Pocit zalehlého ucha

Anonymní
3.5.24 11:55

Pocit zalehlého ucha

Ahoj holky, možná už si to vážně nalhávám ale zajímá me jestli některá nemate podobnou zkušenost. Mám pár dni pocit zalehlého ucha ale fakt nepatrně. Slyším si myslím normálně, ucho me neboli nic. Jen proste ten pocit, a kolikrát to ani nemam ten pocit spis kdyz na tim vic premyslim a teda kdyz ridim auto tak mi zalejhaji usi, a to prave asi i vic. Staci ale parkrat jak kdyby polknout a dobry, myslite ze treba vekem muzu mit ten sluch uz na prd? Je mi 34let, jako obcas posloucham fakt muziku ve sluchatkach nahlas pri cviceni….na ORL vse ok, mela jsem i pred rokem CT hlavy a taky vse ok…Mel to nekdo podobne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
3.5.24 11:59

Klimatizace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
3.5.24 12:02

Případně alergie (teď to venku kvete) -oteklá eustachova trubice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 12:08

@medvidka tak uprimne ani jedno me nenapadlo, ale mozny to je…klimu v aute obcas zaplou mam, alergii vylozene nemam ale minuly tyden jsem mela takovou chvilkovou rymu rano, a trochu i boleli ditiny. Samozrejme ne nejak zavratne ale trosku jsem je citila…a hlavne teda cítím krcni pater.

• Citovat
  • Upravit
2003
3.5.24 12:10
@Anonymní píše: Více

Tak pokud jsi minulý týden měla rýmu/dutiny, tak je snad příčina jasná a dotaz zbytečný.. Já mám tohle po prodělané viróze už měsíc a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 12:17

@medvidka jako me to neprislo nijak zavratny ta ryma bylo to trosku a spis nejaka alergicka a den nebo dva me trosku bolelo nad nosem…

Jako ja od malicka trpim na takovy to nafoukani do ucha, mam to tak dvakrat za rok….Ale to vetsinou dva dny to ucho boli, musim si tam dat vatu a teply a pak dobry… Tak snad tohle prejde casem.

• Citovat
  • Upravit
217
3.5.24 14:58

Kup si olej do uší, maz v uchu změkne a ucho odlehne. Uleví se ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
3.5.24 16:30
@Samodomo píše: Více

Pokud se jí uleví při polknutí, tak na to maz nemá vliv, problém je vyrovnání tlaku mezi nosohltanem a středním uchem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 18:30

@medvidka jak ho vyrovnat?😂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat