Podlahová myčka - tipy a zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podlahová myčka
Zdravím, prosím o zkušenosti s podlahovou myčkou 🙏
Jakou máte doma a jste s ní spokojení? Pokud je to reálné, tak do 5000kc. Dekuji moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám tuto od Karcher a je super. Kvůli psovi před vytíráním vysáváme, ale bez chlupů by to šlo vzít i rovnou. Jen cena je vyšší než jsi měla představu. https://www.alza.cz/…13105818.htm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Rowentu X-Clean 4. Kupovala jsem ji v akci asi za 5500, normálně je dražší. Jsem s ní moc spokojená, je to velká úleva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by zajímal ten nový elektrický mop Philips OneUp, jestli to jen nešudlá špínu z rohu do rohu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si teď pořidila Rowenta x-clean 10 (není tedy do 5 tis. Kč, ale jsou i levnější modely) a naprostá pecka. Lituji, že jsem si jí nepořídila dřív, to bych si ušetřila nervů při jídle s malými dvojčaty. Využívám ji právě nejvíce na úklid po jídle. Sebere a uklidí úplně všechno, naposledy sbírala špagety a v tom rozlitý kefír. Uklizeno do minuty. Bála jsem se pak čištění stroje, ale to je úplně snadné, vysypat a vylít špínu zabere taky tak minutku a pak už se čistí a suší myčka sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kajuska89 píše: Více
Přidávám se, mám ji teď měsíc a luxus, cena sice vysoká, ale přesně jak píšeš, na ten úklid po jídle po dětech je to k nezaplacení, i rýži uklidí s přehledem😁 dneska zvládla mazanec, včera francouzské brambory🙈 😅
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame KÄRCHER FC 7 Cordless tiez to nieje do 5000 a celkom dobre. Ta nadoba na odpadnu vodu je dost nestastne vyriesena, ale ked sa odlomili tie cupliky tak to bez reci vymenili.
Okrem toho mame novu Mova Z60 a s tou sme celkovo spokojny (niekde inde som tu do diskusie pisal taku ‚mini recenziu‘), ale teda to je daleko nad dany rozpocet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem od Philips Aqua Trio, uz se nedela, byla super. Takže Philipsu bych duverovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit