Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kruel píše:
@lelulanda a co máte pro ty starší?
Já už také začínám přemýšlet pomalu nad dárkama…letos jsem ale nějak bez nápadu.
Zatím nám rozmyslený pouze jeden dárek. Dostanou retro popkornovač (společný dárek). To tady někdo dával odkaz a tak se mi líbí. Tím vím, že moje potěšíme určitě a budou hodně překvapení. Jinak nevím. Nejstarší oblečení, šminky, poukaz. Prostřední a nejmladší jsou hraví. Tak tam i nějaká hra klidně. Postupně. Až něco uvidím. A co si napíší do dopisu. Tím se hlavně řídíme.
@Kelsey
Devitilety teď frčí na Minecraft, tak dostane Lego Minecraft, plyšák Minecraft a puzzle Minecraft
Sestilety - desková hra Loupeznici trestné se, karty kvarteto hrady a zámky a kuličková dráha (pokud ji nedostane ta dvouletá… 😀, stejně si budou hrát spolu)
Pětiletý - Bruder landrover s povozem na koně, kšiltovka Tlapkova patrola, plyšák Tlapkova patrola
Dvouletá - zatím jen oblečení…
@Mamanova93 Jj, ráda nakupují průběžně, navíc ten pětiletý má kolem Vánoc svátek i narozeniny… Tak je lepší mít něco již doma, kdo to má vymyslet a doufat, že vše dojde včas… 😀 Předloni se mi tohle i vyplatilo, na začátku prosince jsem se dozvěděla, že dcera bude muset na operaci a prosinec jsme strávili po doktorech a v nemocnici, domů jsme šly 23.12., takže jsem byla ráda, že vše mám připravené… Jen cukroví byly pernicky a linecke, víc jsem nestihla…
@Mamanova93 Jj, ráda nakupují průběžně, navíc ten pětiletý má kolem Vánoc svátek i narozeniny… Tak je lepší mít něco již doma, kdo to má vymyslet a doufat, že vše dojde včas… 😀 Předloni se mi tohle i vyplatilo, na začátku prosince jsem se dozvěděla, že dcera bude muset na operaci a prosinec jsme strávili po doktorech a v nemocnici, domů jsme šly 23.12., takže jsem byla ráda, že vše mám připravené… Jen cukroví byly pernicky a linecke, víc jsem nestihla…
@lelulanda
Máme to podobně, svátek má dcera v prosinci a narozeniny v únoru, tak už to chci mít připraveno taky dopředu. V březnu čekáme druhé dítě tak bude zařizování zase kolem něho. ![]()
Tak máme pro dceru zatím toto. Má to tedy asi od sedmi lidí, rozeberou si babičky, strejda atd. Ještě je v plánu modelína a kinetický písek. Máte ještě nějaké tipy? ![]()