Co s dětmi o prázdninách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.7.12 10:11

Co s dětmi o prázdninách

Vkládám anonymně, abych mohla založit diskuzi. Zajímá mne, kam dát děti, když nemáte babičky, peníze, musíte do práce a máte nárok na 14 dní dovolené v létě, a v zimě dalších 14 dní na Vánoce?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
2.7.12 10:17

Jak staré máš děti? u nás děti školkové chodí do jiných školek, které jsou přes léto otevřené a pro školní děti pořádá DDM příměstské tábory a nebo děti jezdí na soustředění nebo tábory normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.7.12 10:19

A jak staré děti? Asi školkové, když nemůžou být sami doma? Existují i školky, které mají prázdninový provoz - nejedou sice celé prázdniny, ale třeba každý týden prázdnin jedna školka ve městě - ale toto jste si měli pořešit asi dříve než prázdniny začaly.. To je příkaz vedoucího, že musíte mít o vánocích 14 dní volno a nemůžete si vzít o prázdninách měsíc? Jestli to není nařízení, a možnost prázdninové školky už jste promrhali, nezbude vám, než si vzít nastřídačku každý měsíc dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
2.7.12 11:10

Asi letní příměstský tábor a otevřené školky.

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
2.7.12 11:20

Tábor nebo příměstský tábor (pro školní děti) a jiné školky pro ty mladší (ta naše se sice střídá s jinou, ale přesto jsou pak obě na 4 týdny zavřené). Taky mám o letních prázdninách jen dva týdny, z toho jeden s manželem, druhý sama a manžel to má taky tak, takže pokryjeme 3 týdny. No a ten týden co jsem s dětmi sama jsme doma a hlídám ještě děti sestře a ta mi to pak oplatí, tak to už jsou čtyři týdny. Jeden týden mi nabídla švagrová hlídání pro syna (je to prvňák). Je doma na mateřské a má skoro stejně starého syna. tak to mám další týden. No zbytek mám teda v pohotovosti babičky, ale obě ještě pracují, tak je to plánování na rok dopředu.

• Citovat
  • Upravit
35323
2.7.12 11:34

Jak to udelat bez penez netusim, za primestske tabory pro prvnaka dam majlant. Kdyz byla jeste ve skolce, bylo to daleko jednodussi( bylo nutne pokryt jen 3 tydny).
Uz jsem mela parkrat dite i v praci, ale teda nic moc, bylo to dost narocne, nemuzu od prace odbihat.
Jako reseni bych videla to stridani s kamaradkou( nemas nekoho takoveho v okoli?).
Ja bohuzel ne, ale sestra zatim hleda praci po RD marne, tak pomuze ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LUciNka088
26.3.13 20:52

Ahoj scháním pro děti zábavu přez prázdniny, tak jsme si s manželem říkali že bychom je mohli poslat na kemp, nevíte o nějakém dobrém? kde by bylo spoustu aktivit? díky :D

• Citovat
  • Upravit
tinina
26.3.13 21:02

Jako myslis na tabor? Mrkni na www.tabory.cz, Varvazov je urcite dobry

• Citovat
  • Upravit
rozmary
16.6.14 11:13

Ahoj, řeším teď podobnou situaci. Nemám žádné hlídání, kamarádky pracující, manžel dovolenou 14 dní a na paní na hlídání nejsou prachy. Příští týden nastupuju na brigádu a školka má celý červenec zavřeno :zed: Musím to ještě pořešit se zaměstnavatelem, jestli mi dovolí mít holku aspoň na těch 14 dní sebou v obchodě, ale nedávám tomu moc šancí. Konečně nějaká práce a zase to vybouchne na školce :cert:

• Citovat
  • Upravit
2841
16.6.14 11:19

Zamrazit :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.6.14 11:20
@pusina1 píše:
Zamrazit :pankac: :pankac: :mrgreen:

To mě nenapadlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2841
16.6.14 11:20

Jo a jeste usetris na jidle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
16.6.14 11:21

To vzdycky chlap vyhrozuje kdyz mala zlobi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
16.6.14 11:37

Naky primestsky tabor? :think: Myslim, ze i pro skolkovy je delaji, ale nejsem si jista…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
16.6.14 11:43

Na fotce máš děti dvě, co uděláš s tím druhým? S tím, že budeš mít dítě v zaměstnání nepočítej, to se totiž nesmí, kamarádka občas brávala do sekáče dcerku a přišla na ní sociálka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí