Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kluk51 píše:
Známe se jen krátce
Možná to bude znít na dnešní dobu zastarale, ale někteří z nás ještě sex považují za něco víc než jenom užít si. A i když se vám někdo moc líbí, rozumíte si apod., stejně za krátkou dobu nemůže vzniknout úplná důvěra, kterou někteří potřebují. Tělo na něco takovýho dlabe, ale duše ne…
I já se několikrát dostala do situace, kdy jsem to fyzicky moc chtěla, ale nakonec to nešlo, protože jsem si s tím druhým pořád ještě nebyla tak blízká.
Takže vaše navržené řešení počkat a poznávat se je úplně ideální, protože vznikne důvěra (a i pokud by v tom nakonec byl nějaký větší problém, tou důvěrou se minimálně aspoň vytvoří prostor a podmínky o tom mluvit) ![]()
A já ti ještě doporučím pročíst stránky www.jogin.cz
tak je o ženské a mužské sexualitě napsáno mnoho a tuším, že by ti to mohlo hodně pomoci.
@NiKina píše:
A já ti ještě doporučím pročíst stránky www.jogin.cz
tak je o ženské a mužské sexualitě napsáno mnoho a tuším, že by ti to mohlo hodně pomoci.
Velmi zajímavé stránky. Mimochodem to potvrzuje co jsem tu napsal jinde o velkých rozdílech v orgasmech žen a mužů.
@lihow píše:
Velmi zajímavé stránky. Mimochodem to potvrzuje co jsem tu napsal jinde o velkých rozdílech v orgasmech žen a mužů.
ano, já jsem v nich pochopila, že JÁ nemám problém. Úleva obrovská.
@kluk51 píše:
A padesátníci když se trochu drží sportem v kondici, nehulí a nechlastají, nemají 150kg, pochopili že není jen práce ale i odpočinek, tak… abych Tě citoval: „nemusí být rádi, že to ještě funguje“
Aha, tak to sorry. Jistě budeš zdráv, vesel a plně potentní až do smrti. A zůstaneš sám, jako všichni tihle „věční mladíci“. Užij si zbytek své existence!