Pocit jakoby pohyby?

226
24.10.13 07:22

pocit jakoby pohyby?

Maminky, mam takovy dotaz..Asi od 8 tydne po porodu citim v brise jakoby pohyby..Pohyby to urcite nejsou, ale je to stejny pocit, jako jsem citila, kdyz se mala v brisku hybala.. Ted jsem skoro 16 tydnu po porodu a porad to v podbrisku citim.. Mely jste to taky nektera? Zneklidnuje me to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
427
24.10.13 07:32

Já něco podobného taky cítím, myslím si, že to je tím, jak se mi tam hojí jizva po císaři nebo možná ještě nějaké dodatečné zabalování dělohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
24.10.13 07:37

Taky sjem to měla, nejvíc mě to vyděsilo, když jsem ještě v porodnici se celá zblbá probudila v noci, tohle ucítila a pak si všimla, že mimino už je vedle mě. To byl šok :-D Jsou to střeva, ono je to opravdu dost podobné, ted čekám na první pohyby každým dnem a někdy to střeva tak „fingujou“, že kdyby to nebylo pod žebrama, i bychg jim to věřila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831

Já měla stejný pocity cca ještě asi půl roku. Nějak jsem se nedokázala smířit s tím, že místo „plnýho bříška“ už je tam prázdno, přitom jsem měla prcka v náručí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar

Taky jsem to cítila a myslím že to jsou jen vsugerované pohyby :D jako když někomu amputují nohu a on ji stále cítí. I teď 4m po porodu mám občas tendenci hladit si břicho, i když už tam žádný není :D prostě zvyk, po těch x měsících těhotenství ;)

• Citovat
  • Upravit
3831
24.10.13 07:42

@Acinore jj, břicho jsem si taky ještě pak dobu hladila :D nebo jsem si večer sedla k televizi, ruce položila na břicho (na veliký břicho) a ony my spadly dolů, protože břicho mi spinkalo v postýlce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.10.13 07:45

Střeva, dělají to střeva, mám to taky, už skoro dva roky poporodu. Jako by semi tělo vysmívalo, že už to nikdy nezažiju, tak abych nezapomněla a mohla toužit dál :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
24.10.13 08:37

Jsou to střeva. Moje mamka má 22 let po posledním porodu a stejně někdy řiká, že se jí hejbou střeva tak, jako by tam měla dvojčata. :D já to po porodu taky víc vnímala, protože jsem na to byla zvyklá. Po půl roce to vnímání pohybů střev pominulo. Odvykla jsem si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31427
24.10.13 08:41

Přesně tak, jsou to střeva. Legrační je, že já tohle poznala až po těhotenství, jak se vždycky říká, že si první pohyby můžeš splést se střevama, tak já si je nemohla nijak splést, protože já byla nejdřív těhotná, pak cítila pohyby, pak porodila a pak se mi teprve začaly hejbat střeva :)

od těch prvních cukavých pohybů se to obvykle liší tím, že a) jednorázově to škubne a už se to neopakuje na tom samém místě (kdežto mimčo většinou kopne ne jednou, ale třeba 3× na to samé místo v krátkém sledu) b) když si tam přiložíš ruku, tak i kdybys to zrovna zachytila, tak pod rukou to cítit nebudeš, střeva jsou hluboko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
24.10.13 08:50

@terinka4444 ahoj moha bys mi prosím napsat do zprávy jak si udělala ten tvůj metřík z těch fotek? jestli si to pamatuješ? tam se musím zaregistrovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
24.10.13 09:25

Já mám skoro tři roky po porodu a ještě to někdy cítím. Zrovna před pár dny jsem si kupovala těhotenský test (přestože mi nedávno skončila MS), protože jsem byla přesvědčená, že mě něco kope v břiše :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.10.13 09:50

No střeva mě napadly..Ale přece jen už se loudila na mysl úvaha udělat si těhu test :D..I když to cítím už skoro od 8týdne po porodu a to by v tom případě nové mimčo bylo těžko :D..Jen ať to ještě nějakou dobu jsou jen střeva, ať si užiji toho malého skřítečka jedináčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.10.13 09:57

@Beyun jj citila jsem pohyby jeste rok po porodu. Kolikrat jsem si i rikala jestli nejsem zase tehotna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
24.10.13 12:33

Já jsem to začala vnímat asi 6 měsíců po porodu, možná dyýl, už přesně nevím, celá vyděšená jsem si udělala 3 těhot. testy, všechny negativní a stále jsem cítila,,pohyby", už jsem chtěla jít na gyndu :lol: :lol: :lol: Jsou to střeva, asi to ženský, co už rodily, víc vnímají a připadá jim to jako pohyby, jinak si to neumím vysvětlit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí