Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ještě si dávej pozor, pokud budeš brát antibiotika. Ale jinak ano, je téměř nulová šance, že otěhotníš.
Mame v sirsi rodine pripad, kdy holka otehotnela pri uzivani HA a nejakeho zazracneho preparatu na hubnuti (ale nevim, co to bylo zac), takze mozna i tady se mit na pozoru.
A když k tomu nebudeš souložit, šance na otěhotnění je úplně nulová
Téměř nulová není to samé, co nulová
![]()
Bacha na zažívací problémy, antibiotika, algifen neo, kinedryl, třezalku, to jen tak v rychlosti co mě teď napadá. Pak je podle mě nicotná šance, že se něco stane. Těhotenstvím přes HA nevěřím, dokud se to nestane mně samotné ![]()
Ono, ani není tak důležité brát HA na minutu přesně, tolerance je myslím až 6hod
mnohem větší průšvih je míchat to s jakýmkoliv dalším lékem; kamarádka brala HA několik let a v pohodě (děti už má větší), ale pak měla nějaké problémy se žaludkem a musela na to brát léky a ejhle je ve 4. měsíci
ne nadarmo se všude píše na každém léku (i volně prodejném) užívání spolu s jiným přípravkem konzultujte s lékařem
Tyjo, tak to je masakrální přesnost,
takovou přesnost jsem naposoed viděla u své kamarádky, měla budíka na mobilu a když to zazvonilo, vzala si. Měla to načasované asi na 9 hodinu, aby se nemusela o víkendu kvůli tomu budit dřív. Ve městě, v tramvaji, se zmrzlinou v ruce, nepočkalo to..no aspoň na to pak nezapoměla jako třeba já
Já to třeba až tak neřešila, prostě jsem je brala ráno, v 7, v 10, no občas jsem zapoměla tak až ve 12..
spíš bych řela že je dobré dát si pozor co ktomu ještě užíváš za léky, vitaminy a jiné přípravky..a taky průjem, zvracení, nachlazení..jak už holky zmínily.
Ja brala tak jak ty. Pak jsem podstoupila rehabku na zada kde mi davali elektriku do mist jak mas vajecniky + kapacky a diky to mu mi selhala antina a ja jsem tehotna. Takze 100% je jen nesexovat ![]()
Ps. Podle doktora jsem otehotnela prave diky te elektrice
kapacky pry meli nulovy vliv.
Konkrétně na Algifen neo kapky jsem se ptala mého gynekologa jestli ovlivňují antikoncepci a on mi řekl že v žádném případě na antikoncepci nepůsobí, že nemusím mít strach.No v každém případě raději ještě přerušujeme když si je musím vzít, jistota je jistota ![]()
Ahoj… Když beru HA každý den ve stejnou hodinu, maximálně s 10 min rozdílem a hlídám si abych neměla nějaké zažívací potíže, popřípadě nezvracela, řekli byste že je téměř nulová šance na otěhotnění?