Podlaha do pergoly

26716
21.5.14 11:13

Podlaha do pergoly

Ahoj holky, prosím o radu ty, které mají na zahrádce pergolu. Máme postavenou a řešíme podlahu. Muž chce koupit tyto skládací dřevěné kostičky. Jsou sice pěkné, ale mně to přijde naprosto nepraktické na místo, kde se nepřezouvá, chodí se tam v botech od bláta…přece jen pergola není veranda či balkon. A tak by mě zajímalo, co máte jako podlahu v pergolách vy, abych mu mohla nastínit i jinou variantu. Protože, ruku na srdce, budu to já, kdo bude šťourat bláto z kostiček ;) Děkuji moc za rady a inspiraci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
21.5.14 11:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.5.14 11:18

Mne se moc ty kostky libi, ale taky mi prijdou neprakticky, ale zkusenost nemam. V pergole na chate mame beton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
21.5.14 11:18

My máme dlažbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
21.5.14 11:20

Manželovi rodiče mají v pergole venkovní dlažbu, takovou do béžova zdánlivě jako z velkých placáků. Vypadá to moc hezky a na údržbu je to pohoda. Mají tam i krb, tak by tam dřevo ani mít asi nemohli. Dřevěná podlaha na ‚ven‘ mi připadá hodně nepraktická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
21.5.14 11:23

@Berousik tak já bych do toho určitě nešla, mám něco podobného na balkoně a je to opruz. V pergole máme venkonví dlažbu a ta je bezvadná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.5.14 11:41

Naši mají umělý trávník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.5.14 11:43

Tak koukam, ze zcela vede dlazba a kamen. Holky diky moc, ja si tez myslim, ze drevo je blbost. Ted to jeste vysvetlit doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.5.14 11:44
@Cosmos píše:
Naši mají umělý trávník.

a na udrzbu dobry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.5.14 11:46
@Berousik píše:
a na udrzbu dobry?

Myslím, že jo. Máma to jen zametá koštětem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.5.14 11:50
@Cosmos píše:
Myslím, že jo. Máma to jen zametá koštětem. ;)

a neni na tom moc videt blato? Vis jde mi o to, kdyz prsi a nataha se tam bordel. Mamka to necha uschnout a pak to vymete jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.5.14 11:50

Aaaa tak se omlouvam, ted koukam na fotky s mame tam prirodni dlazbu, bezon jen na kousku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
21.5.14 11:51

Máme dlažbu. Ale v pergole je i krb, takže dřevěná podlaha by asi dlouho nevydržela. :lol: A i kdyby tam krb nebyl, do pergoly bych si takovouhle podlahu nikdy nedala. Nedovedu si představit, jak to bude vypadat za pár let, když na to bude pršet a sněžit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.5.14 11:51
@wildcherry píše:
Aaaa tak se omlouvam, ted koukam na fotky s mame tam prirodni dlazbu, bezon jen na kousku :)
:mrgreen: asi jsi tam dlouho nebyla co :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.5.14 11:53
@PetraJ píše:
Máme dlažbu. Ale v pergole je i krb, takže dřevěná podlaha by asi dlouho nevydržela. :lol: A i kdyby tam krb nebyl, do pergoly bych si takovouhle podlahu nikdy nedala. Nedovedu si představit, jak to bude vypadat za pár let, když na to bude pršet a sněžit.

presne, taky jsem rikala, ze za par let to bude seredny. Ono se to da na zimu rozebrat a slozit, ale stejne, proste voda, blato, kaminky…budou. v tom ryhy a bude to zasle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí