Pochopení intimního problému

2
14.8.13 18:15

Pochopení intimního problému

Ahoj holky, občas jsem sem anonymně nakoukl, říkal jsem si, že není špatné vidět věci z druhé strany.. ale nikdy jsem nemyslel že sem budu psát o názory. Ale nikdy neříkej nikdy a když člověku na něčem záleží, tak udělá lecos.
Je mi něco málo přes 50, jsem už pár let singl, ale tento stav mne nikdy nelákal a samozřejmě jsem hledal. Takže nějaké minivztahy byly, ale nic co by mělo perspektivu kterou od toho čekám. Nedávno jsem přeci jen poznal fajn holku, věkem blízkou, moc si rozumíme, jsme prostě stejná krevní skupina.. stejné koníčky, sporty, pohled na život, vztah k dospělým dětem, ujasněné preference… prostě paráda. No, není mráčku bez obláčku, ale tohle je spíš monzunový mrak. Nerozumíme si v intimní oblasti, jenže nechápu v čem je problém. Nejsem úplný zajoch abych neměl zkušenosti a nemohl posoudit v čem je problém, jenže toto naprosto nechápu - možná je to nějaká ta komnata chlapskému mozku uzavřená :( Chemie mezi námi funguje (kdyby ne, tak je to prostě jasný a neptal bych se), oba to chceme… jako předehra jí stačí pár dotyků skoro kdekoliv na těle.. vlastně ani moc předehru a mazlení nechce 8o jenže jak na to hupsnem tak se to začne vytrácet (u ní) a mě to samozřejmě zabrzdí taky, sám to nechci… Hmm.. dělám to blbě asi napíšete. Možná.. ale jak jsem psal už nejsem zajoch a nějakou tu zkušenost mám.. s některou to bylo OK rovnou při styku, některé pomohla dohra, jiná řekla rovnou že jen na koníčka a sama protože nikdy to jinak nedosáhla a jiná že je jí to příjemné, ale nemám si dělat moc starosti protože to neměla nikdy. To všechno umím pochopit, popř se o tom dalo - byť někdy těžce komunikovat. Jenže přítelkyně o tom nechce mluvit, prý to musí jít samo (vysvětlování že jsem blb :lol: a potřebuju navést striktně odmítla), prý to má hodně ráda a je to pro ni důležité.. jenže u takových jsem zažil, že si prostě i samy šly tvrdě za vrcholem.. Ptal jsem se jí zda je to fyzický problém - feromony, dech, nějaké chování.. ta tolikrát i zde přetřásaná velikost (normálka) - no málem mne zakousla pohledem.. :lol: Snad z různých náznaků jako že nejsme dost spojeni duševně.. empatie a spřízněnost… uff, nemám ten pocit, ale co má chlap v tomhle za pocity že jo…, to nemusí ženský a hlavně citovce jako je ona stačit…
Budu rád když napíšete svoje názory a pohled z druhé - té emočnější strany… napojují se nějak emočně Vaši partneři v intimních chvílích na Vás? Já jsem vždy samozřejmě prožíval nějakou blízkost a odevzdání se, ale od určitého okamžiku to také byl oboustranně sobecký živočišný běh za orgasmem - v dobrém slova smyslu… (oba by si měli dojít až nahoru..)
Mám ji moc rád, myslím že ona mne také.. ale tohle to asi může i pohřbít… Sice v 50 si člověk uvědomuje víc i jiné hodnoty než ve 30 - to si člověk řekne kolik ještě skvělých partnerů potká a to v 50 už tolik neplatí a proto je ochotný pro skvělého partnera daleko víc bojovat.
Tak holky, nenechte na mne nit suchou a jsem zvědavý na pohledy z Venuše.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
14.8.13 18:24

@kluk51 Ahoj kluku :-) Navrhuji otevřít flašku vína, mírně dostat do nálady a pak bude třeba sdílnější. On to může být i fyzický problém, třeba vysychání. Takže co třeba zkusit koupit i nějaký lubrikační gel a přimazávat? Dělají i bez chuti a bez zápachu. Opravdu to může být i takováhle „blbost“. Ale vše, co tu napíšem budou dohady. Každá to máme jinak, takže nezbývá, než nenápadně pátrat u ní, když si nechce promluvit na rovinu (což je docela škoda). Držím palce. Ať si každý myslí, co chce, sex je prostě základ, pokud ve vztahu nefunguje, vztah jde časem do kytek a nebo nejde, ale lidi žijou vedle sebe a ne spolu (pokud ovšem nemají stejně malou potřebu sexu, pak je to o něčem jiném, i takoví lidé existují)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
14.8.13 18:30

Krásně napsaný a popsaný problém. Jen doporučím se obrátit spíš na server rodina.cz. Tam je trošku širší rozpětí věkových kategorií přispěvatelek a já se domnívám, že 30ti letá ženská nemusí chápat, co má za problém 50ti letá ženská. Nevím jak u chlapů, ale u ženských si myslím, že se všechno s věkem poměrně dost mění. ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
14.8.13 18:31

A nemůže to být takové to počáteční sehrávání? Někdy to nejde zezačátku jak z partesu…pravda, ženská i chlap většinou „navigují“ jasně nebo méně jasněji k tomu, co rádi…
A nějakou flaškou se zkazit nic nedá - třeba jsou potřeby tvé partnerky jiné, než vyznáváš ta, někde ubrat a nekde přitlačit…jenže pokud nic nevíš, všechno jsou jen dohady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
14.8.13 18:34

Ahoj, úplně nejlepší by bylo kdyby byla schopná si s tebou normálně sednout a promluvit si o tom. Každá žena je jiná a ty potřebuješ vědět co jí se líbí. Předehra je důležitá a to že ji vůbec nechce je zvláštní. Ona teda nesmí být moc dlouhá, ale je důležitá. Nevím jestli je tvá přítelkyně velká romantička nebo ne. Navrhuji aby jsi udělal něco zvláštního, nevšedního. Třeba nějaký welnes víkend aby se změnilo prostředí a trochu jste si odpočinuly od běžných starostí. Nebo ji po dlouhém dni připrav večeři nastuduj si základy relaxační masáže a namasíruj jí. To uvidíš, bude se jí to určitě líbit. V každém případě je důležitá komunikace. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.8.13 18:38

No myslím, že nejlepší by bylo promluvit si o tom přímo s ní…ve vašem věku už by to snad neměl být takový problém ;) Tohle má totiž každá úplně jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
14.8.13 18:41

Jednou mě jeden můj milý poprosil o masáž, kterou jsem mu ráda poskytla. A samozřejmě se zvrtla v erotickou masáž. Byli jsme spolu chvíli, doba seznamování. Hrozně mě překvapilo, že potom najednou věděl, kde má šáhnout a jak na mě…Jen se usmál a řekl, že to byla ta masáž, kterou jsem mu udělala já. Prý jsem podvědomě masírovala a dotýkala se míst na jeho tělě, které jsou citlivé a příjemné pro mě (podle sebe soudím tebe), on si zapamatoval tu „mapu“ a hodně nás to posunulo vpřed v intimní oblasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
14.8.13 18:59

Řekl bych, že problém bude psychický, nikoli fyzický. Třeba partner před Tebou byl hulvát, třeba jí intimně ublížil, ponížil a co já vím, co ještě. Možností, jak znechutit i zralé a vášnivé ženě milování je spousty. Vypadá to, že chuť jí zkraje nechybí, ale potom se dostaví nějaký blok. Viděl bych to na trpělivost, nevšední víkend a dlouhý rozhovor, který odplaví něco, co Vám brání ve štěstí.

• Citovat
  • Upravit
2616
14.8.13 19:03
@Apaji píše:
Jednou mě jeden můj milý poprosil o masáž, kterou jsem mu ráda poskytla. A samozřejmě se zvrtla v erotickou masáž. Byli jsme spolu chvíli, doba seznamování. Hrozně mě překvapilo, že potom najednou věděl, kde má šáhnout a jak na mě…Jen se usmál a řekl, že to byla ta masáž, kterou jsem mu udělala já. Prý jsem podvědomě masírovala a dotýkala se míst na jeho tělě, které jsou citlivé a příjemné pro mě (podle sebe soudím tebe), on si zapamatoval tu „mapu“ a hodně nás to posunulo vpřed v intimní oblasti.

Ty jo, to by mě nenapadlo, ale vlastně si uvědomuju, že to dělám taky!!! 8o Zakladateli, to je slovo do pranice!!! To by mohlo rozhejbat ledy! A pak už by se dotyčně mohla rozmluvit… K tomu nějakou dobrotu, lahvinku a to by v tom byl čert, aby nekápla božskou. :mrgreen: Ono totiž všechny holky přede mnou mají naprostou pravdu- každá to máme trochu jinak a bez konkrétních požadavků a připomínek se prostě jen tak nedohádáš… Ale seš dobrej, že jsi našel odvahu napsat do „slepičárny“ a že máš o svojí drahou takovou péči, to se fakt cení! Už jen proto seš sympaťák a držím palce!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
14.8.13 19:18

@kluk51

Já sice neporadím, ale nedá mi to nenapsat, že jsi ohromný sympaťák :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
14.8.13 19:27

Tý jo, tak koukám že tu máš hafu rad, tak doufám že nám dáš vědět jak ti to dopadlo a co zabralo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
14.8.13 19:59

Samozřejmě netuším co je doopravdy problémem, všechno mohou být jen dohady…ale třeba je to jen o tom, že si partneři, kteří jsou pro sebe noví, musí tak nějak sednout, sladit se ;) Nepíšeš jak dlouho se znáte, kolikrát jste spolu měli nějaké intimnosti, i to je dost důležité :)
No a třeba má i blok z minulých vztahů, ale to můžeme klidně věštit z koule :kytka:
Jinak teda musím napsat, žes sympaťák :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
14.8.13 20:28

Predne ti chci napsat, ze tak krasne napsany prispevek od muze jsrm dlouho necetla.
Nicmene, jako 30-leta zenska nijak extra neporadim.Jen,jak tu zaznelo, treba vice mazat.My na lubrikacnim gelu nesetrime, animnozstvim, ani penezi :-).
Jinak me jeste napada, nemuze v tom byt neco hlubsiho? Myslim nejaky psychicky blok z davne minulosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
14.8.13 20:30
@Safrane píše: Řekl bych, že problém bude psychický, nikoli fyzický. Třeba partner před Tebou byl hulvát, třeba jí intimně ublížil, ponížil a co já vím, co ještě. Možností, jak znechutit i zralé a vášnivé ženě milování je spousty. Vypadá to, že chuť jí zkraje nechybí, ale potom se dostaví nějaký blok. Viděl bych to na trpělivost, nevšední víkend a dlouhý rozhovor, který odplaví něco, co Vám brání ve štěstí.

pod tohle se muzu podepsat, pokud jde o tu fyzickou stranku veci, pokud jeto psychicky blok, tak z vlastni zkusenosti muzu rict, ze u me s kazdym partnerem pokud se vztah vyvijel slibne, tak to casem preslo, ale je fakt ze kazda to mame jinak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.13 21:00

Ta masáž je dobrá volba, ale hlavně si myslím, že tam bude něco v její psychice, jak už tu zaznělo mnohokrát.

Nesleduješ ji moc? Nezaměřuješ se na její org. víc než je zdrávo? Ono totiž ten pocit, že se o můj org. někdo snaží dostává do nervů a jde vše do…

Máš pocit, že jste oba dva překonali poč. bariéry? / poznání se, opadnutí studu, 100% důvěra /

Je zdravotně v pořádku? Píšeš, že je jí 50 let - tzn. přechod? Hormony?
/ pozor na vysychání sliznic - tzn. kdo maže, ten jede… /

Neděláš něco co ji při styku totálně rozhodí a pak nemůže tu vlnu najít zpět?

Nejlíp si opravdu důvěrně sedněte a promluvte úplně na rovinu. Pokud máš takhle zájem, věřím že to bude mít pozitivní výsledek.

Anonymka 1. / promiň za anonym., ale každý nemusí vědět vše :oops: pod Nickem bych neodpověděla /

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky