Počasí Řecko Kos červen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
3.5.23 22:38

Počasí Řecko Kos červen

Krásný den, prosím máte někdo zkušenosti s počasím a teplotou more v Řecku na ostrově Kos??? Dá už se koupat? A je tam teplo? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26854
4.5.23 06:01
@TeSs1998 píše:
Krásný den, prosím máte někdo zkušenosti s počasím a teplotou more v Řecku na ostrově Kos??? Dá už se koupat? A je tam teplo? Děkuji

Byli jsme pred lety. Pocasi OK, ale more hodne studene. Ale fakt hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
4.5.23 06:02

Byli jsme nekdy v polovine cervna, pocasi bylo ok, ale more mi prislo studenejsi. Loni jsme treba byli zacatkem cervna Mallorcu a tam to byla uplna lahoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
4.5.23 06:32

Záleží kdy v červnu. Ve druhé polovině června už v pohodě. Je osvěžující, ale ne studené. Řekla bych, že to platí všeobecně pro Řecko. Byla jsem několikrát i na začátku června a až kolem 10.6.se ta teplota vody začala lámat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.5.23 13:19

My byli na Kosu v půlce června, bylo horko a moře taky teplé. Ono to záleží na více faktorech, každá sezona je jiná. Např. jak píše @Cullenova, vloni bylo moře na Mallorce vyhřáté už v květnu, protože byly vysoké teploty už zjara, letos vzhledem k tomu, že ve Španělsku je teď ke 40 st., čekám to samé. Letíme v půlce června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
4.5.23 13:26

@Me Mimmix jsme na mallorce ted a zadny vedra tu nejsou a more je ledovy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.5.23 13:37

@DandátkoP Nene! Já všude slyšela, jak padají teplotní rekordy na pevnině, tak jsem si říkala, že za měsíc a půl by mohlo na ostrově být teplíčko jako vloni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
4.5.23 13:54

@Me Mimmix jooo, tak jako osklivo neni, prijeli jsme teda v sobotu, v nedeli bylo celej den pod mrakem a foukal silenej vitr, pondeli taky nic moc a cely odpoledne silenej slejvak. Od utery se to umoudrilo a sviti slunicko a je fajn, ale ze bych se parila, to urcite ne, je proste prijemne, na plaž chodime, ale ve vode jsou vetsinou jen deti, ja namocim nohy a vylejzam :mrgreen:.. dost lidi chodi na snidane i na vecere v mikinach, my to teda zvladame v kratasech a ty dlouhy kalhoty a mikiny mi prijdou prehnany :D … ale za mesic a pul tady urcite teplo bude, toho bych se nabala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.5.23 15:27

@DandátkoP Doufejme :) Vy si taky dovču užijte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí