Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Začínáš to dost stupňovat. Jsi v totálním stresu to je vidět. Jestli máš průjmy jdi k praktikovi.
To už není den, abys nezaložila další diskuzi. Co se sebou hodláš dělat? Nebo ti tohle vyhovuje? Jen si stěžovat na netu? ![]()
@Alinois mám průjem vždy jen po probuzení a dneska mě bolí hrozně to příchod praktik tu dneska není až v pondělí já se už zblázním
@unuděná píše: Více
dokud jí budeme odpovídat, dotum bude zakládat diskuse
Aby ses nezbláznila z trochy břichabolu. Dojdi si do lékárny, něco ti dají.
Já se jen ptám zkušenosti lidí co tu rakovinu měly není možný aby psychika tohle udelala
To ne, no. To nebude od nervů, to fakt vypadá na tu rakovinu ![]()
@stinga píše: Více
Rozhodně, přemýšlím o nějakém tom textu, který vždy nakopírovat pod její diskuzi, aby jí ostatní v dobré víře nekrmili.
Proč se furt držíš tý rakoviny? Píšeš že jsi měla dietni spagety. Ony byly bez lepku? Bez vajec? Jestli ne rozhodně to nebylo dietní jidlo. Suché jsi je počítám stejně nejedla
uz si aspoň píšeš ten denik co jíš? Nebo tvůj jediný zájem je nam každý den sdělit že je ti blbě?
To kvuli prujmu? Ja mam ted druhy den taky prujem, krom cerneho uhli, piskot a cernyho caje do sebe nic necpu….Taky bolelo bricho ale dneska uz skoro neboli, chytla si nekde neco to bude za par dni ok! Bud v klidu, prujem neznamena rakovinu strev prosim tebe.
@NicolaR7 nikde jsem nic nechytala mám průjem jen po ránu přes den nic bolí mě hrozně pod žebry jako by ten pás už radši žít takhle nechci každý den je mi zle
proč nemůžu být zdravá
Když to máš rano tak ti to dělá jidlo které jíš večer. Mimochodem vzdy před ms mam průjem. Nekdo to tak prostě má ![]()
Hedus co já bych dala za to být zdravá, bohužel uz nebudu. A taky s tim musim nějak žít.
Ahoj mám od včera křeče v břiše průjmy po ránu přikláníme to k psychice ale už tomu nemůžu dál věřit chce se mi hrozně brečet že takhle trpím včera jsem měla dietní špagety a teď tyhle stavy já už nemůžu opravdu tohle může udělat psychika?