Pobývání u mě doma

Anonymní
17.5.26 15:59

Pobývání u me doma

Pěkný den :) je to asi 2 měsíce zpět kdy jsem se na cestách seznámila s jedním mužem… žije v Holandsku… stihli jsme spolu videt už 2 víkendy, a slíbil mi, že za mnou může létat každý víkend nebo obvikend… me se upřímně nechce zase jet nekde k letišti a tam si pronajmout hotel, bydlim od letišť dost daleko (asi 3h cesty).. ale taky se mi nechce si ho hned tahat domu… jsem od posledního rozchodu par mesicu a je mi to celkem neprijemne i skrz zvědavé sousedy, kdyz ani nevim jak mi to s nim dlouho vydrží.. nejake rady jak by jste to dělali? On v Holandsku zatím bydli s rodiči, takze tam ja bohužel nemůžu (ano, je mladý, nemá tam manželku a deti :D ).. na druhou stranu nechci aby se cítil blbe, ze on pro me toho tolik dela a ja ho ani neubytuju :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33586
17.5.26 16:08
@Anonymní píše: Více

Tak znáš ho pomalu jen ty dva víkendy. Nevidím důvod si ho hned tahat domů, proč jako?
Ty jsi nějak výrazně starší? Že nemůžeš k němu kvůli rodičům? Co pro tebe dělá, že nechceš aby se cítil blbě? Tak asi ve finále záleží na tobě, na sousedy přece koukat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.26 16:13

Jsme stejne staří, je nám 25.. tak on mi to chce asi usnadnit a nerekl mi dojeď.. navíc ja bych tak brzo jeho rodice poznat nechtela.. vadilo by mi to i skrze soukromí

• Citovat
  • Upravit
24654
17.5.26 16:15

Tak se scházejte někde na půli cesty mezi tvým domovem a letištěm. Domů bych ho zatím nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8729
17.5.26 16:27

Jak dlouho jste byli spolu na tech cestách? Pokud jsi tam byla treba rok, ze kterého jste spolu byli značnou cast, tak ok. Snažila bych se ve vztahu nejak pokračovat. Ale pokud jsi nekde byla na dovolené, tam jste dali par drinku, tak nevim, jak vazne bych to brala. Abych si ho tahala domu nebo mu obětovala kazdy vikend… kdyz sem přiletí, asi nema kde jinde byt, s kým jiným byt, takze mu musíš věnovat cely vikend. Stejne tak, kdybys letěla ty za nim. Pokud se v dohledné dobe neplánuje opět dlouhý pobyt ve stejnem state, tak bych se na to vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
17.5.26 16:32

jo, viděli jste se UŽ dva víkendy, no já bych radila se na to vykašlat, takový vztah na dálku nemá smysl, jak píše @Midaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2062
17.5.26 16:48

Skoro se neznáte, dálka obrovská, velké nadšení z tebe necítím…vyprdni se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1323
17.5.26 16:49

Setkávat se někde na půl cesty je podle mě dobrý nápad. Nějaké cenově dostupné ubytování se určitě dá vybrat. Pokaždé třeba jinde s tím, že si naplánujete nějakou tu procházku po okolí a budete spolu poznávat naši zem. A upřímně si s ním promluvit o tom proč bys to zatím chtěla takhle. Takhle by to asi mohlo být schůdné. Samozřejmě hned si také vyjasnit, že to je dočasné řešení, než se víc poznáte. Abdržím palce, ať to vám to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24813
17.5.26 16:59
:zed: absolutně nesmyslně si časově i finančně a nakonec i emočně a fyzicky komplikuješ-jete životy… v tomhle věku držet vztah na dálku je ztráta času.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40410
17.5.26 17:16

Odpověděla sis sama sobě v téhle větě „me se upřímně nechce zase jet nekde k letišti a tam si pronajmout hotel, bydlim od letišť dost daleko (asi 3h cesty).. ale taky se mi nechce si ho hned tahat domu…“

Tebe to nebaví, nejsi zamilovaná, nechce se Ti jezdit někam k letišti a ani ho pozvat domů, tak mu to takhle řekni a ukonči to…

Možná ani nejsi vyrovnaná s rozchodem před pár měsíci, to víš nejlíp Ty sama.

Kdybys ho chtěla, přišlo by Ti šíleně romantické čekat na letišti a těšila by ses do jakékoliv kůlničky, kde bys mohla být s ním a počítala dny, kdy se zase uvidíte.

A pokud by byl zájem z obou stran, dalo by se to v budoucnu zrealizovat, abyste byli spolu.
Jste mladí, bez dětí, práci si můžete najít kdekoliv, ted byste už mohli plánovat společné léto.

Ale Tobě se nechce, nemáš ho až tolik ráda, vidíš jen komplikace, tak si to přiznej a nech ho jít 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13188
17.5.26 17:27

Tak kluk je ochotný každý víkend nebo ob víkend lítat z Holandska (taky ho to stojí čas) a ty ofrňuješ? By mě zajímalo, jak by sis to představovala, abys byla spokojená… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8479
17.5.26 17:30

Taky to na mě nepůsobí, že bys z něho byla paf :? a domů bych si ho (sotva se znáte) teda ještě nebrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
17.5.26 17:38

On za tebou poletí z Holandska a tobě se nechce obětovat 3 hodiny na letiště. To nevypadá, že by ses na něj kdovíjak těšila. Vykašli se na to. Jak byste si to vlastně představovali do budoucna?

Příspěvek upraven 17.05.26 v 17:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3713
17.5.26 17:39

Normálně ho u sebe ubytuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3713
17.5.26 17:44

Cenově vám to oběma poleze hodně do peněz.
Nebo dojede a ještě tě pozve na večeři?
Osobně si myslím, že tohle nelze zvládnout: jezdit sem každý víkend: x hodin letiště, x hodin dojezd v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí