Podvod ? Brigáda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podvod ? Brigada
Dobrý večer všem, chtěla bych poradit, hledám skoro půl roku brigadu, nedávno sem na jednu psala na úklid v new yorku na e-mail..asi tak před cca 3-4 dni no a dnes mi napsalo na sms číslo ze jestli bych měla zájem o tu práci tak sem napsala ze ano, a hned mi to napsalo ze zitra v 6:50 před prodejnou, přijde mi to divné ze vlastně jen se zeptaly jestli mám zájem a hned schůzka bez jakékoliv otázky nebo něco
práci sem našla na fajn brigády
co si myslíte není to nějaký podvod? Docela mám strach tam jít sama protože dnešní doba je hrozná
ale třeba si to pouze myslím ale nevim přijde mi to vše divny protože hodnekrat sem psala na brigády a vždy se vyptavali a schůzky chtěly tak po 2-3 dnech až …a tady úplně rychlovka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No tak na úklid nepotřebuješ žádné znalosti ani zvláštní schopnosti. Tak tam prostě jdi a uvidíš, co z toho bude. Jen si pamatuj, že pracovat můžeš začít až po podpisu smlouvy. Žádnou práci na zkoušku neber.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu ano na úklid nepotřebuji žádný znalosti, ano to vim, ale mě jde spis o to ze tak rychle chtějí schůzku atd…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niki820 píše: Více
tak třeba to prostě potřebují rychle a nikdo jiný se jim neozval
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aneb jak hledat problém tam, kde není… Jak bylo napsáno. Asi potřebují pracovní sílu velmi rychle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mně to také nepřijde divné, já jsem hledala práci 2 měsíce, pak jsem onemocněla a přišla mi pozvánka na výběrové řízení, to bylo ve čtvrtek a v pondělí jsem nastupovala do práce - musela jsem ukončit marodku, prostě když potřebují pracovníka, tak na co nějaké zdržování?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si asi stojim na vedeni ale ty premyslis nad uklidem v Americe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše: Více
nemyslí ten obchod s oděvy? mně to také zarazilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Určitě, to mi došlo hned, ze myslí ten obchod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše: Více
Myslím, že je jasný, že se jedná o New Yorker, jenom ji v popisu vypadlo jedno písmeno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirkaazzuri píše: Více
No v prvni chvili jsem taky myslela na USA ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si s sebou vezmi kamaradku ![]()
Ale máte se sejít před obchodem, kde bude fůra lidí, ne v nějaké zapadlé uličce.
Neboj se toho a buď rád, že to vyšlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak má vedoucí zrovna v tu dobu čas, potřebuje to nutně, někdo ji vypadl apod. Nevidím na tom absolutně nic divného. Spíš budeš mít plusový body za aktivitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit