Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahojte,
syn jde za týden do školky a se chystám mu podepsat tu kupu oblečení
.
můžete mi , prosím, poradit ČÍM podepsat, at se jméno neopere a taky nezabarví při praní oblečení ? (napadá mne lih. fix či propiska)
a pár technických
. podepisovat mám na ty lístky s velikostí či zn., že ?
my jsme je totiž někde ustřihli, tak nevím kam jinam…
a podepsat asi jen jménem nebo iniciály ???
díky, irias
Ahoj, a musí to mít podepsané nebo je to Tvoje iniciativa?
My podepsali akorát bačkorky, pláštěnku a bundu (občas se suší na radiátoru nebo na věšáku). Jinak má své věci ve své skříňce, pyžamko ve své postýlce.
Jo a používám fix na textil. Neopere se, ani nebarví. Stojí pár kaček a koupila jsem ho v papírnictví. mají různé barvy, my máme černý
)
Katka
Jo a ještě jsem zapomněla, podepisujeme X.příjmení, ve třídě máme i děti se stejným křestním jménem. Jo a kamarádka našívá textilní proužky na viditelné místo (za krk nebo k pasu) a ty podepisuje fixem. Ta zas podepisuje všechno. Cedulky jsou asi blbý, každý kus oblečení ji má na jiném místě.
Katka
Zrovna dneska jsem na MMB videla nazehlovaci stitky (textilni), na ktere se fixou napise jmeno.
Viděla jsem v galanterce docela velkou bílou nažehlovací záplatu asi za 25kč a dá se nažehlit a napsat fixem. Já se chystám napsat fixem přijmení na cedulky s velikostí. U nás to tak stačí. Ovšem kolik vyprání to vydrží zkušenost zatím nemám. . .
Já podepisuji kam to zrovna jde
A fixou na textil.
Píšu iniciály a kreslím značku - máme hrníček.
Podepisujeme bačkory, pyžamka, punčocháče......
Jen nevím, jak to dám dolů, až bude některé věci nosit po holce náš kluk ![]()
Taky podepisuji fixou na textil. Vetsinu obleceni ma dcera z HM, kde to maji vychytane a popisky na jmeno uz maji vsite. Zbytek obleceni popisuji na stitky s velikosti. U zimnich bund jsou vetsinou uz vsite popisky se jmenem a telefonnim cislem.
tak jsem byla ted v galanterce a mají tam ty nažehlovací štítky vč.popisovače, cena 45 kč za 45 ks… hurááá ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.