Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
dnes jsem 5+4tt. Je tu někdo taky tak přibližně? A jaké máte příznaky? ![]()
Ahoj
taky jsem asi jak ty
to se úplně neví
nevolnost, závratě, bolest prsou ![]()
@miluver
já též.. ale zjistila jsem to tak, když jsem prováděla ústní hygienu..když jsem si čistila lžičkou jazyk, málem jsem si
do umyvadla ![]()
@rumela9 jo
ale týden snad budu vědět zítra
jsem po potratu v 5 tt před pár týdny… a menstruace nebyla.. tak se to blbě zjišťuje
před týdnem byl váček 4 mm ![]()
@rumela9 no sama jsem zvědavá
už se nemůžu dočkat
snad budou dobré zprávy
jen mám dylema.. muž mě chce vzít na dovolenou k moři.. do Bulharska.. letadlem do 2 hodin.. ale nevím jestli to nemůže ublížit.. musím se zítra poptat.. snad nezapomenu… jak jsem minulý týden ty 4mm viděla tak jsem se zapomněla na vše zeptat
![]()
@Denny97 Já myslím, že jestli budeš mít všechno v pohodě a budeš se cítit dobře, že to určitě půjde
naopak ti třeba i prospěje změna ![]()
Ahoj, já už mám miminko doma, ale takhle ze začátku jsem měla nafouklé břicho, bolela mě prsa a nesnesla jsem pach masa ![]()
@Denny97 Letadlem můžeš, ale nesmíš projít pod tím rentgenem. Když jim ukážeš těhotenskou průkazku, tak tě nechají projít ![]()
Přeji všem zdravá miminka ![]()
@Denny97 já jsem ve 20tt a za 14 dní jedu autem do Chorvatska ![]()
@miluver neboj, myslím, že se dočkáme
jak jsi přišla na to, že jsi těhule? ![]()
Já jsem si dnes ověřila, co už týden cítím a to že jsem těhotná. 15.3 jsem musela na revizi v 10tt kvůli ZT (plod odpovídal 6+2tt) první den poslední MS byl 15.4, v pondělí měla dojít MS a nic, tak jsem dnes nevydržela a ve 12h když šel prcek spát jsem se testla a jsou tam // ![]()
Nic mi není jen mě občas zabolí v podbřišku, ale tak jsem to měla u syna i u druhého těhotenství ![]()