitele větší nebo alespoň nějaký zájem… Nicméně na konci léta Bulharsko už ikdy, už tam není teplo.
Ahoj, je to tak jak píše Mishka, lidi tam jsou strašně nepříjemní, nebo teda aspoň byli, nevím jak teď. Ale my si z toho nic nedělali. Jinak hotel byl vcelku fajn, bazén si děti moc užili. Jídlo tak napůl, ale to jsme si pak už obšancovali, co je dobrý. Pokoj byl maličkej, ale pro větší rodiny tam možná mají větší. My měli děti dvě a vešli jsme se tak tak, ale my stejně byli celý den pryč. Teplo tam bylo úžasný, to je něco na mě, miluju teplo. Byli jsme tam koncem července.