Poctivé brání hormonální antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Sisi21
22.10.16 17:24

Poctivé brání HA

Ahoj… Když beru HA každý den ve stejnou hodinu, maximálně s 10 min rozdílem a hlídám si abych neměla nějaké zažívací potíže, popřípadě nezvracela, řekli byste že je téměř nulová šance na otěhotnění? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
597
22.10.16 17:26

Ahoj, ještě si dávej pozor, pokud budeš brát antibiotika. Ale jinak ano, je téměř nulová šance, že otěhotníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30675
22.10.16 17:33

Mame v sirsi rodine pripad, kdy holka otehotnela pri uzivani HA a nejakeho zazracneho preparatu na hubnuti (ale nevim, co to bylo zac), takze mozna i tady se mit na pozoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.10.16 17:33

A když k tomu nebudeš souložit, šance na otěhotnění je úplně nulová :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Téměř nulová není to samé, co nulová :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
22.10.16 17:36

Bacha na zažívací problémy, antibiotika, algifen neo, kinedryl, třezalku, to jen tak v rychlosti co mě teď napadá. Pak je podle mě nicotná šance, že se něco stane. Těhotenstvím přes HA nevěřím, dokud se to nestane mně samotné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
22.10.16 18:46

Ono, ani není tak důležité brát HA na minutu přesně, tolerance je myslím až 6hod :nevim: mnohem větší průšvih je míchat to s jakýmkoliv dalším lékem; kamarádka brala HA několik let a v pohodě (děti už má větší), ale pak měla nějaké problémy se žaludkem a musela na to brát léky a ejhle je ve 4. měsíci

ne nadarmo se všude píše na každém léku (i volně prodejném) užívání spolu s jiným přípravkem konzultujte s lékařem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
22.10.16 18:46

Tyjo, tak to je masakrální přesnost, :potlesk: takovou přesnost jsem naposoed viděla u své kamarádky, měla budíka na mobilu a když to zazvonilo, vzala si. Měla to načasované asi na 9 hodinu, aby se nemusela o víkendu kvůli tomu budit dřív. Ve městě, v tramvaji, se zmrzlinou v ruce, nepočkalo to..no aspoň na to pak nezapoměla jako třeba já :lol: Já to třeba až tak neřešila, prostě jsem je brala ráno, v 7, v 10, no občas jsem zapoměla tak až ve 12.. :mrgreen: spíš bych řela že je dobré dát si pozor co ktomu ještě užíváš za léky, vitaminy a jiné přípravky..a taky průjem, zvracení, nachlazení..jak už holky zmínily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
22.10.16 20:33

Ja brala tak jak ty. Pak jsem podstoupila rehabku na zada kde mi davali elektriku do mist jak mas vajecniky + kapacky a diky to mu mi selhala antina a ja jsem tehotna. Takze 100% je jen nesexovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
22.10.16 20:36

Ps. Podle doktora jsem otehotnela prave diky te elektrice ;-) kapacky pry meli nulovy vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.11.16 12:08

Konkrétně na Algifen neo kapky jsem se ptala mého gynekologa jestli ovlivňují antikoncepci a on mi řekl že v žádném případě na antikoncepci nepůsobí, že nemusím mít strach.No v každém případě raději ještě přerušujeme když si je musím vzít, jistota je jistota :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí