Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mám pár dní po svatbě a nemůžu se zbavit strašného pocitu frustrace, že už je to za náma 😃… přemýšlím, co jsem mohla udělat líp, jestli jsem to a tamto neměla vyřešit jinak a přitom vím, že už nic nezměním a svatba dopadla dobře. Jestli neměl být lepší fotograf, jestli ty šaty byly tak skvělé jak jsem si prve myslela.. spíš i takové divné pochybnosti. Že jsem si ten den měla ještě víc užít…víc se fotit…a taaaak dále 😛 přitom se na fotkách moc nemusím,… měla jste to některá podobně?
Já měla jen pocit, že bych to chtěla zažít znovu, ten mám pořád a jsou to dva roky. Neměnila bych ale vůbec nic, takže takové pocity jsem neměla.
Ne, já jsem si ten den užila co nejvíce to šlo a následný život se svatbou nijak nezměnil, máme už děti a bydlíme spolu😃
Ale jo, jakési zklamání jsem cítila. Že jsme se hostům nezavděčili kapelou, že jsem se nestihla věnovat všem, že jsem skoro nejedla a neochutnala ty dobroty, že jsem muže potkala snad jen u oltáře, focení a prvního tance, jinak jsme byl každý jinde, protože tohle a protože tamto… Neproběhlo vše podle mých představ, některé věci mě mrzí i s odstupem času, ale co se dá dělat. Život jde dál, ve kterém se svatbou téměř nic nezměnilo. Netrap se tím, co mohlo být jinak, třeba příště…
![]()
@Vedysh píše:
Ahoj, mám pár dní po svatbě a nemůžu se zbavit strašného pocitu frustrace, že už je to za náma 😃… přemýšlím, co jsem mohla udělat líp, jestli jsem to a tamto neměla vyřešit jinak a přitom vím, že už nic nezměním a svatba dopadla dobře. Jestli neměl být lepší fotograf, jestli ty šaty byly tak skvělé jak jsem si prve myslela.. spíš i takové divné pochybnosti. Že jsem si ten den měla ještě víc užít…víc se fotit…a taaaak dále 😛 přitom se na fotkách moc nemusím,… měla jste to některá podobně?
Ne, neměla jsem stejné pocity. Byla to vlna euforie, která i po xy letech stále pokračuje.
Příspěvek upraven 24.08.22 v 11:12
Jo když koukám na fotky ze svatby, tak si rikam, že sem sem mohla aspoň líp učesat a vzít lepší boty
ale v tu dobu sem byla těhotná v prvním trimestru, takže mi bylo zle, strašná pleť, celá sem byla oteklá a byla sem ráda, že sem to vůbec přežila
posouvat sem to nechtěla, protože kvůli covidu už sme to odsouvali 2×. No vdávat se znovu, tak bych spoustu věcí udělala jinak, ale nějak se tím teď netrápim
sem ráda, že jsem vdaná paní, hosté se bavili a já holt nebyla úplně ta nejdokonalejší osoba v sále
si to vynahradím třeba na zlaté svatbě ![]()
Neee my byli s manzou naprosto spokojeni, az na to ze sem byla v tretim mesici a jidlo mi nejak nesedlo. Takze sem si sla kolem pul rano 1 lehnout a od 2 zvracela
ale na svatbe sem nic nepocitovala a bylo to vsechno moc fajn ![]()
Takový pocit jsem neměla. Ale mám kamarádku, která se chtěla se všema pořád fotit, nepočítám povinné focení po obřadu, fotograf byl pořád v pohotovosti a musím říct, že to spoustu lidí dost obtěžovalo. Snad tě trochu uklidním, po svatbě kamarádka přiznala, že si samým fotografováním svatbu moc neužila a k čemu jí vlastně bude 20ks fotek s tetičkou, kterou vidí jednou za rok.
@Suelinda píše:
Já měla jen pocit, že bych to chtěla zažít znovu, ten mám pořád a jsou to dva roky. Neměnila bych ale vůbec nic, takže takové pocity jsem neměla.
Asi mám nějaký mix toho všeho, že bych se do toho dne chtěla moc vrátit a při tom návratu trochu poštelovat a vylepšit pár věcí
![]()
@Prostě Vodnář píše:Člověk se zabývá blbostma v průběhu, ale takovou důležitou věc, že byla!!! dobrá svatební noc, to si pořádně neuvědomí
Tak to vypadá, že svatební noc stála za hovno.
Ne. Ve mne ten den zanechal strasne hezky pozitivni pocity. Jak tu nekdo psal, najist jsem se skoro nestihla, s nikym jsem v klidu neposedela a manzela jsem po zameteni strepu videla krom tance a dortu asi az o pulnoci na afterparty, ale to k to u patri a oba jsme si to fakt uzili. Proste super slunecnej den ![]()