Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@30simca píše:
@Aletta80 no ty pyzamkove dupacky nebo jak se tomu rika co nemaji zakryte chodidla
Tak kdyby spala v leginach tak se mic prece pohodlne nevyspi s gumyckou a v tom miva po jidle taky spoceny ale to prisuzuju teplemu mlicku a je to malocko
Zkusim dneska vyndat to hnizdo ale bojim se aby se mi nenamackla na kraj postylky na ty mrizky na jedne strane mam mantinel ale na druhy strane co mam u postele ne a ona se dost vrti prave
Když vám trochu,, blbě,, odpovím. Pres den muze mit nepohodlne leginy s gumickou zarezane v brise? Určitě ma i denni spanek. Peti měsícni miminko taky urcite nevnima nejake prevlikani, ze tedka mam veci na ven a ted mam oblecek na spani. Ja sem pochopila hole nohy, jakoze ne jenom ty chodidla
tak vam radim ten manitel cop
@Aletta80 ja nemam cop ale ten placatej ten cop minorijde hroznej v postylce u toho byh se spis bala ze si tam nak zaplete hlavu nohy
@DandátkoP mala ma tichy reflux takze vyvyseny radai nechavam bojim se prave ji to dat do roviny taky mw to uz napadlo prave
@30simca píše:
@Aletta80 ja nemam cop ale ten placatej ten cop minorijde hroznej v postylce u toho byh se spis bala ze si tam nak zaplete hlavu nohy
Nebojte se, není to tak, nezaplete si nikam nic
neni hrozny, naopak
pokud ji chcete zutulnit prostor, zmensit, aby tam nelitala, a ani nikam neprostrcila nohy a ruky. Jen az se zacne otacet v noci a spat na brisku, tak bude rozcilena, ze tam ma malo mista
ale na ted bude lepší nez hnízdo ![]()
@Aletta80 ja to moc kupovat nechci kdyz ma ten klasickej mantinel tak davat dali oenize za cop abych bL uprimna
@Aletta80 tak ze je do tri mesicu neznamena ze to musim vyndat prece
V hnizdu ma mista dost
@30simca píše:
@Aletta80 tak ze je do tri mesicu neznamena ze to musim vyndat prece
V hnizdu ma mista dost
Nee, ja myslela, že tu byla takova diskuze, jestli ji nemůže být horko, a někdo navrhoval pryč z hnizdecka a vy jste se toho chytla, akorat jste rekla, ze se bojite, ze se nekam zasukuje rukama nohama, tak jsem to zkusila navrhnout. Ze paní, co rikala, ze staci oblecek a spaci pytel treba tenky, ma pravdu.