Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, mám dotaz, hledám nějakou pěknou podložku do hluboké korbičky. A moc se mi líbí tato. http://www.pinkie.cz/…onkey-s.html je to do sportovní verze kočárku, ale myslíte, že by to šlo i do hluboké korbičky? Když se dívám různě po internetu, tak nacházím jen vložky bud do sportovních kočárků, golfek, nebo do autosedaček. Nemáte nějaká tip? ![]()
Ja mam Inglesinu magnum a do ni mam matraci jako do korbicky, primo od nich, ale nevim, jak je to s jinymi kocarky… Ted jsem koukala, ze maji nejakou s tvarovou pameti, my mame tu obycejnou, ma taky otvory na pasy…
Je to univerzál, takže by měla jít i do hluboké korbičky. Na profilu na FB Pinkie fotky byli, lidi to v hlubokých korbičkách mají. Já teda mám tu samou, jen s bočnicemi, ale máme ji až ve sporťáku. Upřímně: do korby mi to přijde jako zbytečnost. ![]()
Děkuji za komentáře, ikdy jizvíková: neptala jsem se jestli je to zbytečnost. ale díky ![]()
jinak bych ji právě využila i na tu sportovní verzi kočárku. Ještě jsem se chtěla zeptat v čem jsou ty bočnice lepší, jestli spíš nemám pořídit s těma bočnicema
abidail píše:
Děkuji za komentáře, ikdy jizvíková: neptala jsem se jestli je to zbytečnost. ale díkyjinak bych ji právě využila i na tu sportovní verzi kočárku. Ještě jsem se chtěla zeptat v čem jsou ty bočnice lepší, jestli spíš nemám pořídit s těma bočnicema
No ty bočnice ti ten kočár chrání i po boku, ono že je to jako i komfortnější pro dítě, protože většinou na tom boku jsou třeba trubky od konstrukce nebo od boudičky, ale abych pravdu řekla, nic komfortnějšího na tom já osobně až tak nevidím. Ta podložka totiž není nijak silná a když se mi děcko rozvalí, tak ty bočnice stejně protlačí do stran. Takhle to vypadá s těma bočnicema:
Tahle paní šije http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… …ale na mimibazaru je jich více co prodávají pěkné.
Ahoj holky, prosím, čekáme podzimní miminko. Pořídili jsme hlubokou korbu Navington, ve které je přímo od výrobce matrace. Je nutné pořizovat do kočárku ještě nějakou další podložku/vložku? Jde mi o to, aby miminku nebylo třeba chladno od spodu, a aby mělo pohodlí. Jinak do kočárku mám samozřejmě podzimní i zimní fusak. Je to OK ? Děkuji za názor. ![]()
Pokud máš fusak, nepotřebuješ už podložku. Podložku jsem šila pro letní miminko. Bylo to fajn, dala se pěkně prát a byla ze savého materiálu.
pokud máš v kočárku matraci a navíc budeš mít fusak, tak je podložka podle mě zbytečná.
Je to šikovný pro letní miminka, kdy je dítko v kočárku bez fusaku (za prvé savost a za druhé případný blinkání jde rovnou na matraci, která se blbě pere).