Pocity po Hamiltonu

Anonymní
14.6.18 13:48

Pocity po Hamiltonu

Ahoj holky, když vám dělal Dr. Hamiltonuv hmat vyteklo z vás něco „slizkého“ doslova to vypadalo jako sliz? Hlenovou zátku nemám už týden tak zátka by to dle mě nebyla. Bylo to také bílé a jak jsem psala výše.. bylo to jako sliz. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6749
14.6.18 13:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky, když vám dělal Dr. Hamiltonuv hmat vyteklo z vás něco „slizkého“ doslova to vypadalo jako sliz? Hlenovou zátku nemám už týden tak zátka by to dle mě nebyla. Bylo to také bílé a jak jsem psala výše.. bylo to jako sliz. :nevim:
tak to mohla být ta zátka podle mě v pohodě :lol: věř mi, je jí opravdu hodně, takže minulý týden to mohla být jen část. Je opravdu slizká, hnusná a nechutná :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.18 14:00

@pajulinkaa právě že minulý týden tě zátky bylo taky hodně, dokonce jsem po ní špinila :) tak uvidíme jestli se porod rozběhne nebo ne, mám pobolívání v bříšku jak při silné MS

• Citovat
  • Upravit
1702
14.6.18 14:10

To vypada na pokracovani z minuleho tydne :mrgreen: Je to fakt nehezke, no :P Tak at to jde jak po masle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
14.6.18 14:12
@Anonymní píše:
@pajulinkaa právě že minulý týden tě zátky bylo taky hodně, dokonce jsem po ní špinila :) tak uvidíme jestli se porod rozběhne nebo ne, mám pobolívání v bříšku jak při silné MS

Tak to vypadá slibně ;) držím palce ať se to rozběhne a porod proběhne co možná nejlépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.18 14:15

@pajulinkaa děkuji moc, věřím v to že vše bude v pořádku :hug: @Čajíček1980 děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
16956
14.6.18 14:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky, když vám dělal Dr. Hamiltonuv hmat vyteklo z vás něco „slizkého“ doslova to vypadalo jako sliz? Hlenovou zátku nemám už týden tak zátka by to dle mě nebyla. Bylo to také bílé a jak jsem psala výše.. bylo to jako sliz. :nevim:

Ahoj,

dle popisu bych řekla, že to byla zátka. Muže jít na etapy. Mě u první šla třeba na 3×, až jsem byla překvapená kolik ji proboha je :lol: Poslední dvě hodiny před porodem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
14.6.18 15:30

Muzu se zeptat, jestli hmat bolel? Me ceka nejspis pristi tyden 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.18 16:36

@Erinye je to pouze nepříjemné, každá to prožívá jinak, někoho to může i bolet, palet.. :hug: ale to bude v pořádku
@chs.jasmin to už si teď říkám kolik jí je :D strašně moc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16956
14.6.18 22:50
@Erinye píše:
Muzu se zeptat, jestli hmat bolel? Me ceka nejspis pristi tyden 8o

Ahoj,

jde i o šikovnost a jemnost lékaře. Já měla smůlu na docela arogantní doktorku, udělala mi hamiltona, aniž by mě dopředu upozornila, aniž by se mě zeptala (měla jsem velké otoky, a vyšší tlak - ale z testů preeklampsie nevycházela, nicméně dva dny před TP mi ho udělala) a mě tedy strašně bolel, pak jsem krvácela a druhý den porodila.
Kamarádka byla u obou porodů několikrát - oba kluky přenášela a ji třeba vůbec nebolel :nevim:

Ale určitě se dopředu neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
14.6.18 23:02

@chs.jasmin

Děkuju :) ja mam v poradne doktory moc hodne a vysetreni me neboli vubec, tak snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.6.18 04:21

Ahoj, přidám vlastní zkušenost.
Mě dělala Hamiltona ve středu ráno. Nepříjemné to nebylo. Jsem se taky bála, ale ani jsem nepoznala, ze mi něco dělala. Ale je lepší, když už máte porodní cesty připravené. Jinak prý trpíte.
Měl docela rychlý účinek. Porodila jsem včera po jedné odpoledne. Ale přišlo mi to moc rychlé a bolestivější než první porod. Takže bych už to asi příště nechala na přírodě a nic bych nepopohanela. Ale to je jen subjektivní pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
15.6.18 06:21

@Daisy90 ach jo, me taky ceka deuhy porod, lehce pres rok od prvniho a doufama jsem, ze to bude lepsi nez prvni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
15.6.18 13:39

@Erinye mě to teda hodně bolelo a sdost jsem po tom krvácela.je to tvoj volba,jestli to podstoupíš nebo ne.dr.ti to může jen nabídnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.6.18 10:31

Jen jsem tu chtěla napsat, že mi dnes udělali hamiltona, jak jsem se ptala..no nebolelo to
vubec :) mam v poradne mladeho doktora, ktery je fakt jemny a opatrny, mozna je to tim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí