Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, prosím o radu, co by to mohlo být…
Vždycky ráno už ějaký čas asi 3 měsíce mě bolí břicho, pod žebry, i jakoby žaludek. Je to taková křeč. Když něco malého sním přejde mě to. Ale ty bolesti jsou dost hrozný. Občas si zobnu Febichol a je to třeba 3 dny o. k. a pak zase.
Díky za eventuální rady.
@Fassatka Dojít si k doktorovi nenapadlo? Když to trvá už tři měsíce? Může to být spousta důvodů.
@Fassatka chronický zánět žaludku, nebo vřed. Zajdi za OL a popros o žádankuna gastro.
Jsem posera, bojím se, že mám nádor na slinivce. Mám 7 letou dceru.
@Fassatka tak to můžeš byt klidna, kdyby te nádor na slinivce bolel, vypadala bys už jinak
spis tipuju ten zaludek…
@Fassatka Nádor na slinivce velmi dlouho nebolí
a kdybys ho měla, tak čemu pomůžeš, že nikam nejdeš? Jak to pomůže dceři? To je zcela nelogické uvažování. Zajdi za doktorkou, sezobeš pár helicidů a budeš OK ![]()
A když už nádor slinivky bolí, tak bolí tak, že lezeš po zdi.
Příspěvek upraven 02.06.16 v 09:28
@Fassatka A pak dej vědět, jak jsi dopadla
Ale neboj, určitě to nebude nic smrtícího ![]()
@Fassatka píše:
Díky holky! Zajdu zítra k mudr. Díky za povzbuzení!!
Výborně, určitě zajdi…měla jsem podobné problémy a byl to zánět žaludku, vyléčeno a mám klid…třeba se trápíš zbytečně a je to nějaká banalita (nebe ne banalita, ale něco co se snadno vyléčí) ![]()
@Fassatka píše:
Jsem posera, bojím se, že mám nádor na slinivce. Mám 7 letou dceru.
a proto je lepší nechat to zajít do stádia, kdy by to třeba v případě rakoviny už bylo pouze čekání na smrt
Před 3/4 rokem jsem psala o podivné každodení bolesti břicha. Byla jsem srab a nikam nešla. Léčila jsem se Algifenama, který mě sháněla kamarádka - zdr. sestřička. Toto pondělí se mi to vymstilo! Krutá bolest celého břicha, průjem, horečka skoro 39 a začínající žluté bělmo. V tomto stavu mě můj táta odvezl na Rychlý příjem do Motola. A pak to šlo ráz na ráz. Odběry, sono, RTG a hurá na sál. Závěr: Akutní zánět celé pobřišnice, slinivka, žlučník, játra.3dny na JIRP.
Dnes jsem první den doma. Čeká mě za týden kontrola + vyndání stehů a 8 týdnů trvající krutá dieta. Potom se prý uvidí. Kdybych prý přišlaa o týden později, mohlo být po mě. Tak jsem byla blbá, že má dcera málem přišla o mámu.