Počítání dnů při půjčení auta
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Počítání dnů
Ahoj.
Pritel musel dát auto do servisu, tak si na tu dobu včera půjčil v půjčovně náhradní vůz.
Auto mu vcera (úterý) půjčili v 16 hod a vrátit ho má v pátek v 8 hodin ráno, za půjčení mu naučtovali částku za 4 dny..
Auto ma sice půjčené 4 dny- úterý, středa, čtvrtek a pátek, ale já beru den jako 24 hod, a tady mi to vychází hodinove na necelé 3 dny.
Například nechápu, proč má platit za pátek, když ho musí vrátit v 8 ráno?
Jak byste to počítali vy? Já bych brala jako 3 dny od utery od 16 do pátku do 16..děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No tak jak to bereš ty je nepodstatné, záleží jak to bere ta půjčovna a na jakých podmínkách se domluvili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Treba počítaji tím že nějakou dobu budou věnovat kontrole vráceného vozidla jestli není poškozené apod. A započítávají to do té zápůjční doby…ale tohle má asi každá půjčovna jinak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dříve jsme brali v jiné, auto jsme potřebovali v pondělí od 6 ráno, a tím, že mají od 8, tak nám ho půjčili už v neděli večer, s tím, že se půjčovné platilo od pondělí ráno do pátku večer, celkem 5 dnů, takže tady to mě překvapilo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beckyttine5 tak museli jste podepsat nějakou smlouvu o půjčení ne? Tak se do ní podívej, každá společnost to bude mít jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beckyttine5 píše:
Ahoj.
Pritel musel dát auto do servisu, tak si na tu dobu včera půjčil v půjčovně náhradní vůz.
Auto mu vcera (úterý) půjčili v 16 hod a vrátit ho má v pátek v 8 hodin ráno, za půjčení mu naučtovali částku za 4 dny..
Auto ma sice půjčené 4 dny- úterý, středa, čtvrtek a pátek, ale já beru den jako 24 hod, a tady mi to vychází hodinove na necelé 3 dny.
Například nechápu, proč má platit za pátek, když ho musí vrátit v 8 ráno?
Jak byste to počítali vy? Já bych brala jako 3 dny od utery od 16 do pátku do 16..děkuji
To je divny
asi berou kazdy zapocaty den. Koukni se do obchodnich podminek, jak pocitaji cas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V cestovce se to počítá stejně. Odlet 23:00 a počítají to jako den… prostě jedou datumově. Přijde mi to běžné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit