Podivná nemoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
25.8.14 14:56
@wiki čiki píše:
@Emilie ano mě to nebolí nijak drasticky to bych letěla na pohotovost ale táhne se to dlouhoo tak mam obavy.tak uvidíme co semnou provedou…ještě bych se te rada zeptala jestli nevis nejaka fakta o elektronických cigaretách nebo nejaký odkaz na vědeckou studii…na internetu je hrozně informací ale bud jsou silně negativní nebo překvaspivě pozitivní…doktorka mi říkala že je to jednoznačně lepší než klasické kouření. jediná škodlivina je ten nikotin…což mě potěšilo ale vzhledem k jejím léčitelským schopnostem jí nedůvěřuji na tolik abych se s tímto spokojila a přestala pátrat uplně…:)

Můj příspěvek asi vypadá, kolik toho nevím, ale to jen proto, že… to mám prostě zažité na vlastní kůži a nastudované, atd. Tudíž o elektronických cigaretách vím toliko, že jich jest. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiki čiki
25.8.14 14:59

@Emilie aha..tak promin…:D já ale nevím kde bych se na to měla informovat proto s tím otravuji…:D

• Citovat
  • Upravit
3355
25.8.14 15:18

@wiki čiki No zánět nervu v podstatě patří na neurologii, ale záleží jak to mají v dané nemocnici rozdělené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiki čiki
25.8.14 23:05

@BaMaK no já už nevím…jsem zvědavá jestli na to co to je přijdou hned nebo jestli se budu muset tahat po nemocnicích…přijdu si jak největší hypochondr :D ale musím tu být zdravá pro svého syna…takže to budu muset nejak vyřešit… :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3355
27.8.14 11:48

@wiki čiki Elektronická cigareta je mezistupeň k úplnému odvyknutí od kouření cigaret. Bohužel si ji někteří lidé pletou se „zdravou cigaretou“ a navíc ji mohou používat kdekoliv i tam, kde je kouření zakázáno, takže si závislost na nikotinu jenom zhorčují a občas se i předávkují. Musíšsi dobře rozmyslet, co od toho čekáš a hlavně si uvědomit, že je to něco jako nikotinové náplasti nebo žvýkačky a mají jen pomoct snížit abstinenční příznaky. A nezlob se, ale doktorku nepomlouvej, ono není všechno jednoduché a snadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiki čiki
28.8.14 13:10

@BaMaK díky za info ale tohle vím taky…mě zajíml konkrétní dopad na organismus, zda-li je tam kromě nikotinu další škodlivina nebo tak..spíš něco jako dobře podloženou vědeckou studii…nezlobím se ae doktorku nepomlouvám. pomluva je u mě to, když o někom tvrdím něco co není pravda a sama se na tom přiživuji. to že řeknu o někom co si myslím nebo pravdu, za pomluvu nepovažuji!!!

• Citovat
  • Upravit
3355
28.8.14 14:43

@wiki čiki Klinické studie stojí miliony. El. cigarety nejsou léčivé látky a studie dělat nemusejí…takže přeč by vyhazovali peníze, stačí reklma. Pokud chceš vědět víc objednej se do centra @wiki čiki odvykání kouření. A pomluva podle mě je, když šíříš negativní informace ke kterým se zmíněná osoba nemůže vyjádřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiki čiki
29.8.14 11:13

@BaMaK holt jsem asi děsná osoba ale to už bych nemohla říct vubec nic…nevěřím že na téma elektronické cigarety nejsou známy informace co se týče dopadu na zdraví…ráda bych totiž věděla maximum o tom co si cpu do těla…takže musím ještě zapátrat.

• Citovat
  • Upravit
3355
29.8.14 11:52

@wiki čiki OK, to děláš dobře, hlavně že víš, co za bordel si cpeš do těla cigaretama. Přeju ti hodně štěstí a pevnou vůli v odvykání a ať se co nejrychleji zjistí proč tě bolí hlava @wiki čiki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiki čiki
29.8.14 13:36

@BaMaK děkuju moc.byla jsem na tom ORL a dostala jsem naky leky s efedrinem :( takze to neni moc hezke.jak to ovlivnuje psychiku.taky jsem dostala antibiotika ktere se vstřikují do nosu a do pusy.beru to od vcera ale zatim žádné změny nepocituji…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex