Podle čeho si vybíráte partnera?

Anonymní
8.4.25 13:48

Podle čeho si vybíráte partnera?

Podle čeho si vybíráte partnera/partnerku? Napište konkrétní vlastnosti, zájmy, dovednosti, úspěchy atd. :think: jsou věci, které by vás na protějšku ihned odradily? Jaké? :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5592
8.4.25 14:07
@Anonymní píše: Více

Tak se nejdříve pochlub Ty ne🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
8.4.25 14:08

Bez dluhů, půjček, splátek, bez exekutora za p.rd.elou, s vlastním bydlením, pracovitý, nekuřák, alespoň 1 společný koníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7742
8.4.25 14:12
@FraDeu píše: Více

začátek ok.. ale proč hned s vlastním bydlením.. to si můžou partneři pořídit i společně nee? Ale zase záleží na věku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2685
8.4.25 14:16

Co mě vždycky odradilo úplně nejvíc: když měl pocit, že ví, co je pro mě nejlepší a co nejvíc potřebuju/ocením, a neposlouchal, co říkám (třeba že chci něco úplně jiného). Brrrr.

Úspěchy, status a prestiž jsou mi jedno, spíš ocením, když to, co dělá, má smysl a někam směřuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
8.4.25 14:23

Proberu-li se svou partnerskou historií, tak je to každý pes jiná ves, očividně si podle určitých kritérií nevybírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
8.4.25 14:29

Musí být sympatický, hodný, věrný, rodinný, přiměřeně pohledný, s nepatologickym egem, hlavně inteligentní, finančně gramotny, samostatny a co je pro mě úplně top - musí mít smysl pro humor!!! To dokáže i z průměrného chlapa udělat pana Božského, protože inteligentní humor nemivaji hlupáci :srdce: a smích je základ všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18487
8.4.25 14:31

Tak hlavne aby mel zuby a pracoval :lol: Pujcky a hypoteky ma dneska kdekdo, takze hlavni, aby je splacel a nedluzil treba na alimentech a tak… A aby to nebyl workoholik, alkoholik, gambler, ci fetak…aby vyznaval nejake hodnoty, byl spolehlivy, mel rad prirodu..taky bych nemusela extroverta, kterej by byl porad nekde v pejru a po kamaradech…mam radeji klidne vecery ve dvou…takze aby mel podobny zivotni styl, podobny humor a aby byl spise klidnejsi. Hlavne ne zapaleny sportovec, ktereho nezajima nic jineho :lol: Primereny byt muze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
8.4.25 14:45
@KKK85 píše: Více

Třeba paní sama nemá, tak shání někoho s bytem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
8.4.25 15:28

Musi umet varit a mit prsa. A taky nesmi byt tlusta, pocmarana a s piercingem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.4.25 15:40
@Anonymní píše: Více

Zájem o sex a vydrž :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10324
8.4.25 15:42

Musí se umět smát a nesmí vyrábět problémy tam, kde nejsou. A nesmí mít nějaký problém, který si myslí, že vztahem vyřeší (např. závislost).
Dále oceňuji, když nechce ani sebe ani mě ve vztahu měnit, když má své vlastní zájmy / koníčky a také respektuje ty mé.
Také jsem rád, když druhá strana má za sebou nějaký vztah a má tedy v sobě poměrně jasně definováno, co pro ni důležité je a co není. A když je to člověk, který nehledá vztah za každou cenu, aby nebyl sám, ale člověk, který hledá vztah proto, aby mu v něm bylo lépe, než samotnému (přestože samotnému mu také umí být dobře).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109781
8.4.25 15:59

To je přece odlišné kus od kusu…každý jsme jiný
K čemu ti bude, že podle zájmu cyklistiku, když bys na kolo nesedla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109781
8.4.25 16:00
@KKK85 píše: Více

Pokud to samé nabízí…tak proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
8.4.25 16:26
@Judy Hopkava píše: Více

To mi připomnělo partnera mé kamarádky; takový vtipný zábavný chlapík to byl… :mrgreen: :mrgreen: ještě teď se směju :mrgreen: :mrgreen:
Bohužel impotent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria