Vánoční dárky pro 2letou

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mamanova93
22.8.22 13:53

Vánoční dárky pro 2letou

Zdravím, :mavam:

Tak mi dnes dorazily první vánoční dárky pro dcerku. Letos poprvé nakupuji s takovým předstihem, jinak vždy až během adventu. Letos mě to chytlo dřív :lol:.
Zatím mám pro dceru pokladnu, nákupní košík, rybičky s magnety a pruty a takové ty dřevěné oblékací medvídky a ještě pár věcí na cestě :kytka:.
Taky už nakupujete?
Co letos kupujete svým dvouletým?

Příspěvek upraven 22.08.22 v 14:21

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
22.8.22 14:05
@Mamanova93 píše:
Zdravím, :mavam:Tak mi dnes dorazily první vánoční dárky pro dcerku. Letos poprvé nakupuji s takovým předstihem, jinak vždy až během adventu. Letos mě to chytlo dřív :lol:.
Zatím mám pro dceru pokladnu, nákupní košík, rybičky s magnety a pruty a takové ty dřevěné oblékací medvídky a ještě pár věcí na cestě :kytka:.
Taky už nakupujete?
Coletos kupujete svým dvouletým?

No dostane větší kuchyňku, zatím ma takovou menší, něco do sbírky kouzelného cteni, oblečení, panenku (další, protože je na nich ujeta :D) odrážedlo a kolo. A nějaké drobnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
22.8.22 14:11

Pro dvouleťáka jsem kupovala loni. Zvažovali jsme kuchyňku, ale nakonec dostal obchod/stánek a k němu krájecí ovoce. A pak Duplo, puzzle, deskovky, knížky. Letos to bude asi podobné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamanova93
22.8.22 14:11

@EvieK
Kuchyňku udělal včera děda venkovní, takže tam nás čeká ještě dokoupit nádobíčko. Kočárek a panenku s příslušenstvím pro ni mají už děda s babi.
Kouzelné čtení neznám, u nás teď jedou zvukové knížky hlavně zvířátka.

• Citovat
  • Upravit
Mamanova93
22.8.22 14:12

@EvieK
Kuchyňku udělal včera děda venkovní, takže tam nás čeká ještě dokoupit nádobíčko. Kočárek a panenku s příslušenstvím pro ni mají už děda s babi.

• Citovat
  • Upravit
3032
22.8.22 14:13
@Mamanova93 píše:
@EvieK

To je Albi tužka, mala to má ráda a teď vyšel krteček a budou ještě Vánoční koledy.
Právě u nás už mame čtyři panenky, musela jsem koupit dětský kočárek jakoby pro dvojčátka😂.
Každopádně bych na Vánoce chtěla od Juana a nebo už nejakou hrající, ty co má nedělají právě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
22.8.22 14:13

Také jsem prebirala krabici s dárky… 😀 Jen zatim mám pořešeného devitileteho, petileteho a částečně i sestileteho… U dvouletacky zatím tapu, protože už máme doma snad vše… 😀 Takže oblečení to jistí.. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamanova93
22.8.22 14:15

@aanysek
Obchod-domecek bude ještě děda vyrábět, na ten se moc těším. :) Puzzle máme na cestě, spolu s ním ještě pastelky, křídy, omalovánky.
Nápadů mám ještě spoustu, jen se mi nechce vše,,vyplacat,, na první dítě aby bylo pak ještě co pořizovat pro druhé :)

• Citovat
  • Upravit
Mamanova93
22.8.22 14:18

@EvieK ty koledy musí být hezké, taky se ještě podívám po nějaké knížce o Vánocích, díky za tip :palec:

• Citovat
  • Upravit
Mamanova93
22.8.22 14:19

@lelulanda

To jako že máte už pro tři děti komplet nakoupeno? To jste teda dobrá. :lol: A já si myslela, jak jsem prdlá, když jsem začala nakupovat v srpnu :lol:

• Citovat
  • Upravit
1615
22.8.22 14:43

@lelulanda a co máte pro ty starší?
Já už také začínám přemýšlet pomalu nad dárkama…letos jsem ale nějak bez nápadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15407
22.8.22 15:02
@lelulanda píše:
Také jsem prebirala krabici s dárky… 😀 Jen zatim mám pořešeného devitileteho, petileteho a částečně i sestileteho… U dvouletacky zatím tapu, protože už máme doma snad vše… 😀 Takže oblečení to jistí.. 😀

mě děti v tomhle věku svoje vánoční přaní měnily co 14 dnů, takže pro mě bylo něco takového nerealizovatelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
22.8.22 15:09

@Mamanova93 dvouletá dostane kočárek pro panenku, kterou dostane ke 2. narozeninám, nějakou knížku a něco na oblečení.
@kruel u starších dětí hodně záleží na pohlaví a věku :nevim:
My máme hodně dětí, takže u nás dárky vymýšlím a nakupuju s předstihem. Starší dcery (14 a 18) si řekly o lístky na festival. Mladší holky (2 a 3) dostanou kočárky. Kluci dostanou lego vlaky. K tomu kniha a oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
22.8.22 15:57
@Mamanova93 píše:
Zdravím, :mavam:

Tak mi dnes dorazily první vánoční dárky pro dcerku. Letos poprvé nakupuji s takovým předstihem, jinak vždy až během adventu. Letos mě to chytlo dřív :lol:.
Taky už nakupujete?
Co letos kupujete svým dvouletým?

Příspěvek upraven 22.08.22 v 14:21

Ne nikdy jsem nenakupovala dárky v půlce léta…vždycky až v prosinci ;) dcera ve 2 letech dostala plamenáka, co opakuje, nějaký dětský tablet…takovou tu mačkaví hračku, ne opravdový ;) a tuším, že odrážedlo…bylo toho určitě víc, ale už si nevzpomenu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
22.8.22 16:01
@kruel píše:
@lelulanda a co máte pro ty starší?
Já už také začínám přemýšlet pomalu nad dárkama…letos jsem ale nějak bez nápadu.

No pro sedmiletého syna plánuju mobil, takže toho už navíc moc nedostane, dcera 10 let chce kostým cosplay, s tím mě otravuje už pár měsíců, určitě nejake knížky a zážitky typu mořský svět, plavání jako mořská panna, výlet do nějakého zabavního parku, lasergame, bowling…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný