Pocity po svatbě

19
24.8.22 09:25

Pocity po svatbě

Ahoj, mám pár dní po svatbě a nemůžu se zbavit strašného pocitu frustrace, že už je to za náma 😃… přemýšlím, co jsem mohla udělat líp, jestli jsem to a tamto neměla vyřešit jinak a přitom vím, že už nic nezměním a svatba dopadla dobře. Jestli neměl být lepší fotograf, jestli ty šaty byly tak skvělé jak jsem si prve myslela.. spíš i takové divné pochybnosti. Že jsem si ten den měla ještě víc užít…víc se fotit…a taaaak dále 😛 přitom se na fotkách moc nemusím,… měla jste to některá podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35326
24.8.22 09:34

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
24.8.22 09:42

Ne, já jsem teda pociťovala úlevu, že je to už za mnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
24.8.22 09:43

Fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
24.8.22 09:46

Já měla jen pocit, že bych to chtěla zažít znovu, ten mám pořád a jsou to dva roky. Neměnila bych ale vůbec nic, takže takové pocity jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
24.8.22 10:10

Ne, já jsem si ten den užila co nejvíce to šlo a následný život se svatbou nijak nezměnil, máme už děti a bydlíme spolu😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.8.22 10:36

Ale jo, jakési zklamání jsem cítila. Že jsme se hostům nezavděčili kapelou, že jsem se nestihla věnovat všem, že jsem skoro nejedla a neochutnala ty dobroty, že jsem muže potkala snad jen u oltáře, focení a prvního tance, jinak jsme byl každý jinde, protože tohle a protože tamto… Neproběhlo vše podle mých představ, některé věci mě mrzí i s odstupem času, ale co se dá dělat. Život jde dál, ve kterém se svatbou téměř nic nezměnilo. Netrap se tím, co mohlo být jinak, třeba příště… :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
24.8.22 10:46

Tak to vypadá, že svatební noc stála za hovno.

• Citovat
  • Upravit
3459
24.8.22 10:49
@Vedysh píše:
Ahoj, mám pár dní po svatbě a nemůžu se zbavit strašného pocitu frustrace, že už je to za náma 😃… přemýšlím, co jsem mohla udělat líp, jestli jsem to a tamto neměla vyřešit jinak a přitom vím, že už nic nezměním a svatba dopadla dobře. Jestli neměl být lepší fotograf, jestli ty šaty byly tak skvělé jak jsem si prve myslela.. spíš i takové divné pochybnosti. Že jsem si ten den měla ještě víc užít…víc se fotit…a taaaak dále 😛 přitom se na fotkách moc nemusím,… měla jste to některá podobně?

Ne, neměla jsem stejné pocity. Byla to vlna euforie, která i po xy letech stále pokračuje.

Příspěvek upraven 24.08.22 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
24.8.22 11:10

Jo když koukám na fotky ze svatby, tak si rikam, že sem sem mohla aspoň líp učesat a vzít lepší boty :mrgreen: ale v tu dobu sem byla těhotná v prvním trimestru, takže mi bylo zle, strašná pleť, celá sem byla oteklá a byla sem ráda, že sem to vůbec přežila :mrgreen: posouvat sem to nechtěla, protože kvůli covidu už sme to odsouvali 2×. No vdávat se znovu, tak bych spoustu věcí udělala jinak, ale nějak se tím teď netrápim :D sem ráda, že jsem vdaná paní, hosté se bavili a já holt nebyla úplně ta nejdokonalejší osoba v sále :mrgreen: si to vynahradím třeba na zlaté svatbě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
24.8.22 11:13

Neee my byli s manzou naprosto spokojeni, az na to ze sem byla v tretim mesici a jidlo mi nejak nesedlo. Takze sem si sla kolem pul rano 1 lehnout a od 2 zvracela :lol: ale na svatbe sem nic nepocitovala a bylo to vsechno moc fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
24.8.22 11:18

Takový pocit jsem neměla. Ale mám kamarádku, která se chtěla se všema pořád fotit, nepočítám povinné focení po obřadu, fotograf byl pořád v pohotovosti a musím říct, že to spoustu lidí dost obtěžovalo. Snad tě trochu uklidním, po svatbě kamarádka přiznala, že si samým fotografováním svatbu moc neužila a k čemu jí vlastně bude 20ks fotek s tetičkou, kterou vidí jednou za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.8.22 12:58
@Suelinda píše:
Já měla jen pocit, že bych to chtěla zažít znovu, ten mám pořád a jsou to dva roky. Neměnila bych ale vůbec nic, takže takové pocity jsem neměla.

Asi mám nějaký mix toho všeho, že bych se do toho dne chtěla moc vrátit a při tom návratu trochu poštelovat a vylepšit pár věcí :D :D :D

@Prostě Vodnář píše:
Tak to vypadá, že svatební noc stála za hovno.
Člověk se zabývá blbostma v průběhu, ale takovou důležitou věc, že byla!!! dobrá svatební noc, to si pořádně neuvědomí :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
24.8.22 14:32

Ne. Ve mne ten den zanechal strasne hezky pozitivni pocity. Jak tu nekdo psal, najist jsem se skoro nestihla, s nikym jsem v klidu neposedela a manzela jsem po zameteni strepu videla krom tance a dortu asi az o pulnoci na afterparty, ale to k to u patri a oba jsme si to fakt uzili. Proste super slunecnej den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný