Pocity nová práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.9.24 21:43

Pocity nová práce

Zítra jdu poprvé do nové práce a už teď je mi zlé že stresu a strachu jaké to tam bude a jaký tam bude kolektiv.. bůh ví jak zapadnu a bůh ví jak mi to půjde.

Zažil jste to taky někdo?

Já už jsem zažila tolik ošklivých kolektivů až jsem z toho na pokraji svých sil :roll:

Moc to hrotim :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1250
30.9.24 23:01
@Anonymní píše: Více

To jsou úplně normální pocity, když měníš práci. Ale nechápu, že jsi měla vždycky takovou smůlu na kolektiv, v jakém oboru se pohybuješ?

Já prošla za pracovní život (prozatím) čtyřmi kolektivy a nikde se mi nestalo, že by byly problémy. Naopak, všude byla dobrá atmosféra, někdy jsme šli posedět i po práci, spíše to vždy bylo kamarádské, než jen kolegiální. Nikdo na nikoho nedonášel, když jeden měl zrovna práce víc, druhý mu sám od sebe šel pomoct a pak zase obráceně. Prostě to tak fungovalo samo a všude.

I s lidmi, kteří údajně byli problémoví, jsem vyšla v pohodě. Nevím, jak je to možné. Jako nová jsem se nijak nesnažila zavděčit, podlézat a vnucovat se. Když pak někam po práci šli, nebo třeba na oběd, nabídli mi, ať jdu s nimi a vztah byl navázán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat