Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Teď je hmyzu všude plno, nemrzne ale je už chladněji, tak ty potvory venku šokově nevychcipou, ale mají čas se stahovat dovnitř. Nemáte doma muchničky nebo komáry?
Normalka komar..taky jsem postipana a i jsem toho haj.zla v noci slysela.
@Semtex
Nic jsem nikde nenašla, prolezla jsem každý kout dětského pokoje, záhyby matrace, rám postele a nikde nic. Muž říká, že slyšel jakési bzučení v noci, ale opravdu jsme nic nenašli. V oknech jsou sítě, ale sem tam nám něco proklouzne. Děsí mě jak jsou ty štípance v řadě a jsou tři, to je podle deratizačních webů typické právě pro štěnice. Jsem z toho na prášky…
@Tarjei jé, tak doufám že je to vážně od komára, děkuji za uklidnění. Snad už žádné pupínky nepřibydou. Už mi nejde zaškrtnout anonym, tak holt odtajněně😅
@Anonymní píše:
@Semtex
Nic jsem nikde nenašla, prolezla jsem každý kout dětského pokoje, záhyby matrace, rám postele a nikde nic. Muž říká, že slyšel jakési bzučení v noci, ale opravdu jsme nic nenašli. V oknech jsou sítě, ale sem tam nám něco proklouzne. Děsí mě jak jsou ty štípance v řadě a jsou tři, to je podle deratizačních webů typické právě pro štěnice. Jsem z toho na prášky…
Jestli slyšel bzuceni, tak je to “super”
taky vždycky trnu u těch stipancu, ale vždycky nakonec nejakeho komára objevime
nebo tu muchnicku ![]()
@Anonymní píše:Štěnice to maj mnohem blíž u sebe, klid…taky mám za sebou pár záchvatů „bože my tu máme štěnice“, nikdy se nepotvrdily
@Semtex
Děkuji všem za uklidnění, hledala jsem znovu a komár vážně nikde. Snad si zalezl někam potichu umřít.
@Tarjei díky, už jsem si připadala jako blázen. Ještě že v tom nejsem sama 😂
Holky, mám obavy ze štěnic. Všude ve zprávách teď slýchám, jak jsou všude a je jich moc. Včera ráno jsem na synovi našla tři štípance, pěkně v řadě a přijdou mi dost velké a oteklé. Ještě jeden má na boku. Manžel, který spí se synem v pokojíku, má pouze jeden na zadní části paže. Já s mimčem spím v ložnici a poštípaní nejsme. Máte někdo zkušenost?