Vyčmoudění sousedem - gril na uhlí

93
20.5.14 11:35

vyčmoudění sousedem - gril na uhlí

Ahoj, máte někdo z vás kolem sebe souseda, co vlastní gril na uhlí a nechává ho dlouho nepřikrytý, takže vás pravidelně vyčmoudí? u nás jeden takovej ignorant je. my máme gril na elektriku. i kdybychom měli na uhlí, rozhodně bych si něco takovýho nedovolila a gril hned přikryla. čmoudí to jak v gumárně, dům plný smradu, atd. začneme domluvou, ale kdybych se s tím ignorantem chtěla rozčilovat, něco bych mu řekla od plic, ale za to mi to nějak nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1034
20.5.14 11:40

Tak sem se zasmála z toho názvu diskuse :lol:,ale jinak bych zkusila se sousedem prohodit pár slov o astmatických záchvatech, trochu ho vystrašit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
20.5.14 11:40

Jste v paneláku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.14 11:44

Buď ráda za to, že nejsi v paneláku a neskáče ti nikdo nad hlavou :mrgreen: :mrgreen: to bych se radši nechala vyčmoudit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4009
20.5.14 11:44

A o mate kde ty grily? Na balkone v panelaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
20.5.14 11:46

Asi ho nechává roztopit, ono se to hned nesmí přiklopit, jinak se ten gril nerozpálí, píšou tam tak 20-30 min. bez poklice. Tady v okolí má každý gril na uhlí a nikomu to nevadí, nikdo negriluje denně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
20.5.14 11:51

Ne, má to na zahradě, ale jde o to, že sám to má co nejdál od stolu, k nám samozřejmě co nejblíž. ptala jsem se kamarádky, ta má taky gril na uhlí, ale nechává ho odkrytý fakt krátce, právě z důvodu toho smradu. a ještě jedna taková perlička, sám si stěžuje písemně dopisem na obecní úřad, že si jiný soused neposekal zahradu a fouká mu bordel třeba z pampelišek na jeho pozemek. kdo ten kouř neviděl a necítil, neuvěří, mně by se to taky zdálo dřív jako malichernost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.5.14 11:52

To jako griluje někde na balkoně nebo terase v paneláku? 8o To bych si tedy nedovolila. My měli jeden čas na balkoně elektrický, ten byl v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.5.14 11:56
@pavlavn píše:
Ne, má to na zahradě, ale jde o to, že sám to má co nejdál od stolu, k nám samozřejmě co nejblíž. ptala jsem se kamarádky, ta má taky gril na uhlí, ale nechává ho odkrytý fakt krátce, právě z důvodu toho smradu. a ještě jedna taková perlička, sám si stěžuje písemně dopisem na obecní úřad, že si jiný soused neposekal zahradu a fouká mu bordel třeba z pampelišek na jeho pozemek. kdo ten kouř neviděl a necítil, neuvěří, mně by se to taky zdálo dřív jako malichernost..

8o Na zahradě? Vám vadí, že si někdo griluje na zahradě? my také na chatě grilujeme a dokonce máme ten nejobyčejnější gril bez poklopu. Sousedi to samé. Nebo když si děláme buřty na ohni, tak to prostě čudí. To je normální, ale na zahradě to fakt nikdo neřeší. No ještě, že nemáme sousedy jako jsi ty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
20.5.14 11:59

Já nevím, ale neudusilo by se to pod pokličkou? Máme barák se zahradou a gril na uhlí. Nikdy jsem nepřemýšlela nad tím, jestli někoho obtěžuje ten kouř. Je, ale fakt, že člověk negriluje každý den. Jediné na co koukám je, jestli nemají venku sousedi pověšené prádlo. Když jo, tak se s nima domluvím. To by mi totiž vadilo kdyby mi někdo vykuřoval vyprané prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.5.14 12:01
@CokeLady píše:
naprosto souhlasím, na chatě prakticky žijeme jen z toho co opečeme nebo ogrilujeme, prostě kouř z ohniště i z grilu stále. Jak může tohle někomu vadit? Možná někomu, kdo drží dietu a u té vůně z jídla si slintá na triko.
:mrgreen: V létě u nás jede gril pořád. A u sousedů také. Nikdy by mě nenapadlo se nad tím vůbec pozastavit, natož to řešit :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
20.5.14 12:04

Gril na zahradě bych fakt neřešila, pokud negriluje denně celá odpoledne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
20.5.14 12:05

To tedy nevím, jak bychom pak měli grilovat my co máme řadové domky, kde zahrádky jsou široké jako je šířka domu, tedy cca 7m… gril máme na dřevěné uhlí, řekla bych že kvalitní (weber) a ano, než se uhlí rozpálí musí být gril odklopený, dokonce sám výrobce uvádí, že minimálně 30min… ani jeden z našich sousedů připomínky k našemu grilování neměl, ale i kdyby měl, stejně vždy bude gril stát blíž k jednomu z nich…
grilování bych opravdu neřešila, mně spíš vadí takoví ti „starousedlíci“, kteří mají kotle na pevná paliva a topí asi odpadkama, protože to co se jim celou zimu valí z komínů, rozhodně není normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
20.5.14 12:06

Já vždycky čmuchám kde mají co dobrého a hned bych se šla kamarádit :lol:

Ještě mě napadlo, že by to mohla být taková ta pidizahrádka, jako třeba u řadovek, to by pak bylo jasné, že to vadí podobně jako na balkóně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
20.5.14 12:08

@pavlavn, tak určitě je to nepříjemné. To věřím.
Ale nazývat ho ignorantem? 8o
Máme sousedku, která topí i v létě. Začne zatápět klidně i v 15:00, já venku prádlo :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
Je sama na baráku, topí prakticky 360 dní v roce. Nekecám. Skoro pokaždé jde ten kouř z komína na náš dvůr a kvůli tomu si nemůžeme ani vyvětrat. Což je v letním období velmi nemilé, zvláště když bydlíme na vesnici, kde je cítit pod okny každá kopřiva - báječná vůně :lol: :lol: :lol:.
A to máme její barák od našeho asi 100 metrů.

Gril je něco jiného, pravda. Ale tak soused přece negriluje každý den, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí