Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně napověděla intuice a bylo to tak, takže to klidně možné je. Test je nicméně jistota, držím palce, ať tam ty dvě čárky najdeš. ![]()
4DPO nemůžeš mít pocit, že jsi těhotná
ještě dodej, jaký máš těhotenský chutě a zvracíš ![]()
To ještě nemůžeš mít ani zahnízděno, pokud něco cítíš, tak je to spíš vsugerované.
@mackA159 a jsou mi tesny dziny
tak to nevim co to bude v druhym trimestru, kdyz uz ted prekazej dziny. ![]()
Takoty si mohlas něco sníst co ti neselo a seš prostě nafouklá a něco se ti tam děje.. kaqždopádně stejně i kdyny tam ted to vajíčko oplodněné bylo musí se zahnízdit atd… a to holt je ten kámen úrazu… a zda se to udrží…
prostě uvidíš
Těhotná být můžeš, o to nic. Ale příznaky jako takové 4DPO fakt nejsou. Může to být sugesce nebo klidně brzký PMS. Uvidíš v termínu MS, nic lepšího než čekat ti stejně nikdo neporadí.
Tohle všechno dělá progesteron, který se začne po ovulaci vyplavovat do těla.
Zaražené prdy. Když spolu spíte bez ochrany, je možné, že jsi 4 dny po oplodnění. Nebo taky ne-e.
Tak těhotná být můžeš, co by ne, ale na zvedání žaludku a tlačení gumy je opravdu brzy.
To potenciální mimi ještě není ani ve stadiu blastocysty a nachází se vejcovodu.
@Anonymní píše:
Ahoj,
predem se omlouvam za anonym, asi jsem totiz blazen.
Asi jsi, no.
Já to tak měla-neměla - proč? Protože u mě je fakt PMS úplně stejné tzv. příznaky těhu. Nicméně žádné dloubání jsem teda necítila do 7. měsíce - teda pokud pominu větry. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
Snazime se o miminko, jsem 4.DPO a od vcerejska mam pocit, ze se to povedlo. Prekazi mi bricho, kazdou chvili me v nem dloubne, nad obedem se mi zvedl zaludek, vadi mi guma od kalhot. Vim, ze je to lekarsky nemozne. I kdyby ano, tak to nase mimi nevidi snad ani mikroskop, ale ja se citim, jak kdyz jsem byla se synem ve 2. mesici, proste a jednoduse tehotne. Mel prosim nekdo z vas holky podobne pocity a potom nasel na testu 2 carky? Diky
Mno jasně, dneska dloube a pozítří se narodí.
Ahoj,

Snazime se o miminko, jsem 4.DPO a od vcerejska mam pocit, ze se to povedlo. Prekazi mi bricho, kazdou chvili me v nem dloubne, nad obedem se mi zvedl zaludek, vadi mi guma od kalhot. Vim, ze je to lekarsky nemozne. I kdyby ano, tak to nase mimi nevidi snad ani mikroskop, ale ja se citim, jak kdyz jsem byla se synem ve 2. mesici, proste a jednoduse tehotne. Mel prosim nekdo z vas holky podobne pocity a potom nasel na testu 2 carky? Diky