Vyšší pocení u miminka 5 měsíců

Anonymní
28.4.22 00:24

Poceni u miminka 5m

Dobry vecer, chtela bych se zeptat jestli ste se setkala u svych miminek
Mala bude mit 5mesicu nak sem to driv nepozorovala ale ted nepravidelne je spocena jakoby od krku mezi lopatkama ne cele zada. Na spani ma furt to same bavlnene pyzamka spi v hnizdecku a pod nim mam monitor pres monitor deku a ma nem hnizdo kdyz byla mimco prikryvala sem ji dekou pak sem zacla davat perinku mensi a ted ma klasickou 120cm co se dava prikryvam ji jen do puly briska nejdriv sem myslela ze ji je vedro ale ikdz je do pully briska nebo neni tak byva spocena ne mokra ale ma to na fotek vlhky v tom miste. Nebyva to pravidelne tak sem to neresila ale stejne mi to vzdy vrts hlavou tak se dr az pujdem na ockovani. Mala je zdrava teplotu nema a beni ani nastydla. Krmim ji v kosiku na ruce nechce a to miva taky spoceny zadicka
Myslite ze to je proste tim jak lezi na zadech a je ji horko? To po jidle me napada ze muze byt i jak pije to teply mliko ale v nici nevim kor jak to neni pravidelne. Bojim se aby to neco nebylo
Moc pozoruju asi nejspis ale i tak me zajima vase nszorx
 Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36402
28.4.22 06:26

Kolik máte na spaní teplotu? Jinak bych si tipla, že to bude tím hnízdem, je jí v tom teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
28.4.22 06:52

Pravděpodobně je ji opravdu horko. A určitě i při tom piti teplého mléka může mit teplou hlavičku a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
28.4.22 08:02

Tak driv si to nepozorovala, protoze byla celkem zima a posledni dobou uz je venku teplejsi pocasi, tak i doma budete mit asi tepleji ne? Mam doma pul rocni a posledni mesic uz ji doma vic svlikam. :palec:

Zkusila bych dat pryc to hnizo. Stejne na nej musi bejt uz velika celkem neee? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.22 08:34

@DandátkoP hnizdo velikostne ji je v pohode ja se ho bojim dat pryc mam klin pod matraci a uz tak mi cestuje v hnizde tak se bojim aby jak se vrti mi nak se nezamotala pod perinu nebo nak se nezkroutola prave

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.22 08:35

@DandátkoP jinak mala neni nabalena ma doma body dlouhy rukav a slaby leginky
Na spani ma pyzamoo sice dlouhy rukav ale hile nozick

• Citovat
  • Upravit
450
28.4.22 08:42

Vsetko z postylky vyhadzat, stejne to tam nema co delat, u takeho dietata hrozi udusenie, v postielke ma byt len matrac pod nou monitor dechu, dieta a max spaci pytel, nic ine.Deti neni potreba prikryvat, ked im je chladnejsie bud viac obliect alebo spaci pytel. A pri spani teplota v miestnosti medzi 18-21 stupnov max.Je toho plny internet, ako maju tak male mimina spat. A myslim, ze tym sa problem vyriesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
28.4.22 08:45
@Anonymní píše:
@DandátkoP jinak mala neni nabalena ma doma body dlouhy rukav a slaby leginky
Na spani ma pyzamoo sice dlouhy rukav ale hile nozick

Jak jako dlouhý rukav a hole nožičky?… Tak at v tom body a leginach spi i v noci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.22 08:58

@TARONA ja se neptala jak maji spat a dam si do postylky co ja uznam za vhodne nepotrebuju tu kazani
Vy mejte prazdnou postylku ja si tam budu mit co chci
Teplotu tam mam 20 stupu urcite bych davala vic a pak se tu ptala🤦🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
30simca
28.4.22 09:00

@Aletta80 no ty pyzamkove dupacky nebo jak se tomu rika co nemaji zakryte chodidla
Tak kdyby spala v leginach tak se mic prece pohodlne nevyspi s gumyckou a v tom miva po jidle taky spoceny ale to prisuzuju teplemu mlicku a je to malocko
Zkusim dneska vyndat to hnizdo ale bojim se aby se mi nenamackla na kraj postylky na ty mrizky na jedne strane mam mantinel ale na druhy strane co mam u postele ne a ona se dost vrti prave

• Citovat
  • Upravit
30simca
28.4.22 09:01

Konecne mi sel vypnout anonym taky se vam stava ze to nejde zrusit

• Citovat
  • Upravit
10928
28.4.22 09:26

@30simca a kdyz se namackne, tak se asi taky nic nestane nee? Ja bych to zkusila a uvidis. :dance:… me se mala taky dost potila, tak jsem kupovala pyzama bez tech nozicek a uz je to lepsi. Ale tepla je nekdy taky dost. Jinak pripadne zkusit jeste ten spaci pytel, to taky neni od veci.

On ani ten mantinel neni doporucovanej, protoze kdyz se ti dite namackne na ty mrizky, tak se mu spis nic nestane, ale kdyz se namackne spatne na mantinel, tak se muze udusit. Ale ja mam co rikat, s nama spi v manzelsky posteli pod moji perinou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30simca
28.4.22 09:37

@DandátkoP no to mam z hmka ze nema spodek jako ze nema jen hodidla zaryty nebo myslis ty co nemaj nohavice vubec? Ty mam taky ale s kratkym rukavem a to se ji bojim dat ab ji zas nebyla zima na rucicky prave
Skusim ho dnesk vyndat to hnizdo
Ale fakt se desim toho aby se mi nepretocila a nespala hlvpu s kopecka jak tam mam klin
Ona dela psi kusy v postely ikdz tam ma hnizdo😂

• Citovat
  • Upravit
10928
28.4.22 09:44

@30simca nee, mam ted to co ty, dlouhy nohavice a rukavy, jen to nejsou dupacky uz, jen chybej “ponozky” :mrgreen:… mam nakoupeny taky i s kratkym rukavem a “kratasovym” spodkem, ale to se taky bojim, ze by byla zima. :D

A ten klin furt potrebuje? :) Ja ho taky mela, protoze dost blila a byla nemocna, ale pak jsem ho dala uz pryc, nemelo by to dite s klinem dlouhodobe spat. Jsem pak cetla, ze i “blici” deti se
na rovine neudusej, ze automaticky daj hlavu na bok a zvracej na boku. Nase to tak ma, dlouhoo nezvracela, ale kdyz se to stalo, hodila tu hlavicku na bok a vse ok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
28.4.22 10:10
@Anonymní píše:
@TARONA ja se neptala jak maji spat a dam si do postylky co ja uznam za vhodne nepotrebuju tu kazani
Vy mejte prazdnou postylku ja si tam budu mit co chci
Teplotu tam mam 20 stupu urcite bych davala vic a pak se tu ptala🤦🏻‍♀️

Vždyť vám poradila dobre. Dítě vhodně oblečené ve spacim pytli. To v postylce stačí :D i kdyz si myslim, ze v peti mesicich je uz velka na hnizdecko, ktere je obvykle do trech mesicu, tak jeste je možnost mantinelu pleteny cop, ktery ji zmensi prostor a udělá hnizdecko takové utulne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí