Pocit při vašem těhotenství

Anonymní
17.5.18 20:12

Pocit při vašem těhotenství

Ahoj :)
Ještě jsem děti neměla a s manželem se snažíme o první.
Zajímalo by mě, co jste cítili ze začátku těhotenství? Že tam něco jakoby je nebo jste necítili do prvního testu vůbec nic?

A kdy už jste cítili to miminko v sobě, že vlastně „něco“ ve vás roste? Jaký měsíc tak? Děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4507
17.5.18 20:18

Do testu jsem nepoznala nic, mela jsem pocit, jako by mela dorazit MS, akorát jsem mela MS bolesti cely den, což jsem normálně nemela… Netrpěla jsem žádnými nevolnosti vůbec… a ze ve mne roste mimi jsem poznala fakt az v 5. měsíci, kdy zacal kopat. Ale na každém ultrazvuku jsem byla hrozne dojata a těšila se az spunta aspon uvidim… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.18 20:19
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, co jste cítili ze začátku těhotenství? Že tam něco jakoby je nebo jste necítili do prvního testu vůbec nic?A kdy už jste cítili to miminko v sobě, že vlastně „něco“ ve vás roste? Jaký měsíc tak? Děkuju :)

Ahojky, můj manžel říkal že tomu začal věřit až když mimi začalo kopat :lol: :lol: :lol: :lol: A já ze začátku necítila vlastně nic.. ale teď čekáme druhé.. a to je masakr. Jednou mám strach že to nezvládnu, pak se zase nemůžu dočkat.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
17.5.18 20:19

Nemela jsem v podstate zadne priznaky krom zvetseni prsou a vynechani mentruace. A pohyby zacinam snad citit ted v 20 tydnu. Ale nejsem si uplne jista. Kazdopadne ze se ma mimi k svetu a je cile jsem videla na 3d ultrazvuku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.18 20:20
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, co jste cítili ze začátku těhotenství? Že tam něco jakoby je nebo jste necítili do prvního testu vůbec nic?A kdy už jste cítili to miminko v sobě, že vlastně „něco“ ve vás roste? Jaký měsíc tak? Děkuju :)

Jo a to že jsem těhotná jsem vytušila dle šílené bolesti zubů a prsou. U obou těhotenství jsem to tak měla. Jakmile mě začali bolest zuby a prsa věděla jsem že je něco jinak..

• Citovat
  • Upravit
12007
17.5.18 20:23

Nic a nevěřím tomu doteď. Syn má rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.18 20:24

Díky za odpovědi, to je zajímavé že dlouho člověk nemusí cítit vlastně nic, krom těch nevolností atak.
Tak jsem také zvědavá, kdy budu mít ten pocit že jsme už jako dva :)

• Citovat
  • Upravit
17.5.18 20:55

U prvního jsem netušila dokud mi nevynechala MS a na testu nebyly dvě čárky a pak dlouho nic okolo 18tt jsem cítila první bublinky a od 20tt pohyby. Žádné příznaky jsem neměla kromě asi 2-3 dnů žaludku na vodě. Teď jsem už tak od pátku měla pocit - jsem těhotná a dnes mi to test potvrdil, ale jinak žádné příznaky kromě trochu nafouklejšího břicha a lehkých bolestí jako při MS (hlavně po námaze se synem) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
17.5.18 21:34

Necitila sem nic.Pak test, pozitivní. A pak cejteni,,bublinek" v brise. Kolem 10tydne :-) ve 13tydnu prvni kopanec :lol: takove lehké cosi, co mi jelo po stene bricha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
17.5.18 21:34
@Kristyna.Vechtova píše:
U prvního jsem netušila dokud mi nevynechala MS a na testu nebyly dvě čárky a pak dlouho nic okolo 18tt jsem cítila první bublinky a od 20tt pohyby. Žádné příznaky jsem neměla kromě asi 2-3 dnů žaludku na vodě. Teď jsem už tak od pátku měla pocit - jsem těhotná a dnes mi to test potvrdil, ale jinak žádné příznaky kromě trochu nafouklejšího břicha a lehkých bolestí jako při MS (hlavně po námaze se synem) :)

Jezisi, to gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.18 21:41

@Dojcanis děkuju :) teď jen vydržet do kontroly, na začátku března jsem prodělala ZT tak mám trochu strach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
17.5.18 21:44
@Kristyna.Vechtova píše:
@Dojcanis děkuju :) teď jen vydržet do kontroly, na začátku března jsem prodělala ZT tak mám trochu strach :)

Po kazde bouri vyjde slunko, verim, ze to bude dobry :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
17.5.18 21:58

Jsem ve 12tt a krome zvetseneho bricha, sileneho hladu, obcasnych nevolnosti a casteho moceni v sobe nic necitim… ackoliv vim, ze se tam dite hybe cuca si palec a tak, ale tehotne zevnitr zatim nic. Cekam, ze s pohyby, ktere budu citit se to zmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
17.5.18 22:00

U mě šlo o neplánované těhu, přesto jsem si byla téměř jistá ještě předtím, než se mi objevily dvě čárky. Jak? Podle prsou :D Bolela mě a byla nalitá jak balonky.
Jinak kromě únavy a náladovosti jsem si přítomnost mimča uvědomila až když se trochu vypoulilo bříško a s prvními pohyby :mavam: Něco jako pocit, že je ve mě uhnízděné semínko, jsem fakt neměla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.18 09:24
@citeria píše:
U mě šlo o neplánované těhu, přesto jsem si byla téměř jistá ještě předtím, než se mi objevily dvě čárky. Jak? Podle prsou :D Bolela mě a byla nalitá jak balonky.
Jinak kromě únavy a náladovosti jsem si přítomnost mimča uvědomila až když se trochu vypoulilo bříško a s prvními pohyby :mavam: Něco jako pocit, že je ve mě uhnízděné semínko, jsem fakt neměla :D

To je pěkný :) Tak to si člověk asi počká než ucejtí ty pohyby a že v něm něco je :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky