Pochod - po stopách bezděkovských hospod

2105
3.10.23 12:39

pochod - po stopách bezděkovských hospod

Omlouvám se, jestli to sem nepatří, ale řeším dilemu. Tuhle sobotu, co bude, tak se koná pochod po stopách bezděkovských hospod. Loni jsem kvůli nemoci nebyla, tenhle rok bych mohla, je to jen druhý ročník. Už je přihlášených asi 400 lidí, ale bude jich určitě víc, možná i 500, což mě trochu odrází. Taky se bojím, že tam bude plno lidí hodně pod parou. Budu tam s dítětem, takže opíjet se nemůžu a taky to nemusím, na výletě už vůbec ne. A pak mám možnost jít do Staré Boleslevy na taky na organizovaný pochod. Nebyl někdo z vás minulý rok na tom pochode těch hospod? Jaké to bylo? Je to vhodné i pro dítě? Trochu se bojím toho množství lidí, chodit po hospodách celý den, kde bude nonstop narváno, nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1222
3.10.23 17:23

My chodíme asi podobný pochod Pivní pochod v rámci Podzimu pod Zelenou Horou. Start je od 16 h, cíl do půlnoci a musí se projít 10 hospod.
Nyní chodíme i s dětmi, bereme to jako zábavu. Zvláště, když se pak už jde za tmy s baterkami. Účastní se spoustu rodin s dětmi i v kočárku, na odrážedlech.
Většinou je ale mnohem méně účastníků, cca. 200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí