Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Magical-eyes píše: Více
a tak zas, ono se toho nakecá, v poblouznění hormony, a realita bude bůhví jaká
@Anonymní píše: Více
Souhlasím s @free333. Pokud bys do něho byla zamilovaná, chtěla bys s ním být, nebyl by pro Tebe problém, jet za ním na letiště nebo kamkoliv jinam…
Znáte se chviličku, asi ses do něho ještě zamilovat nestihla, nebo to už prostě nepřijde. Položila bych si hlavně otázku, co od toho vztahu vlastně očekáváš? Jak si představuješ, že bude fungovat vztah na dálku? Plánuješ ještě nějakou (delší) cestu do Holandska? Chceš ho jen na nějaké (a to evidentně ne na všechno) trávení volného času, nezávazné chození, nebo, pokud by vám vše klapalo a dobře se vyvíjelo i na vážný vztah a do budoucna rodinu? Protože to by taky nebylo jen tak. V jaké zemi byste žili? A co hůř, jak by to bylo s případnými dětmi po případném rozchodu? Myslím si, že vztah s cizincem má i další negativa, např. kulturní rozdíly (i když je to Evropan)…
Chápu, že ho nechceš brát hned domů. Hlavně, pokud by za Tebou na víkend přiletěl, bylo by opravdu na Tobě se mu plně věnovat. Což by se mi taky, v případě, že bych do něho nebyla zamilovaná a netoužila být co nejvíc s ním, nechtělo. Nebo určitě ne pravidelně. Na co bych se ale úplně vykašlala, jsou sousedi. Bylo by mi fuk, co si myslí.
Takže dobře promysli, co vlastně chceš a co nechceš. Nemá cenu se do něčeho nutit, zvlášť, když v takovém vztahu bude dost problémů už jen z jeho podstaty. ![]()
@stinga píše: Více
Může být a právě proto by mě zajímalo, jak by si to zakladatelka představovala, aby byla teda spokojená…
Asi bych se spíš přemohla a na ten víkend cestovala někam blíž k letišti. Vždyť si to nakonec můžete zpestřit i pobytem v jiném městě.
@stinga píše: Více
A proč by to nemohla být realita? Moje kamarádka si takhle v podobném věku našla partnera z druhého konce Slovenska, našli se náhodou na seznamce, skoro rok randili takhle na dálku, on se pak přestěhoval a za pár měsíců mají svatbu. Akorát ona se k tomu tedy nestavěla jako zakladatelka, že jí obtěžují i ty tři hodiny cesty a u sebe ho nechce, protože víc řeší kecy sousedů. ![]()