Podvod ? Brigáda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mě spíš zarazilo ten čas 6:50 🙂
Na úklid ráno před otevřením je to ještě brzo a pokud je to večer, bude tam spousta lidí a to asi nebude mezi nima uklízet…
Zakladatelko, to se jdeš zatím jen představit?
Napiš pak jak to dopadlo, jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirkaazzuri píše: Více
Dost odvážné tvrzení, když netušíš kdy obchod otvírá a ani co je obsahem její práce. A taky ji to poprvé někdo musí ukázat ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak určitě nebude zakladatelka hned uklízet. Navíc tyto obchody otevírají většinou v devět, takže uklízečka klidně může chodit dřív a uklidí před otevřením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
6:50 zřejmě nezačne uklízet, ale projednávat smlouvu, ukáže jí, kde a co bude po směně uklízet, které mrazáky nevypínat z důvodu, že jsou hlučné, a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niki820 podvod to nebude, pokud ti neposlali odkaz, kde máš vyplnit údaje k bankovním účtu. Chtěj ale smlouvu předem, než zacnes cokoliv dělat i tzv. „na zkousku“, aby jakože viděli, jak ti to jde. To už je celkem známý podvod takových prodejen. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše: Více
Mrazáky? New Yorker je obchod s oblečením a otevírá většinou v 9:00 nebo 10:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, jen si dej pozor, abys měla podepsanou smlouvu než začneš pracovat!
Aby ti neřekli, že ti dají smlouvu až potom, že je to jen zapracování.
To by byl totiž potom podvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím, ale vedoucí zřejmě bude chtít ukázat, co s jak.
Ty mrazáky jsem zmínil proto, že jeden uklízeč vypnul ve výzkumáku, kde měl uklízet, mrazáky, jejichž pípání ho rušilo při práci, a zrušil tím 20 let výzkumu a způsobil škodu za milion dolarů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bude zakopana zaobchodem. Protoze moc nechápu, proc nekdo zalozi takovou diskusi, chce nazory, rady, a pak se ani neobtezuje tu napsat, jak to dopadlo. Stacila jedna veta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit