Pocurane obleceni, naostro ok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.5.22 11:52

Pocurane obleceni, naostro ok

Hezky den, syn 2 roky a 7 mesicu. Snaha odplenkovat, pokud je doma na ostro s bocnikem je kamarad a chodi sam, jen kdyz je unaven tak mu to malinko ujede. Ale jakmile nasadime jakykoliv spodni dil obleceni (slipky, trenky nebo teplacky) tak je to hned pocurane…Zkousime neustale uz nevim jak motivovat, co udelat jinak. Nocnik mame v kazde mistnosti. Na zachode ma schudky, pripominam, ze by mohl jit (rikam, ze jdu take)…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
6.5.22 11:56

Moje dcera to mela stejne, akorat o rok driv teda…a pak ji to proste samo docvaklo :nevim: zadna motivace moc nefungovala…doma, v lete..dole bez uplne pohoda, jak se ji natahly kalhotky, tak nacurano..umi si sam ty kalhoty stahnout a natahnout? Dej mu jeste cas, docvakne mu to taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
6.5.22 11:58

Jojo, typickej chlap. Když tě může na.rat, tak to udělá, i kdyby se měl po.rat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
6.5.22 11:58

Pockat, az to cvakne samo. Tyhle veci nenamotivujes, proste to jednou prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.5.22 12:03

Moc spechas.

Pod obleceni nechat plinu a normalne chodit na nocnik a plinu sundavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.22 12:08

Naostro to zvlada, nemyslim si, ze uplne specham… Ale myslim si, ze by se to pokud ho vezmou do skolky mel naucit. Netrestam, chvalim… Nechavam na nem i spodni dil obleceni nabizim nenutim.

• Citovat
  • Upravit
34322
6.5.22 12:12
@Anonymní píše:
Naostro to zvlada, nemyslim si, ze uplne specham… Ale myslim si, ze by se to pokud ho vezmou do skolky mel naucit. Netrestam, chvalim… Nechavam na nem i spodni dil obleceni nabizim nenutim.

A proc mu v obleceni nemuzes nechat plenu?
Kdy jste zacali?
Nase nejmladsi s timhle mela desny problem, trvalo to nekolik mesicu.
Ale ted to ma zafixovane spravne a nehody nejsou. A o to jde.
Fixnout nejake „zlozvyky“ jen proto, ze spechas, to nechces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
6.5.22 12:16
@Anonymní píše:

Pokud ho vezmou do skolky, tak půjde kdy, v září ne? Jo, spechas, zbytecne. Ma to tak spousta deti, syn taky. Proste musis počkat, az to ten mozek pobere, vic nemusís delat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
6.5.22 12:16

Myslím že je lepší právě plinu nedávat a nechat pocuravat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
6.5.22 12:17
@Lucie_Sx píše:
A proc mu v obleceni nemuzes nechat plenu?
Kdy jste zacali?
Nase nejmladsi s timhle mela desny problem, trvalo to nekolik mesicu.
Ale ted to ma zafixovane spravne a nehody nejsou. A o to jde.
Fixnout nejake „zlozvyky“ jen proto, ze spechas, to nechces.

A proč by mu měla dávat plínku, když to naostro zvládá? já si taky nemyslím, že na něj spěchá. Věk na to má. Jak píšou ostatní, musí mu docvaknout, že to co si obléká už není plína, ale oblečení, které nechce mít počůrané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.22 12:17

Lucie_Sx

Mesic jede bez plenky nahaty, samozrejme, ze mohu nechat plenku. Ale jemu je jedno, ze je v mokrem a nema potrebu chodit na nocnik vubec (to jsem posadila a nic a hned po nasazeni byla plina mokra). Ted zvlada na nocnik dopul tela nahy (Sam si to hlida a jde si kdyz potrebuje). Ale myslela jsem, ze je cas na pokrok.. Tak jeste asi ne.

• Citovat
  • Upravit
4072
6.5.22 12:22
@Anonymní píše:
Mesic jede bez plenky nahaty, samozrejme, ze mohu nechat plenku. Ale jemu je jedno, ze je v mokrem a nema potrebu chodit na nocnik vubec (to jsem posadila a nic a hned po nasazeni byla plina mokra). Ted zvlada na nocnik dopul tela nahy (Sam si to hlida a jde si kdyz potrebuje). Ale myslela jsem, ze je cas na pokrok.. Tak jeste asi ne.

Syn to mel stejne. Nahatej chodil 100%, ja tedy nikdy na nocnik nevysazovala. Jakmile mel teplaky nebo cokoliv, nesel. Jestli chodi sam teprve mesic, fakt spechas, jeste mu par mesicu muze trvat si to v tom mozku poskládat i s kalhotama. Starsimu to trvalo asi ctyri mesice a stejne, jako sam začal vubec chodit na nocnik, tak najednou sam zacal hlasit, ze potrebuje curat, i kdyz mel plinu a teplaky a sam si začal sundavat a oblikat kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
6.5.22 12:27

Doma jsem to měla podobné. Naostro docela ok, v oblečení nočník neexistoval. Nakonec jsem to vzdala, vrátila plenu a zkusila ji s domluvou vzít o pár měsíců později a už to šlo. Děti k tomu musí samy dozrát a nevěřím na výroky o učení. Můžeš dítě každých 20min posílat na nočník a bít se do prsou, jak už to umí a jen někdy se stane nehoda, nebo se smířit s tím, že ještě není ten pravý čas pro tvé dítě a až to přijde, řekne si samo, i kdyby tu plenu na sobě mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.22 12:28

Naostro to zvlada, nemyslim si, ze uplne specham… Ale myslim si, ze by se to pokud ho vezmou do skolky mel naucit. Netrestam, chvalim… Nechavam na nem i spodni dil obleceni nabizim nenutim. Tak asi pockam jeste dalsi mesic/mesice…

• Citovat
  • Upravit
14574
6.5.22 12:34

Já nechávala malého chodit normálně ve slipech a teplackach a jak se pocural, vadilo mu, ze je celej mokrej a musí se prevlikat. Časem zjistil, ze ten nocnik je vlastně celkem fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze