Podezřelé štípance

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.10.23 10:10

Podezřelé štípance

Holky, mám obavy ze štěnic. Všude ve zprávách teď slýchám, jak jsou všude a je jich moc. Včera ráno jsem na synovi našla tři štípance, pěkně v řadě a přijdou mi dost velké a oteklé. Ještě jeden má na boku. Manžel, který spí se synem v pokojíku, má pouze jeden na zadní části paže. Já s mimčem spím v ložnici a poštípaní nejsme. Máte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14561
29.10.23 10:48

Teď je hmyzu všude plno, nemrzne ale je už chladněji, tak ty potvory venku šokově nevychcipou, ale mají čas se stahovat dovnitř. Nemáte doma muchničky nebo komáry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
29.10.23 10:59

Normalka komar..taky jsem postipana a i jsem toho haj.zla v noci slysela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.23 11:02

@Semtex
Nic jsem nikde nenašla, prolezla jsem každý kout dětského pokoje, záhyby matrace, rám postele a nikde nic. Muž říká, že slyšel jakési bzučení v noci, ale opravdu jsme nic nenašli. V oknech jsou sítě, ale sem tam nám něco proklouzne. Děsí mě jak jsou ty štípance v řadě a jsou tři, to je podle deratizačních webů typické právě pro štěnice. Jsem z toho na prášky…

• Citovat
  • Upravit
91
29.10.23 11:06

@Tarjei jé, tak doufám že je to vážně od komára, děkuji za uklidnění. Snad už žádné pupínky nepřibydou. Už mi nejde zaškrtnout anonym, tak holt odtajněně😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
29.10.23 11:26

Také se přikláním ke komárovi, podívej se po zdech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
29.10.23 11:59
@Anonymní píše:
@Semtex
Nic jsem nikde nenašla, prolezla jsem každý kout dětského pokoje, záhyby matrace, rám postele a nikde nic. Muž říká, že slyšel jakési bzučení v noci, ale opravdu jsme nic nenašli. V oknech jsou sítě, ale sem tam nám něco proklouzne. Děsí mě jak jsou ty štípance v řadě a jsou tři, to je podle deratizačních webů typické právě pro štěnice. Jsem z toho na prášky…

Jestli slyšel bzuceni, tak je to “super” :mrgreen: taky vždycky trnu u těch stipancu, ale vždycky nakonec nejakeho komára objevime :lol: nebo tu muchnicku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
29.10.23 14:17
@Anonymní píše:
@Semtex
Štěnice to maj mnohem blíž u sebe, klid…taky mám za sebou pár záchvatů „bože my tu máme štěnice“, nikdy se nepotvrdily :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.10.23 15:42

Děkuji všem za uklidnění, hledala jsem znovu a komár vážně nikde. Snad si zalezl někam potichu umřít.
@Tarjei díky, už jsem si připadala jako blázen. Ještě že v tom nejsem sama 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek