Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bez dluhů, půjček, splátek, bez exekutora za p.rd.elou, s vlastním bydlením, pracovitý, nekuřák, alespoň 1 společný koníček.
@FraDeu píše: Více
začátek ok.. ale proč hned s vlastním bydlením.. to si můžou partneři pořídit i společně nee? Ale zase záleží na věku…
Co mě vždycky odradilo úplně nejvíc: když měl pocit, že ví, co je pro mě nejlepší a co nejvíc potřebuju/ocením, a neposlouchal, co říkám (třeba že chci něco úplně jiného). Brrrr.
Úspěchy, status a prestiž jsou mi jedno, spíš ocením, když to, co dělá, má smysl a někam směřuje.
Proberu-li se svou partnerskou historií, tak je to každý pes jiná ves, očividně si podle určitých kritérií nevybírám.
Musí být sympatický, hodný, věrný, rodinný, přiměřeně pohledný, s nepatologickym egem, hlavně inteligentní, finančně gramotny, samostatny a co je pro mě úplně top - musí mít smysl pro humor!!! To dokáže i z průměrného chlapa udělat pana Božského, protože inteligentní humor nemivaji hlupáci
a smích je základ všeho.
Tak hlavne aby mel zuby a pracoval
Pujcky a hypoteky ma dneska kdekdo, takze hlavni, aby je splacel a nedluzil treba na alimentech a tak… A aby to nebyl workoholik, alkoholik, gambler, ci fetak…aby vyznaval nejake hodnoty, byl spolehlivy, mel rad prirodu..taky bych nemusela extroverta, kterej by byl porad nekde v pejru a po kamaradech…mam radeji klidne vecery ve dvou…takze aby mel podobny zivotni styl, podobny humor a aby byl spise klidnejsi. Hlavne ne zapaleny sportovec, ktereho nezajima nic jineho
Primereny byt muze ![]()
@KKK85 píše: Více
Třeba paní sama nemá, tak shání někoho s bytem ![]()
Musi umet varit a mit prsa. A taky nesmi byt tlusta, pocmarana a s piercingem.
Musí se umět smát a nesmí vyrábět problémy tam, kde nejsou. A nesmí mít nějaký problém, který si myslí, že vztahem vyřeší (např. závislost).
Dále oceňuji, když nechce ani sebe ani mě ve vztahu měnit, když má své vlastní zájmy / koníčky a také respektuje ty mé.
Také jsem rád, když druhá strana má za sebou nějaký vztah a má tedy v sobě poměrně jasně definováno, co pro ni důležité je a co není. A když je to člověk, který nehledá vztah za každou cenu, aby nebyl sám, ale člověk, který hledá vztah proto, aby mu v něm bylo lépe, než samotnému (přestože samotnému mu také umí být dobře).
To je přece odlišné kus od kusu…každý jsme jiný
K čemu ti bude, že podle zájmu cyklistiku, když bys na kolo nesedla?
@Judy Hopkava píše: Více
To mi připomnělo partnera mé kamarádky; takový vtipný zábavný chlapík to byl…
ještě teď se směju
![]()
Bohužel impotent
Podle čeho si vybíráte partnera/partnerku? Napište konkrétní vlastnosti, zájmy, dovednosti, úspěchy atd.
jsou věci, které by vás na protějšku ihned odradily? Jaké?